Cosmic Telegram

Stardust 617

Αναδρομικό αφιέρωμα στα ερωτικά σου

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 617
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357902-741478.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αναγνωρίζεις τις πρακτικές και ερωτικές σου ανάγκες

Αυτή η εβδομάδα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 6 και την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 9, σε χαλαρώνει αρκετά εσωτερικά δίνοντάς σου σαφήνεια για τις ανάγκες σου στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Ενώ και εξωτερικά σε βοηθάει με μία κάποια αύξηση των εσόδων σου. Παράλληλα όμως σε κάνει να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου όταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη από σένα, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα πολλά αναίτια ξεσπάσματα μέσα στο σπίτι σου. Παρότι βγάζεις κάτι έξτρα, μην παίρνεις φόρα γιατί αυτά που έχεις να πληρώνεις παραμένουν. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους και η Πανσέληνος της Παρασκευής ανοίγουν την πόρτα για να μπουν στη ζωή σου άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς και να περάσεις όμορφα, αλλά θα σου δημιουργήσουν κι έναν υγιή προβληματισμό για το κατά πόσο το σκεπτικό σου βοηθάει τελικά το συνεργάζεσθαι και το σχετίζεσθαι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ξαναβρίσκεις την ήρεμη δύναμή σου

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, την Τρίτη, ο κύκλος της κακοδιαθεσιάς, των πισωγυρισμάτων και της αυτοαμφισβήτησης κάνει ένα πρώτο κλείσιμο. Ανακτάς αρκετή από την ήρεμη δύναμή σου κι αυτό σου επιστρέφει τη γοητεία σου και σε βοηθάει να κάνεις πιο επιτυχημένους επαγγελματικούς και οικονομικούς, αλλά και προσωπικούς χειρισμούς. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 7 και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία την Παρασκευή δίνουν μια χείρα βοηθείας στα οικονομικά σου και σου φέρνουν αρκετή δουλειά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υλοποιούνται και οι σχετικοί σου στόχοι. Η Πανσέληνος στις 9 φωτίζει επίσης τα τεκταινόμενα στην ιδιωτική σου ζωή, όπου τελικά βγαίνεις κερδισμένος, υλικά και συναισθηματικά, παρά το ότι εσύ αισθάνεσαι ότι συμβιβάζεσαι στη ρουτίνα σου περισσότερο από ό,τι θα ήθελες. Αν αντισταθείς στην υπερβολική κτητικότητα, υλισμό και δυσπιστία και δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, θα δεις ότι η ηρεμία που κερδίζεις δεν πληρώνεται.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αναδρομικό αφιέρωμα στα ερωτικά σου

Εκτός από τη θερμοκρασία το θερμόμετρο ανεβαίνει και στην ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, όπου τρώγεσαι να ασχοληθείς με ιστορικά άτομα και καταστάσεις κεκλεισμένων των θυρών. Η έλξη του γνώριμου αποκτά διαστάσεις μαύρης τρύπας κι επειδή εσύ θέλεις ντε και καλά να ερωτευτείς, εύκολα θα πέσεις μέσα και πιθανώς να περάσεις και καλά, αν και το μέλλον προβλέπεται θολό. Αν και επιθυμείς τα ιδιωτικά να παραμείνουν ιδιωτικά, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 7 δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να αποφύγεις να διατυμπανίσεις μόνος σου αυτά κι άλλα τόσα. Η επιστροφή του Δία σε ευθεία πορεία την Παρασκευή σε κάνει υπεραισιόδοξο και πρέπει να προσέχεις τις αστοχίες, ιδίως στα επαγγελματικά σου. Η Πανσέληνος της ίδιας μέρα στο ζώδιό σου υπογραμμίζει τα παραπάνω θέματα, ζητώντας σου να μην κάνεις τίποτα στο οποίο δεν είσαι ο εαυτός σου, απλά και μόνο για να κάνεις κάτι μαζί με άλλους, είτε σχέση είτε συνεργασία. Οι πιέσεις θα είναι δυσβάσταχτες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Κυνηγώντας το Τραίνο της Μεγάλης Φυγής

