Cosmic Telegram

Stardust 616

Αναλώνεις ενέργεια χωρίς αντίστοιχα αποτελέσματα

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 616
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356755-739227.jpg

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Καλειδοσκόπιο γνωριμιών, συζητήσεων και ανατροπών

Έχεις άλλον αέρα αυτή την εβδομάδα, έλα όμως που η πραγματικότητα της καριέρας και της κοινωνικής σου εικόνας σου κόβουν την φόρα και σε αναγκάζουν να προσγειωθείς και να λες πιο ρεαλιστικά πράγματα. Ευτυχώς μπορείς να ποντάρεις πάντα στους γενναίους που λέγονται φίλοι σου για να εκτονωθείς χωρίς ιδιαίτερη λογοκρισία. Πάντως, ενώ έχει ανοίξει ο χορός της καλοκαιρινής σου κοινωνικότητας με γνωριμίες δεξιά κι αριστερά, μάλλον προς το φιλικό φέρνουν, άντε και σε πολύ ηλεκτρισμένα αλλά εφήμερα ερωτικά ενσταντανέ. Δεν βοηθάει ίσως το γεγονός ότι κάτω από όλα το μυαλό σου είναι στην τσέπη σου και αυτό σου στερεί τελικά την ευελιξία και το ανάλαφρο στιλάκι με το οποίο πλασάρεσαι αρχικά. Θα βοηθούσε το να μη βλέπεις καθετί που θέλεις και δεν γίνεται σαν ένα προσωπικό Βατερλώ, αλλά να στρέψεις την προσοχή σου στο παράθυρο που ανοίγει, για κάθε πόρτα που κλείνει. Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς για ένα λεπτό για να το κάνεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Μονοτονία στην επικοινωνία

Αν νιώθεις ότι ζεις για να πληρώνεις σε χρήμα και συναισθήματα, δεν είσαι και πολύ μακριά από την αλήθεια αυτή την εβδομάδα, αφού φαίνεται ότι μετατρέπεσαι στο οικογενειακό θησαυροφυλάκιο. Δες όμως και την καλή πλευρά ότι από κάπου έχεις για να δίνεις και δεν μπορούν να το πουν όλοι αυτό αυτή την στιγμή. Κατανοητή η ανησυχία σου, επειδή όμως θέλεις να είσαι κι ωραίος και μοιραίος εκτός από πρακτικός γκρινιάρης, βρες άλλα θέματα για να συγκλονίσεις στα ερωτικά σου, από την κατάσταση του τραπεζικού σου λογαριασμού. Άλλωστε τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν στη ζωή σου και έχεις αρκετά πιο σπαρταριστά θέματα να συζητήσεις, ενώ έχεις βρει και μία κάποια διάθεση να γκομενίσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε βάση στο τι συμβαίνει στο σώμα σου που έχει αρχίζει να φωνάζει βοήθεια με τις καταχρήσεις (κυρίως συναισθηματικού τύπου, είναι η αλήθεια) που του έχεις φορτώσει.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αναλώνεις ενέργεια χωρίς αντίστοιχα αποτελέσματα

Είναι σχεδόν άδικο να σφύζεις από τις καλύτερες ποιότητες του ζωδίου σου και να ’σαι αναγκασμένος να τις διοχετεύεις για να λύσεις τα προβλήματα της οικογένειας, των φίλων και κυρίως του δικού σου δαιδαλώδη ψυχισμού. Δικαιούσαι να χαστουκίσεις όποιον σου πει «κάθε εμπόδιο για καλό», ακόμη κι αν είναι απολύτως αληθινό επί του παρόντος. Τουλάχιστον σου κλείνουν το μάτι κάτι ερωτικά ενσταντανέ, όχι απαραιτήτως καινούργια, ωστόσο αρκούντως ανανεωμένα και ανανεωτικά για να σου φτιάξουν τη διάθεση πριν ξαναποφασίσεις ότι δεν οδηγούν και κάπου της προκοπής. Εδώ που τα λέμε, δεν φταίει και πολύ ο απέναντι, αρκετός από τον συνηθισμένο σου πρόλογο στο θέμα σχέσεις έχει εξατμιστεί και σε κάποιον βαθμό δεν αναγνωρίζεις ούτε εσύ τον εαυτό σου με τους ώριμους προβληματισμούς που ξεπηδάνε στο κεφάλι σου σε ανύποπτο χρόνο. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να παρηγορηθείς ούτε από τα τεκταινόμενα στη δουλειά και την καθημερινότητά σου που θυμίζουν ανησυχητικά τη μέρα της μαρμότας.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Άρχισε να βλέπεις το κωμικό στο δράμα σου

