Cosmic Telegram

Stardust 598

Υδροχόε, μάτια πιο ανοιχτά!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 598
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337260-701382.jpg

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κάνε τη δουλειά και ρίχ’ τη στο γυαλό. Είσαι σε πολύ καλό σημείο για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με πολλά που σε βασανίζουν καιρό τώρα και αυτή την εβδομάδα θα έχεις ευκαιρίες να το κάνεις τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Το ζήτημα είναι ότι η διάθεσή σου δεν σε βοηθάει κι αυτό που σου έρχεται εύκολο είναι να κάνεις διάφορους χειρισμούς αμφιβόλου στόχου, ποιότητας και ειλικρίνειας. Όταν δεις ότι το κουβάρι των ερωτικών σου και της δουλειάς σου θέλει ακρίβεια και ωριμότητα για να ξεμπερδευτεί, θα το εκλάβεις ως προσωπική επίθεση και διαβεβαίωση ότι παίζεται κάποιο παιχνίδι σε βάρος σου. Βέβαια δεν είναι καθόλου έτσι. Ευτυχώς προς το τέλος της εβδομάδας με το πέρασμα του Ηλίου στον Υδροχόο, επιστρέφει ένα μέτρο ευδιαθεσίας και αισιοδοξίας. Έχεις πολύ περισσότερη διάθεση να δεις τους φίλους σου, να κάνεις δημιουργικά σχέδια και να δεις τι καινούργιο μπορείς να συλλέξεις και να αξιοποιήσεις τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σολομώντειες λύσεις. Κι εκεί που όλα ήταν σχετικά ήρεμα στον οικογενειακό σου χώρο, έρχεται αυτή η εβδομάδα και σου χαλάει το γλυκό βγάζοντας αρκετά άπλυτα κι απωθημένα στη φόρα, όταν συνειδητοποιείς ότι τα σχέδιά σου σκοντάφτουν σε διαφορές πεποιθήσεων ή εκκρεμότητες νομικής και οικονομικής φύσεως. Κάτι νευράκια θα σου βγουν εκεί, αλλά προσπάθησε να μην αναλωθείς παραπάνω από ό,τι χρειάζεται, γιατί το τέλος της εβδομάδας σού ζητάει να είσαι έτοιμος για εξελίξεις και στην καριέρα σου. Στα θετικά πηγαίνουν σίγουρα τα προσωπικά σου, ανανεωμένα και με καλή διάθεση κι εσένα σταθερά πρόθυμο να ασχοληθείς. Στο πρόγραμμα της εβδομάδας χωράει ταξίδι ή οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να κάνεις με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην αισθάνεσαι να απειλείσαι από γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος με διαφορετικές πεποιθήσεις και στόχους από σένα, εφόσον υπάρχει σπίθα. Συνεπώς βγες από τη ζώνη ασφαλείας σου και συγχρωτίσου με ανθρώπους που είναι έξω από τον «τύπο» σου.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Δεν υπάρχουν περιθώρια, στενεύουνε τα όρια. Σύντροφος και συνεργάτες σχηματίζουν μία ανίερη συμμαχία αυτή την εβδομάδα για να χαλάσουν τα σχέδιά σου. Η ψυχολογία σου και οι μάλλον μπουρδουκλωμένοι χειρισμοί που έχεις κάνει, τείνουν να σφραγίσουν την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και να αφήσουν τα ερωτικά σου να αναλώνονται σε ζήλειες, ανασφάλειες και παιχνίδια ισχύος, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Στην καριέρα σου τα ίδια, με την πρόσθετη ανησυχία ότι μπορεί να βγεις χαμένος και οικονομικά. Τουλάχιστον από την Πέμπτη, με την είσοδο του Ηλίου στον Υδροχόο ξαναβρίσκεις τη λαλιά σου και αρχίζεις τις απαραίτητες αλλαγές για να επιδιορθώσεις τις καταστάσεις. Γνωρίζεις κι ανθρώπους ή ακούς ιδέες που σου δίνουν λύσεις για τα αδιέξοδά σου, ενώ μπαίνεις σε έντονα κοινωνική φάση που σε συμπαρασύρει σε πολλές μετακινήσεις και βόλτες, ακόμη και ταξίδια. Έχεις παράλληλα την ευκαιρία να δείξεις ότι είσαι καλός φίλος όταν ζητηθεί η βοήθεια σου. Να τη δώσεις ακόμη κι αν είσαι ήδη φορτισμένος με τα δικά σου.