Νιώθεις την ανάγκη για διακοπές στο πετσί σου πλέον και το να σχεδιάζεις τη Μεγάλη Φυγή είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που σου φτιάχνει τη διάθεση αυτές τις μέρες. Επικοινωνιακά είσαι μια πρόκληση, γιατί η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 7 σε κάνει ακόμη περισσότερο στρείδι από ό,τι συνήθως, εκτός αν πρόκειται να νευριάσεις, να βρίσεις ή να προσβάλεις κάποιον με το γάντι. Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία την Παρασκευή δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα πράγματα αφού θα σου φορτώσει επιπλέον δουλειά και υποχρεώσεις, που θα εντείνουν το ένστικτό σου να αυτομολήσεις στην Καραϊβική για λόγους αυτοσυντήρησης. Η Πανσέληνος της ίδιας μέρας σε θερμοπαρακαλεί να ασχοληθείς με την υγεία σου και τον εαυτό σου και να σταματήσεις να τρέχεις γύρω γύρω σαν ακέφαλο κοτόπουλο, αν θέλεις να ηρεμήσεις λίγο και να ξαναβρείς την πίστη σου στα πράγματα. Κι ερωτικά, σου λείπει τόσο η χαλάρωση και το να περάσεις καλά που τα πράγματα στρεσάρονται.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Εσωτερική αναστάτωση και βροχή από μνηστήρες

Την εσωτερική αναστάτωση και τους εσωτερικούς διαλόγους με τον εαυτό σου δεν τους γλιτώνεις, αλλά δεν είναι και δύσκολο να τους αγνοήσεις με όλα όσα συμβαίνουν. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 6 σε σπρώχνει να ασχοληθείς με το θέμα καριέρα, δημιουργώντας τις συνθήκες που θα βοηθήσουν να πάρεις αυτά που θέλεις σε δημιουργικό και υλικό επίπεδο, με έμφαση σαφώς στο πρώτο. Τριπλή υπογράμμιση στο πόσο πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις θύμα οικονομικής εξαπάτησης στις συμφωνίες σου. Ωστόσο, στην πρώτη γραμμή της ζωής σου δεν είναι η δουλειά, αλλά η προσωπική σου ζωή όπου είσαι επιρρεπής στο να κινείσαι αγελαία, σχεδόν αποκλειστικά προς εξωεπαγγελματικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος της Παρασκευής αυξάνει την κινητικότητα στα ερωτικά σου, όμως το διαφορετικό απουσιάζει χαρακτηριστικά και εσύ πιάνεις τον εαυτό σου να δυσκολεύεται να συμβιβάσει το αφήγημά του για το φλερτ και τον έρωτα με την ίδια την πράξη του σεξ και την εξάσκηση της οικειότητας.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Επαγγελματικές και προσωπικές ανασφάλειες

Αν εξαιρέσουμε κάτι επίμονες έγνοιες για τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις και το τι θα γίνει τελικά με το χάος στη δουλειά, εσύ κατά βάση θέλεις να το ρίξεις στα ψώνια, τα ποτά, τα ξενύχτια και το φαγητό. Ωστόσο, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής περνώντας στους Διδύμους, στις 7 δεν σ’ αφήνει να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις γιατί σε αναγκάζει να ασχοληθείς και να μιλήσεις για την καριέρα σου. Η Πανσέληνος της Παρασκευής βγάζει όλο τον προβληματισμό σου για το ότι αυτά που έχεις σίγουρα και αποδέχεται, αλλά και το περιβάλλον σου, έχουν αρχίσει και σου βρωμάνε, όμως αυτά που θέλεις να κάνεις εσύ σου δημιουργούν σχεδόν τρόμο. Την τριβή θα μειώσει το θέμα χρήματα, υπό μορφή στήριξης από την οικογένεια ή το σύντροφο. Κι έτσι ανοίγει το άλλο θέμα των ημερών, το πόσο μπορείς να εξωραΐζεις νυν και υποψήφιους εραστές για να αισθάνεσαι ότι έχεις επιλογές ή έναν άνθρωπο να στηριχτείς.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Στήριξη στα σχέδιά σου και έντονα σεξουαλική διάθεση

