Cosmic Telegram

Stardust 618

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 618
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358906-743694.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα

Στην αρχή της εβδομάδας, βάλε χαλινάρι στην υπερβολή και σ’ αυτά που υπόσχεσαι στον εαυτό σου και στους άλλους, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η απομυθοποίηση ανθρώπων και καταστάσεων και η συνειδητοποίηση ότι έβλεπες ένα κλάσμα της εικόνας και μόνο δεν αργεί, γι’ αυτό πρόσεχε για να έχεις. Ειδικά εφόσον στα ερωτικά σου αυτά με τα οποία έχεις μάθει και νιώθεις άνετα δεν σου πολυγεμίζουν το μάτι και για κάτι παραπάνω, ενώ στα επαγγελματικά σου αισθάνεσαι ότι δίνεις μικρά κομματάκια του εαυτού σου για να βγάλεις τα προς το ζην, χωρίς απαραίτητα η καριέρα σου να πηγαίνει ούτε κατά προσέγγιση προς τα εκεί που θα ήθελες. Η αναδρομή του Ποσειδώνα στις 16 και ως τις 22 Νοεμβρίου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θέλεις δεν θέλεις θα νιώσεις στο πετσί σου γιατί πρέπει να αφήσεις κακές συνήθειες και μνήμες πίσω σου, αφού πρώτα κάνεις την παλινδρόμησή σου, με ένα πνεύμα «έλα μωρέ, δεν είναι και τόσο κακό» και διαπιστώσεις ότι ω, ναι, είναι κακό.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Εύστοχες επενδύσεις και ανάγκη για χαλάρωση

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει με το χέρι στην τσέπη να επενδύεις τα χρήματα που σου έρχονται σε μεριές που δεν θέλεις να επενδύσεις, όπως πχ. δάνεια, τράπεζες, εφορία κι άλλα τέτοια χαριτωμένα. Μην μπεις στον πειρασμό να ακυρώσεις προσωπικά σχέδια, δραστηριότητες με τους φίλους σου και το ευχάριστο του πράγματος όμως. Το ζήτημα είναι να μην αφήσεις κυριολεκτικά τον γάμο για να πας για πουρνάρια, αφού αυτές τις μέρες ξέρεις μια χαρά τι θέλεις και θα είναι λάθος να αφήσεις συγγενείς ή φιλοσοφικές θεωρίες να σε πείσουν για το αντίθετο. Κι αυτό που θέλεις είναι Καλοπέραση, με κεφαλαίο. Άλλωστε η αναδρομή του Ποσειδώνα στις 16 η οποία θα διαρκέσει ως τις 22 Νοεμβρίου, ανοίγει την αυλαία για μια περίοδο που τα σχέδιά σου, οι φιλίες σου, τα χόμπι σου φαίνονται μάλλον στάσιμα γιατί κοιτάζεις μήπως τελικά οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις δεν είναι και τόσο απαραίτητες. Είναι, αλλά θέλεις το χρόνο σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ευγλωττία, ιλαρότητα, φλερτ κι από κάτω αμφιβολία

Τα καλά νέα είναι ότι αν ο εαυτός σου ήταν πάγος, στην αρχή της εβδομάδας θα μπορούσες να τον πουλήσεις και σε εσκιμώους, αφού η ευγλωττία σου και το κέφι σου είναι απολύτως ευχάριστα και πειστικά. Ο μόνος που δυσκολεύεσαι να πείσεις κατά βάθος είσαι εσύ γιατί κάτι συναισθηματικές ανασφάλειες, στερήσεις και προβληματάκια υποβόσκουν κάτω από το ιλαρό σου παρουσιαστικό. Στην ουσία χρειάζεσαι χρόνο για να χωνέψεις τις αλλαγές στις σχέσεις σου και κυρίως στον τρόπο που τις αντιλαμβάνεσαι. Σε καμία περίπτωση αυτό το χρόνο δεν τον περνάς μόνος σου, εσύ κι ο πόνος σου, αφού η περίοδος φροντίζει να υπάρχουν προτάσεις φιλικές και ερωτικές για διασκέδαση, με τις δεύτερες απλώς να είναι για τα υγρά και σκοτεινά και όχι για το φως της ημέρας. Δες το θέμα του τι ξοδεύεις γιατί με την αναδρομή του Ποσειδώνα στις 16 και ως τις 11 Νοεμβρίου αναμένεται να δεις πράγματα που θεωρούσες σίγουρα στην καριέρα σου να παίρνουν ξαφνικά ένα ερωτηματικό ή να αναβάλλονται. 