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου. Θα είναι κρίμα να αποφασίσεις να χαντακώσεις τα ερωτικά σου ή να μειώσεις το χρόνο που μπορείς να περάσεις με το σύντροφό σου, για επαγγελματικούς λόγους. Δικαιολογημένος αν πρέπει να ταξιδέψεις λόγω δουλειάς. Ειδάλλως βγάλε τα καλά σου σεντόνια και τα σέξι εσώρουχα, καταχώνιασε στο συρτάρι τις ανησυχίες σου για το αν ο σύντροφός σου πληροί τις προϋποθέσεις για να τον γνωρίσεις στην οικογένειά σου και πήγαινε να περάσεις καλά. Είναι ευκαιρία να λύσεις θέματα που έχουν χρονίσει πλέον με κουβέντα αλλά και να ενδώσεις σε ενήλικες απολαύσεις με τον άνθρωπό σου. Εντάξει, στη δουλειά θα έχεις μια κάποια ένταση είτε λόγω καινούργιων υποχρεώσεων, είτε λόγω οικονομικής αναδιαπραγμάτευσης, αλλά δεν είναι τώρα η καλύτερη στιγμή να ασχοληθείς. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο την Πέμπτη ζητάει επειγόντως ποιοτικό ιδιωτικό χρόνο και σωματική απόλαυση για να αποφύγεις συννεφάκια στην ψυχολογία σου ή την αίσθηση ότι η ρουτίνα σου σε έχει καβάλήσει.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η σταγόνα ετοιμάζεται να ξεχειλίσει από το ποτήρι. Έχεις αρχίσει να νευριάζεις με διάφορα θέματα υγείας που ακόμη κι αν δεν είναι σοβαρά είναι αρκετά για να σου χαλάνε το κέφι και να μη σε αφήνουν να κάνεις τα πράγματα που θέλεις για τον εαυτό σου. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις την απογοήτευσή σου στα παιδιά ή το σύντροφό σου, οι φίλοι σου θα είναι σαφώς πιο πρόθυμοι να σε ακούσουν και να σε συνδράμουν. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι μένεις πίσω και μαζεύεται ένα σωρό δουλειά που θα πρέπει να κάνεις μετά, γιατί απλά αυτή η γραμμή σκέψης δεν βοηθάει καθόλου. Άλλωστε, ο Ήλιος που μπαίνει στον Υδροχόο την Πέμπτη σού τονώνει τη διάθεση να ασχοληθείς με τη σχέση σου, αλλά και να σπάσεις τη ρουτίνα σου με ποιοτικές εξόδους και γενικά σε βοηθάει να αρχίσεις να βγαίνεις από τη μίζερη περίοδο που έχει προηγηθεί. Τέλος, μη δυσανασχετείς με τα έξοδα ρουτίνας που κάνεις γιατί αντίστοιχα τα έσοδα από τη δουλειά σου κινούνται ομαλά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Καλή η ουσία, απαραίτητοι κι οι τύποι. Η διάθεσή σου παραμένει στα καλά της ακόμη κι αν στα προσωπικά σου χρειάζεται να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τους τύπους και τις οικογενειακές υποχρεώσεις από ό,τι με το να ζεις έναν έρωτα όλο τρέλα σαν να είναι η τελευταία σου φορά. Αφού στο κάτω κάτω της γραφής και τα τυπικά μια χαρά σου αρέσουν. Στην αρχή της εβδομάδας δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία της οικογένειάς σου και δη των παιδιών σου. Από εκεί και πέρα, προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι το πρόγραμμά σου πήζει αρκετά, είτε λόγω του ότι έχεις αρκετές εκκρεμότητες να κλείσεις στη δουλειά, είτε γιατί χρειάζεται να συντρέξεις τους δικούς σου. Πάντως είσαι σε θετική κι έντονα δημιουργική φάση κι αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στη δουλειά για να αντιμετωπίσεις τυχόν παράπονα από συνεργάτες σου σε σχέση με τη διαχείρισή σου, οικονομική ή δημιουργική. Το παν είναι να διατηρήσεις την ευελιξία και το χιούμορ σου.