Πολύ δράμα, πολύ κλάμα, πολλή γκρίνια, βρε αδερφέ. Εντάξει, δεν είσαι και στα καλύτερα σου, τα μέσα σου είναι λες κι έχουν μπει στο μπλέντερ, τα οικονομικά σου βαδίζουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Εντάξει. Για να μην το ρίξεις στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και να μη χωρίσεις πάνω στην τρέλα σου, άρχισε να συμφιλιώνεσαι με την ιδέα ότι μερικά πράγματα που ήξερες τελειώνουν και μπορεί να μην αισθάνεσαι άνετα ακόμη με τα καινούργια που αρχίζουν να εμφανίζονται, αλλά είναι θέμα χρόνου. Κάτι τέτοιο θα εκτιμηθεί δεόντως από την οικογένειά σου, είναι μια καλή αρχή για να αρχίσεις να στρώνεις την κατάσταση στο σπίτι. Σε δεύτερη φάση ρίξ’ το σε ό,τι εναλλακτικό και καλλιτεχνικό σού βρίσκεται και για εκτόνωση αλλά και γιατί χρειάζεσαι καινούργια άτομα στη ζωή σου κι είναι ευκαιρία να γνωρίσεις μερικά έστω κι ως αντίμετρο στα πολλαπλά ζονγκ που πέφτεις στην ερωτική σου ζωή.


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με διάθεση πάρτι άνιμαλ και γαρνιτούρα λίγο ρεαλισμό

Σαλπάρεις για αλλού με την καλύτερη των διαθέσεων, αλλά η πραγματικότητα της ζωής σου σε παίρνει στο κατόπι με ταχύπλοο γι’αυτό οργανώσου και μην αφήνεις σε καμία περίπτωση τα σχέδιά σου και ειδικά την καλοπέρασή σου στην τύχη. Έσω ανοιχτός σε γνωριμίες ρομαντικού ενδιαφέροντος ή και επιστροφές ακόμη, ειδικά αν σου σκάσουν σε αλλοπρόσαλλη ή εστω διαφορετική φάση και μην αγχώνεσαι για το αν χωράνε στο πρόγραμμά σου και πώς θα τα φέρεις βόλτα. Δες και το θέμα των επαγγελματικών συνεργασιών γιατί επιτέλους κουνιούνται πράγματα που περίμενες εδώ και κάτι μήνες και μάλιστα με ενδιαφέροντα τρόπο. Σε γενικές γραμμές είσαι ψυχολογικά σε ελαφρώς ασυμμάζευτη κατάσταση αλλά με θετικό πρόσημο και επιβάλλεται να το διασκεδάσεις το κατά δύναμη. Αν χρειάζεται να προσέξεις κάτι είναι τα υπερκαραγκιοζιλίκια σε φάσεις που θεωρείς ότι δεν θα μαθευτούν και δεν σε βλέπει κανένας, για να μην τα βρεις μπροστά σου κυρίως στη δουλειά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Έλλειψη συγκέντρωσης και έκτακτα έξοδα

Είσαι διασπασμένος σε αρκετές κατευθύνεις αυτή την εβδομάδα, τόσο που είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθείς και να βγάλεις άκρη κι αυτό έχει τον αντίκτυπό του στην προσωπική σου ζωή. Μαρτυρία γι’ αυτό ότι άλλα αισθάνεσαι, άλλα προγραμματίζεις κι άλλα κάνεις τελικά και μένεις κι εσύ έκπληκτος από τον εαυτό σου. Κάνε μία προσπάθεια για συνοχή όμως, γιατί αυτό το στιλάκι δεν ευνοεί τις επιδόσεις σου στην κρεβατοκάμαρα. Αν δε είσαι ελεύθερος κι ωραίος, μην εστιάζεσαι στο σεξ γιατί αντί να το έλξεις, θα το απωθείς. Τώρα, για το κομφούζιο στη δουλειά σου και στην καθημερινότητά σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και πρέπει μάλλον να μάθεις να ξεπερνάς την έκπληξή σου εύκολα και να συνεχίζεις. Ουδείς αγαπά τον κολλημένο ως γνωστόν κι επίσης, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, μια χαρά περνάς με την καινούργια πληροφορία και τις καινούριες εξελίξεις, απλά χαλιέσαι και λίγο από συνήθεια. 


 Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Girls (and boys) just wanna have fun

Θα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο αν αυτή η εβδομάδα σε βρει στον ίδιο γεωγραφικό και νοητικό χώρο που είσαι συνήθως. Αυτό το λέω γιατί η παρόρμηση να πάρεις τα όρη και τα βουνά και γενικά οι τάσεις φυγής χτυπάνε κόκκινα αυτή την εβδομάδα και χρειάζεσαι επειγόντως το διαφορετικό σε σχέση, φίλους, δουλειά και διασκέδαση. Άρπαξε τις σχετικές σου ευκαιρίες οικειοθελώς και κοίτα να το διασκεδάσεις, ούτως ή άλλως δεν έχεις και τεράστια ελευθερία επιλογής. Αυτά που σου συμβαίνουν έχουν την ποιότητα του αναντίρρητου. Ξέχνα το πώς τα είχες σκεφτεί και τα προηγούμενα συμπεράσματά σου, ξεφορτώσου τις άπειρες ενοχές (ειδικά στα ερωτικά σου) και μη χάσεις τα ωραία για να διατηρήσεις τα προσχήματα. Αν αυτό τώρα φέρει κάτι σε μίνι τυφώνα στο σπίτι, την οικογένειά σου και εντός σου, ευκαιρία είναι να τεστάρεις κατά πόσο τελικά οι βάσεις σου είναι τόσο στέρεες όσο νόμιζες. Κι αν μέσα στα ευχάριστα που σου συμβαίνουν, σε πιάσουν λίγο και τα υπαρξιακά σου, δεν πειράζει, έχεις και βάθος ξέρεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Λεφτά και σεξ, κλασικά πράγματα

Τι γίνεται με τα λεφτά, οέο, είναι μια ερώτηση που σε απασχολεί επισταμένα αυτή την εβδομάδα κι όχι αδίκως, αφού τα πράγματα φαίνεται να έχουν παγώσει ακόμη κι αν περιμένεις τα καλύτερα. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός από το να μην εκπλαγείς όταν χρειαστεί να ξοδέψεις για σπίτι και υγεία. Ψυχολογικά ξέρουμε πολύ καλά κι οι δύο ότι δεν είσαι και το πιο χαρούμενο ψάρι στη θάλασσα, όμως εδώ που τα λέμε οι προβληματισμοί σου δεν είναι και τίποτα καινούργιο, οι ανασφάλειες και οι ζήλειες σου επίσης, και τελικά πώς να απολαύσει κανείς τα ερωτικά του χωρίς λίγο δράμα και λίγο πάθος, βρε αδερφέ; Σεξουαλικά άλλωστε είσαι σε φόρμα κι αυτό για σένα ποτέ, μα ποτέ δεν είναι όσο απλό θα μπορούσε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να σε προβληματίσει είναι το πότε θα ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι μέσα σου ότι χάνεις, πριν το κλείσιμο στον ευατό σου και η συσσώρευσή τους επιβαρύνουν το σώμα σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Μια δόση πρακτικότητας στις σχέσεις σου

Σχεδόν σοφό σε έχει κάνει αυτή η χρονιά κι ακόμη είναι στη μέση. Καταφέρνεις και βουτάς το μυαλό σου ελαφρώς στη λογική και στο κόστος που μπορεί να έχουν τα πράγματα που κάνεις στην προσωπική σου ζωή για σένα. Εύγε, με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσεσαι από κακοτοπιές, ακόμη κι αν μέσα σου αισθάνεσαι λίγο Κάπτεν-Ξενέρωτος. Μην ανησυχείς, δεν κινδυνεύεις να γίνεις βαρετός, πράγμα το οποίο βεβαίως εξαρτάται κι από πού ξεκινάει κανείς, τα κεραυνοβολήματά σου πάντως τα τρως ούτως ή άλλως. Δώσε βάση και στις εμπνεύσεις που έχεις για τα επαγγελματικά σου γιατί βρίσκεσαι  σε μια περίοδο που μπορείς να υλοποιήσεις πράγματα και θαύματα και με πολλούς ανθρώπους να εμφανίζονται ως από μηχανής θεοί για να σε βοηθήσουν. Άκουσε καλύτερα τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου που μιλάνε πολύ δυνατά μέσα σου αυτό τον καιρό κι αγνόησε την αυστηρή εσωτερική κριτική που ισχυρίζεται ότι αυτά που σκέφτεσαι δεν έχουν σχέση με αυτά που προγραμμάτιζες και σκεφτόσουν με τον συνηθισμένο σου τρόπο. Οι άνθρωποι αλλάζουν.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Μεταμφιέζεις εσωτερικές εντάσεις σε δουλειά και μικροπροβληματάκια