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Ανακατέματα στο σπίτι κι εντός σου

Με μαγειρέματα ασχολείσαι στην αρχή της εβδομάδας και μάλιστα όχι τα ωραία τα κυριολεκτικά, τα άλλα, τα μεταφορικά, που ανακατεύουν την οικογενειακή σου καθημερινότητα λόγω συσσωρευμένων εντάσεων ή θεμάτων υγείας. Ενώ στο χορό μπαίνουν και θέματα που αφορούν ακίνητα κι έρχεται και γίνεται μούρλια το μείγμα. Εσύ πάντως για να προχωρήσεις χρειάζεται να οργανωθείς και να αφήσεις τον τρόπο που αντιμετώπιζες το ζήτημα προηγουμένως, γιατί εμφανώς δεν δουλεύει. Παρομοίως και στα ερωτικά σου δεν γίνεται να πνίγεσαι σε μια ρουτίνα που σε τραβάει στην ανατολή, ενώ εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι θέλεις να πας στη δύση. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας, ανάδρομος από τις 16 του μήνα και ως τις 22 Νοεμβρίου, θα σου δώσει την πίστωση του χρόνου που χρειάζεσαι για να το πάρεις απόφαση ότι κάποιες νοοτροπίες σου θέλουν αλλαγή κι ότι οι οικείοι σου δεν είναι απαραίτητα άγιοι. Προς το παρόν, ξεσπάς με νεύρα, κάτι είναι κι αυτό.


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ευχάριστες προσωπικές εξελίξεις και αλλαγή νοοτροπίας

Τα ερωτικά και οι παρέες σου συνεχίζουν να έχουν την πρωτοκαθεδρία στην καθημερινότητά σου και αυτή την εβδομάδα και οι καταστάσεις στις οποίες βρίσκεις τον εαυτό σου είναι γενικά ποιοτικές κι ευχάριστες. Τώρα το ότι παρά ταύτα δεν μπορείς να βρεις ησυχία μέσα σου, οφείλεται στο ότι ευχάριστα, ξε-ευχάριστα, τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή σε σπρώχνουν να αναθεωρήσεις νοοτροπία και πιστεύω όσον αφορά το θέμα σεξ και γνωρίζω καλύτερα και βαθύτερα έναν άνθρωπο κι αυτό την έχει την αναστάτωσή του. Στα επαγγελματικά σου παρά το ότι οι τόνοι είναι ήπιοι και τα πράγματα πηγαίνουν δεξιά, εσύ θα ήθελες αυτό να γίνεται με λιγότερο κόπο ή περισσότερη δημιουργικότητα και δίκιο έχεις. Άλλωστε η περίοδος της αναδρομής του Ποσειδώνα από τις 16 του μήνα ως τις 22 Νοεμβρίου, θα σε σπρώξει να ξαναδείς γνώριμα σχήματα και στο θέμα σεξ και στο θέμα business για να ξεκαθαρίσεις περισσότερο τι ακριβώς δεν θέλεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Επαγγελματικές και προσωπικές ανασφάλειες

Μπορεί να τραβάς κουπί στην καριέρα σου αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον οικονομικά αισθάνεσαι ότι πατάς καλύτερα, με τις ευλογίες και της οικογένειάς σου. Στα προσωπικά σου τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που σου αναλογεί και μπαίνεις σε αυταπάτες ή και απάτες πλέκοντας παραμύθια της Χαλιμάς από το σχεδόν τίποτα ή το πολύ λίγο. Το ζήτημα είναι ότι όσο κι αν πετυχαίνεις σε αυτά που θέλεις κι αν σεξουαλικά είσαι καλυμμένος, η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σε μεγάλες φόρμες με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις στις απαιτήσεις που έχει ο απέναντι από εσένα. Επιπλέον, η αναδρομή του Ποσειδώνα στις 16 του μήνα και ως τις 22 Νοεμβρίου, ανοίγει μια περίοδο κατά την οποία δεν βλέπεις τον απέναντι καθαρά, οπότε ούτως ή άλλως το καλύτερο στοίχημά σου στις σχέσεις είναι να δεις πιο καθαρά τον εαυτό σου, αναγνωρίζοντας τις βάσεις που έχεις ή φτιάχνεις και την ανάγκη σου να προχωρήσεις.


 Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Στη φουσκάλα σου, όσο δεν προσκρούεις σε δουλειά και γάμο

Η αρχή της εβδομάδας προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη από άποψη διάθεσης, καινούργιων προσώπων, επικοινωνίας, ακαδημαϊκής προόδου ή γενικότερα προόδου σε επίπεδο ατομικό. Δεν λείπουν τα ανοίγματα για ταξιδάκια, καινούργιες παραστάσεις κι εξόδους. Γενικά, το κλίμα μπορεί να επιβαρύνει μόνο η ρουτίνα σου την οποία παλεύεις να κρατήσεις σε μια τάξη για να μην πάρουν όλοι χαμπάρι ότι στο μυαλό σου είσαι ήδη διακοπές. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην κολλήσεις τη σεξουαλική σου ζωή με προβληματισμούς τύπου «ναι, αλλά μου κάνει για γάμο/σύζυγος/επίσημος συνοδός» και να δώσεις περιθώρια στα πράγματα να συμβούν ή να μη συμβούν στο χρόνο που χρειάζεται. Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε βαθιά αναπνοή και μίλησε ήρεμα αλλά ουσιαστικά για τα θέματά σου, χωρίς να παραπαίεις ανάμεσα σε υστερίες και βουβαμάρα. Την περίοδο κατά την οποία ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος, από τις 16 Ιουνίου ως τις 22 Νοεμβρίου, θα χρειαστεί να φροντίσεις να μη ρίξεις μπουρλότο στην υγεία σου και τη ρουτίνα σου, με καταχρήσεις και καταχρηστικές συμπεριφορές.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Μείνε στο τώρα της ερωτικής σου ζωής

Με οικονομικές εκκρεμότητες ασχολείσαι στην αρχή της εβδομάδας, είτε αφορούν αυτά που σου οφείλουν, είτε αυτά που εσύ έχεις να δίνεις. Δεν κρατάει για πολύ γιατί στον αμέσως επόμενο τόνο η προσοχή σου στρέφεται στην ερωτική σου ζωή και συγκεκριμένα στο ότι χρειάζεται να έρθεις στο παρόν και να μείνεις εκεί αν θέλεις να περάσεις όμορφα στο κρεβάτι σου κι εκτός. Για τώρα τα σχέδια για το μέλλον μόνο ανασφάλεια εγείρουν και τα κλασικά για σένα «ποιος είμαι, πού πάω» κτλ. Πάρ’ το απόφαση ότι έχεις ανάγκη τους άλλους, παλιούς, καινούργιους και μελλοντικούς και αυτοσαρκάσου αντί να αυτοσαμποτάρεσαι με υπερβάλλοντα φορμαλισμό στην επικοινωνία. Ούτως ή άλλως ο Ποσειδώνας, πλανήτης που κατεξοχήν ασχολείται με τα ερωτικά σου, αναδρομεί από τις 16 του μήνα ως τις 22 του Νοέμβρη και σε διευκολύνει στο να κάνεις όλα τα λάθη που χρειάζεσαι μέχρι να καταλάβεις ότι το πολύ φούμαρο είναι μάλλον ύποπτο και σχεδόν πάντα χωρίς αντίκρισμα. 


 Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω

Κάπως σαν αγγελία «με σκοπό τον γάμο» σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας και δεν τολμάς να το μαρτυρήσεις ούτε στον εαυτό σου, όμως το βιολογικό σου ρολόι χτυπάει για να εκφράσεις πτυχές σου που θέλουν μία μονιμότητα και μία σεξουαλική έλξη και μία φιλικότητα και κοινό ιδεολογικό πλατώ και βασικά τον ουρανό ταψί και τ’ άστρα κουραμπιέδες, για να εκδηλωθούν. Την ιστορία υποδαυλίζει η λίμπιντό σου, τη μαζεύει ότι δεν έχεις συνηθίσει να αισθάνεσαι έτσι και πιέζεσαι. Η αμφιθυμία στο μεγαλείο της. Εγώ θα σου πω φρόντισε την υγεία σου και την ξεκούρασή σου, ακόμα και μέσα στην αμφιθυμία σου, αλλά εξέτασε μήπως το ζόρι σου κι αυτός ο φόβος ο βαθύς προέρχονται από το ότι καλές οι σχέσεις, αλλά είναι και ξεβόλεμα τελικά... Ούτως ή άλλως, σε διάθεση αυτογνωσιακή θα σε βάλει κι ο Ποσειδώνας, ανάδρομος από τις 16 Ιουνίου ως τις 22 Νοεμβρίου, καθιστώντας σε τουλάχιστον αναποφάσιστο σε σχέση με τα θεμελιώδη πιστεύω σου κι αυτά που σου έχουν μάθει από κούνια.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Μυστικά κι απωθημένα σε πιέζουν εκ των έσω