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Επίπεδα αντοχής στη γκρίνια: κρίσιμα. Δεν φτάνει που τρέχεις και δεν φτάνεις με το πρόγραμμα που έχεις, φαίνεται ότι η προσωπική σου ζωή και οι συνάδερφοί σου θεωρούν ότι χρειάζεσαι και λίγα ακόμη πράγματα να κάνεις ή να ακούσεις, έτσι, για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Το ζήτημα είναι ότι στην αρχή της εβδομάδας φτάνεις στα όριά σου και δεν απέχεις πολύ από το να θέλεις να κάνεις μια έκρηξη με λεξιλόγιο που απλά δεν επιτρέπει η ανατροφή σου. Τα καλά νέα είναι ότι το κλίμα γίνεται αρκετούς τόνους πιο ανάλαφρο και η σχέση σου καλύτερος αγωγός για την καλή σου πλευρά από την Πέμπτη και μετά, με το πέρασμα του Ηλίου στον Υδροχόο. Σίγουρα αρχίζουν τα πράγματα να φαίνονται πολύ λιγότερο πιεστικά και σοβαρά κι εσύ κάνεις μια στροφή προς πιο ευχάριστα μονοπάτια, επιζητώντας ασχολίες και κουβέντες πιο δημιουργικές, χρόνο με τους φίλους σου αλλά και μια επιστροφή στον ερωτισμό σου. 


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Επένδυση για μια ποιοτικότερη καθημερινότητα. Αν κάτι σε χαλάει αυτή την εβδομάδα είναι ότι για να συνεχίσεις να είσαι δημιουργικός στη δουλειά αλλά και για να πάρουν σάρκα και οστά οι συμφωνίες που διαπραγματεύεσαι πρέπει να ανοίξεις το πορτοφόλι σου σημαντικά. Κάνεις έξοδα και για τη διασκέδασή σου και την υγεία των δικών σου, τα οποία πρέπει απαραιτήτως να δεις ως επενδύσεις γιατί στην πραγματικότητα σε βοηθάνε να έχεις το μυαλό σου ήσυχο. Και ήσυχο πρέπει να παραμείνει, αφού το κλίμα στα ερωτικά σου είναι πολύ καλό, η διάθεσή σου για φλερτ αμείωτη, οι αφίξεις ανθρώπων και καινούργιων σχεδίων στη ζωή σου άφθονες. Τώρα το ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα σου βγει μια κούραση και θα θελήσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και ιδανικά μια παύση για ανασύνταξη δυνάμεων στα επαγγελματικά σου, είναι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένων των πολλών εξελίξεων της περιόδου. Επένδυσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, αρκεί να μην κουβαλάς μαζί σου τις επαγγελματικές σου έγνοιες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ξεβολέματα και οικειοθελείς μετακινήσεις. Έχει ενδιαφέρον το πόσο μια ερωτική σχέση μπορεί να δοκιμάσει τις ανασφάλειες σου και να σε ξεβολέψει. Παλιά ή καινούργια, δεν έχει σημασία. Φρόντισε να μην κολλήσει το μυαλό σου όταν τεθούν τα θέλω και τα πιστεύω σου επί τάπητος κι ακόμη λιγότερο αν το η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα είναι τα οικονομικά. Κατανοητό ότι είσαι πολύ πιεσμένος και αισθάνεσαι αρκετά μόνος, κάνε όμως λίγη υπομονή γιατί από το τέλος της εβδομάδας εμφανίζονται καινούργιοι άνθρωποι και ευκαιρίες στη ζωή σου και σου περνάει και η εσωστρέφεια που σε είχε πιάσει την προηγούμενη περίοδο. Έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις και σε θέματα που έχουν δημιουργηθεί με τα αδέρφια σου και την ευρύτερη οικογένεια, αφού ανακτάς ένα μέρος από την ευελιξία σου και την επικοινωνιακή δεινότητά σου. Δεν γίνεσαι άλλος άνθρωπος