Με έναν Δούρειο Ίππο εύκολων δώρων μπαίνει η εβδομάδα και μέσα του αρκετή τεμπελιά και αναβλητικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις προκειμένου να μη χάσεις τα εν λόγω δώρα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο τονώνει τη λίμπιντό σου με τον πλέον ευχάριστο τρόπο, κάνοντάς σε τόσο ανάρμοστο όσο χρειάζεται για να περάσεις καλά και στο κρεβάτι σου, αλλά και να ανοίξεις θέματα αν έχεις κουραστεί να μην περνάς καλά στη σχέση σου για να κρατάς τα προσχήματα. Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία κάνει θαύματα για την αισιοδοξία σου και τη διάθεσή σου, όχι όμως και για το σώμα σου αν δεν προσέξεις την όρεξή σου. Πάντως η Πανσέληνος της Παρασκευής πριμοδοτεί κάθε σου ακαδημαϊκή προσπάθεια, αρκεί να μην είναι τελείως στον αέρα, καθώς και όλα σου τα σχέδια για διακοπές, αυτοβελτίωση, διασκέδαση, ακόμη και για να τακτοποιήσεις θέματα νομικής φύσεως, ενώ επίσης στηρίζει την ευδιαθεσία σου. Μέσα σ’ όλα αυτά, μέτρο στην κατανάλωση αλκοόλ.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ή πράξε βάσει πεποιθήσεων ή άλλαξε πεποιθήσεις

Αυτή την εβδομάδα σηκώνεις το καπό και κοιτάς τι ακριβώς συμβαίνει στη μηχανή των σχέσεών σου, γιατί για κάποιον καταραμένο λόγο δεν μπορείς να βρεις ησυχία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο υποδαυλίζει την όρεξή σου για συντροφικότητα και ομαδικότητα, ο Ερμής στους Διδύμους τη λίμπιντό σου, αλλά ούτε να δεις μέλλον μπορείς, ούτε να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, αν δεν αλλάξεις ριζικά τις συνήθειες κι αυτά που θεωρείς αυτονόητα στον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Η Πανσέληνος της Παρασκευής τονίζει την ανάγκη σου να αποδεχτείς ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τις θεωρίες σου ή να τις κάνεις πράξη για να συμβαδίσεις όπως θέλεις με το σύντροφό σου, υπάρχοντα ή επίδοξο. Μια από τα ίδια όμως και στα επαγγελματικά σου, όπου το οικονομικό ναι μεν ξεκολλάει ιδιαίτερα αποτελεσματικά, η αίσθηση όμως ότι δεν είναι τα λεφτά η αμοιβή που θα ήθελες, παραμένει. Το δύσκολο είναι ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι ούτε να το αντιληφθείς ούτε να το πεις μπορείς καθαρά, αφού οι συνήθειες και οι ασφάλειές σου συσκοτίζουν τα πράγματα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Πρακτική επιστροφή στον ιδεαλισμό

Περισσότερη δουλειά σού φέρνει η εβδομάδα, αλλά λιγότερη άρνηση να την κάνεις, κυρίως γιατί βρίσκεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και το πάρε δώσε με τους συναδέρφους και συνεργάτες σου αποκτά ένα ενδιαφέρον. Το ευεργετικό κλίμα δεν επεκτείνεται όσο θα ήθελες και στα οικονομικά σου, δυστυχώς, ενώ τα έξοδα παραμένουν. Παρ’ όλα αυτά, η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σου Δία σε ορθή πορεία την Παρασκευή σε συνεφέρει και αρχίζεις να βλέπεις το σύνηθες ευεργετικό φως στις φιλικές σου σχέσεις, στα σχέδιά σου, αλλά και στην ίδια την αντίληψη του εαυτού σου. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζωδιακό σου άξονα σου θυμίζει ότι τελικά αν δεν επικοινωνείς σε επίπεδο πεποιθήσεων με τον απέναντι, ούτε σεξ δεν θέλεις να κάνεις, ούτε να συνεργαστείς, κι ας είναι κάτι ιδιαίτερα προσοδοφόρο αυτό. Επειδή η συνειδητοποίηση είναι καλή και φέρνει ωραίες σχέσεις στη ζωή σου, μη βιαστείς να κινηθείς πριν διαπιστώσεις αν  αυτά που πιστεύεις έχουν όντως βάση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αγάπα το σώμα σου για να σε αγαπάει κι αυτό