Αισθάνεσαι ότι απωθημένα και μυστικά θα αρχίσουν σε λίγο να σου βγαίνουν από τα αυτιά αν δεν κάνεις κάτι σύντομα για αυτό. Μια λύση είναι σαφώς το να μείνεις στην πραγματικότητα και να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις, λογοκρίνοντας τελείως σενάρια και φανταστικές φοβίες. Δυσκολάκι βέβαια γιατί η επικοινωνία γίνεται θεματάκι με την αναδρομή του Ποσειδώνα από τις 16 Ιουνίου ως τις 22 Νοεμβρίου, περίοδο κατά την οποία δεν ξέρεις πια τι και πώς πρέπει και δεν πρέπει να βγαίνει από το στόμα σου. Σαφής προτεραιότητα είναι να περάσεις καλά με ποιοτικούς ανθρώπους και καταστάσεις, όμως αντ’ αυτού τείνεις να θέλεις να ασχολείσαι με αυτά που ποτέ δεν θα παραδεχόσουν δημόσια. Αν δεν δεις την κατάσταση πιο ελαφριά, οι εντάσεις είναι βέβαιες στις σχέσεις σου. Κι επίσης, κοίταξε μη χτυπήσεις καμιά υπερκόπωση στα καλά των καθουμένων και βγεις εκτός παιχνιδιού στα ξαφνικά. Καλή η δουλειά, αλλά αυτή τη φορά δεν γίνεται να εκτονώσεις όλη σου την ανασφάλεια εκεί χωρίς κόστος.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αρέσεις παιδί μου, αρέσεις, πώς να το κάνουμε

Γκραν σουξέ έχεις αυτές τις μέρες, σε αγνώστους, γνωστούς και φίλους και το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου είναι να το απολαύσεις εντός κι εκτός κρεβατοκάμαρας χωρίς να αποπειραθείς να του φορέσεις κάποιο συγκεκριμένο κουστουμάκι. Περισσότερο στο στοιχείο σου δεν γίνεται. Λίγη φροντίδα να μη μείνεις ταπί με ταπί με τις διασκεδάσεις, χρειάζεται και να μην αναλωθείς συναισθηματικά για να πουλήσεις παραμύθια περί αιωνίου έρωτος που δεν πιστεύεις. Αυτά είναι τα έξω. Τώρα παραμέσα θέλεις και την οικειότητά σου, και το χρόνο μέσα και παραπάνω συντροφικότητα, αλλά τρέμεις στην ιδέα και μόνο. Ε, ξεκίνα χωρίς να φορτώνεις στον νυν ή τον επόμενο ότι σου έχει φορτώσει η ζωή ως τώρα. Διπλή μνεία για το θέμα χρήμα, γιατί η αναδρομή του Ποσειδώνα από τις 16 Ιουνίου ως τις 22 Νοεμβρίου θολώνει επιπλέον τα νερά στα οικονομικά σου (ναι, γίνεται) και αν μη τι άλλο σε κάνει είτε υπερσυντηρητικό, είτε υπεραισιόδοξο στις σχετικές σου εκτιμήσεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Στον καθένα, ό,τι του αναλογεί

Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν αλλά εσένα τα υπαρξιακά σου δεν παίρνουν ρεπό ούτε για πλάκα. Η δυσκολία συνεννόησης στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, σου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν τελικά το πράγμα πηγαίνει, ασχέτως αν είναι σχέση, γάμος ή συνεργασία. Θα έχεις την τάση να χρεωθείς όλο το πρόβλημα, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ξέρεις και μπορείς μια χαρά να εκφράσεις τι χρειάζεσαι στο πάρε-δώσε με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, στο σπίτι κι εκτός, αλλά σε σταματάει η ανησυχία μήπως κάνοντάς το βλάψεις την καριέρα σου ή το μέλλον σου. Το θέμα είναι ότι αν δεν το κάνεις, μέλλον δεν υπάρχει ούτως ή άλλως γιατί οι πιέσεις θα αυξηθούν εκθετικά. Κοινώς, βγες δυναμικά μπροστά και εκ βαθέων. Το χρειάζεσαι για να έχεις και μία πυξίδα κατά την περίοδο αναδρομής του κυβερνήτη του ζωδίου σου, Ποσειδώνα, από τις 16 Ιουνίου ως τις 22 Νοέμβρη, οπότε ούτως ή άλλως θα ψάχνεσαι για το αν είσαι/φαίνεσαι/τα κάνεις καλά. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