Τώρα που μπαίνει σιγά-σιγά (αλλά πιο σιγά, δεν γίνεται) και το καλοκαιράκι εσύ αποφάσισες ότι είναι μια καλή περίοδος για να φορτσάρεις στη δουλειά. Γιατί έτσι ανάποδος είσαι και σε όποιον αρέσεις. Δεν είναι άσχημη ιδέα, απλώς δεν βοηθάει ψυχολογικά όσο θα περίμενες γιατί εντός σου οι εκρήξεις συνεχίζονται, με ό,τι ήξερες για το θέμα έρωτας και γάμος να περνάει αναθεώρηση αξιώσεων. Αυτό δεν γίνεται να το αποφύγεις, γίνεται όμως να αποφύγεις να κάνεις το σπίτι σου άνω κάτω σε τακτική βάση και κυρίως γίνεται να ανοίξεις το μυαλό σου και να ασχοληθείς με την υλοποίηση πραγμάτων και ιδεών που ούτε που θα σου περνούσαν από το μυαλό ως τώρα. Εγώ θα ξαναπώ ότι το χιούμορ σου είναι μεγάλο εργαλείο και το χρειάζεσαι μαζί με το φλερτ και τις κουβέντες για το νόημα της ζωής για να αναστείλεις πεσιμισμό, ανασφάλειες και μαύρες διαθέσεις. Τέλος, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά το πόσο πρέπει να φροντίζεις την υγεία και το σώμα σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Με μια περίεργη προσοχή στα ερωτικά σου

Το μυαλό σου μασάει μία τσίχλα αυτό τον καιρό κι έχει γεύση «ερωτική ζωή». Ξαναερωτεύεσαι το σύντροφό σου, ερωτεύεσαι έναν καινούργιο; Αδιάφορο, αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις το βαθμό στον οποίο οι σκελετοί στη σοφίτα και οι δράκοι στο υπόγειο διαμορφώνουν τη συμπεριφορά σου στο θέμα έρωτας αλλά και δημιουργικότητα. Έξυπνο παιδί είσαι, κάπως γίνεται να εκδηλωθείς επαρκώς χωρίς τις αστοχίες του παρελθόντος. Πάντως οι μετοχές σου είναι σαφώς στα πάνω τους και το σύστημά σου αρκούντως έτοιμο για οποιοδήποτε φρέσκο, έστω και σοκαριστικό. Μη σε προβληματίζει που μιλάς λιγότερο και μόνο όταν αισθάνεσαι πολύ άνετα, ας μην τα βγάλεις όλα φόρα παρτίδα για μία φορά, δεν έγινε τίποτα. Επικοινώνησε περισσότερο με τους δικούς σου, ξεχνώντας την ξερολίαση που σε διακρίνει συνήθως, δεν θα χάσεις. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις μια και καλή θέματα που χρονίζουν στην ευρύτερη οικογένειά σου, αν δεν περιμένεις ντε και καλά να συμφωνήσουν όλοι μαζί σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Διάθεση για σπίτι, έστω και γκρεμίζοντας

Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου είναι η διάθεση αυτή την εβδομάδα ή θα ήταν, αν μπορούσες να ηρεμήσεις τελικά στο σπίτι σου και δεν σε έπιανε άγχος για το πού βαδίζεις σε αυτή τη ζωή με το που κάθεσαι στον καναπέ. Αξιοποίησε την έξτρα ενέργεια σε δουλειές, ανακαινίσεις, βαψίματα, μερεμέτια και τα συναφή για να εκτονώσεις και την καλλιτεχνική σου φύση. Να κυκλοφορείς παράλληλα, όμως, γιατί ο άνεμος φέρνει γνωριμίες, αλλά και κρυφές σχέσεις με υψηλό βαθμό σεξουαλικότητας, αν και όχι κάτι άλλο ιδιαίτερο. Ούτως ή άλλως το επόμενό σου βήμα είναι διαρκώς στο μυαλό σου κι ακόμη κι αν δεν έχεις αποφασίσει ποιο θα είναι αυτό, δεν είσαι διατεθειμένος να πάρεις μαζί σου βαρίδια. Μέσα σ’αυτά ασχολήσου λίγο παραπάνω με τους φίλους σου γιατί κοντεύεις να ξεχάσεις την όψη τους, κι όχι, δεν φταίνε αυτοί, ούτε σε παρατάνε, απλώς πρέπει να τροποποιήσεις τη συνταγή της σχέσης σας για να τους έχεις στη ζωή σου.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