Το σώμα σου κάνει την επανάστασή του αυτή την εβδομάδα, και σου δείχνει πόσο αποτελεσματικά μπορεί να βάλει φρένο στα θέλω σου που να χτυπιέσαι κάτω. Ο λόγος για το πρόγραμμα που θέλεις να ακολουθήσεις επαγγελματικά και από άποψη διασκέδασης, ταυτόχρονα, με αλκοόλ, χωρίς φαγητό, στεκόμενος στο ένα πόδι, στην καμινάδα. Μη φρικάρεις με τις εκκρεμότητές σου, μη συγκρούεσαι με τους συνεργάτες και την οικογένειά σου, και λειτούργησε έξυπνα για να φτιάξεις ένα καλό πρόγραμμα, μπορείς. Απόφυγε τα ψέματα και τις μισές αλήθειες για να αισθανθείς καλύτερα, το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερη πίεση. Άλλωστε η Αφροδίτη στον Ταύρο, από τις 6, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις απωθημένα, φοβίες, αναστολές κι ό,τι άλλο έχεις συσσωρεύσει στα ερωτικά και επαγγελματικά σου και θα φέρει στην επιφάνεια η Πανσέληνος της Παρασκευής. Βοήθησέ την αποφεύγοντας να κάνεις τον υπερήρωα, έστω και για δική σου εσωτερική κατανάλωση, μόνος μπροστά στον καθρέφτη σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Τα ερωτικά σου σε κατάσταση προ κβαντικής κατάρρευσης

Σε κατάσταση κλώσας που θέλει να φτιάξει τη φωλιά της σε φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, από τις 6. Τώρα αν θα προσπαθήσεις να αλλάξεις σπίτι, διακόσμηση, τα μυαλά της οικογένειάς σου ή οικογένεια, αυτό εξαρτάται από το πόσο ζεστά θα το πάρεις. Πάντως η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία, στις 9, ξυπνά το τυχοδιωκτικό σου πνεύμα και είσαι πανέτοιμος να ξοδέψεις κι αυτά που δεν έχεις για να αλλάξεις γεωγραφικό ή έστω νοητικό στίγμα. Η Πανσέληνος της ίδιας μέρας και ο Ερμής που είναι στους Διδύμους από τις 7 εντείνουν την ιδιαίτερα επεκτατική σου διάθεση και την εστιάζουν στα ερωτικά σου, κάνοντας τα πάντα και τα πολύ ευχάριστα και συναρπαστικά πιθανά αν δεν κολλήσεις στα συνηθισμένα σου έργα περί φιλίας, ελευθερίας, σχέσης ως ρουτίνας κτλ. Να μη μιλήσω δε για τη δουλειά και το πρόγραμμα ως επιπρόσθετο πρόσχημα. Εντάξει, θα έχεις πολλή δουλειά και θα αναστατωθεί η ρουτίνα σου. Deal with it.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Καλοκαιρινή ενδοσκόπηση και επικοινωνιακό μέλωμα

Μια γλύκα στα λόγια σου και στα πάρε δώσε σού φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, στις 6, η οποία σε φέρνει πιο κοντά στα αδέρφια σου, στον εραστή σου ή κατά το πεζότερον, σε λεφτά από πλάγιες οδούς. Η σκέψη σου πάντως εστιάζεται μέσα από την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, στις 7, και την Πανσέληνο της Παρασκευής, στην οικογένειά σου, το σπίτι σου και τον εαυτό σου μέσα στην καθημερινότητά μαζί τους. Αυτό δημιουργεί μια περίεργη ένταση στα ερωτικά σου, είτε λόγω μιας ασυνήθιστης για σένα διεκδικητικότητας, είτε λόγω του ότι αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να θυσιάσεις ένα παιδικόμορφο κομμάτι για να έχει μέλλον η σχέση σου ή, σε ένα άλλο επίπεδο, η επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Όπως και να έχει, οι κόμποι που έχεις μέσα σου αρχίζουν να λύνονται. Μόνο μη νομίζεις ότι ξέρεις ποιος θα είσαι όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία και μη βασίζεις την καριέρα σου και το γάμο σου σε υποθέσεις για το μέλλον. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