αυτομάτως αλλά καταλαβαίνεις ότι με το να κάθεσαι και να περιμένεις δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού. Είσαι πολύ κοντά στο να εκλάβεις την κατάσταση στο σπίτι σου ως προσωπική επίθεση με σκοπό να σου χαλάει τη διάθεση. Έκανες αμάν να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και να βρεις τη διάθεση να ανανεώσεις το πρόγραμμα και την καθημερινότητά σου και τα τεκταινόμενα στον οικογενειακό σου χώρο σου δημιουργούν αμφιβολίες και σε γεμίζουν με ανησυχία. Καλό θα ήταν βέβαια να θυμάσαι ότι γενικά είσαι επιρρεπής στην ανησυχία και ότι δεν πειράζει να δείξεις και λίγο συναίσθημα που και που, να πείσεις και μερικούς μερικούς ότι έχεις. Αφού ούτως ή άλλως είσαι σε φάση φλερτ και γνωριμιών και έρωτος, γιατί να το αρνείσαι; Αρνήσου μόνο το συνδυασμό αλκοόλ και οδήγησης, ακόμη κι αν η ορεξή σου το τραβάει. Από το τέλος της εβδομάδας βλέπεις φως και στα οικονομικά σου με τα έσοδα από τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες και συνεργασίες να βελτιώνονται ή μία ενίσχυση του εισοδήματος του συντρόφου σου. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Μάτια πιο ανοιχτά. Η αρχή της εβδομάδας τη θέλει την υπομονή της, αφού έρχεται πακέτο με αρκετά μπερδέματα οικονομικού τύπου και μάλιστα με τη συνδρομή και της ευρύτερης οικογένειας στο χαμούλη. Αν καταφέρεις να βγεις αλώβητος και από κουβέντες που θα κάνεις γύρω από τα ερωτικά σου και μάλιστα για θέματα που δεν θέλεις εσύ ή ο σύντροφός σου να βγουν στην επιφάνεια, είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Την Πέμπτη ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και θα λειτουργήσει ως ισχυρό τονωτικό της διάθεσης αλλά και της σωματικής σου υγείας και της αυτοπεποίθησής σου. Θα σε βοηθήσει δε να δεις πιο καθαρά τι συμβαίνει τελικά με σένα αλλά και με τα ερωτικά σου και γιατί σου έχουν βγει ένα σωρό θέματα που χρειάζεται να τακτοποιήσεις. Προφανώς και πρόκειται για διαδικασία, αλλά την αρχή την κάνεις τώρα και νιώθεις κατά πολύ ελαφρύτερος, πιο αισιόδοξος και πιο κοντά στον εαυτό σου έτσι όπως τον γνωρίζεις.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Έλλειψη καυσίμου για τα σχέδιά σου. Με την καλύτερη διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου, μέχρι που τα σχέδιά σου σκοντάφτουν στο οικονομικό και την ανάγκη να επιδείξεις μεγαλύτερο ρεαλισμό. Αν στηρίχτηκες σε φίλους και δεν οργανώθηκες, εύκολα θα βγεις εσύ ο φταίχτης ειδικά αν υιοθετήσεις επιθετική προσέγγιση. Από το τέλος της εβδομάδας καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να γυρίσεις πίσω και να κάνεις τις απαιτούμενες διορθώσεις. Φρόντισε οπωσδήποτε το σώμα και την ψυχολογία σου γιατί αρχίζεις να αισθάνεσαι κούραση και δεν θέλεις η παύση που θα κάνεις να είναι λόγω υγείας. Πάντως ό,τι συμβαίνει αφήνει αλώβητα τα προσωπικά σου, εκτός αν επιλέξεις εσύ να ανοίξεις θέματα λόγω ανασφάλειας. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου και δεν θα σε πιέσει. Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία σου συνεχίζει να προσελκύει καινούργιους ανθρώπους γύρω σου, παρά του ότι τα πρακτικά σου άγχη στρέφουν τη δική σου προσοχή σε διαφορετική κατεύθυνση. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