Cosmic Telegram

Τα ζώδια της χρονιάς: Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Δεν έχει σημασία σε ποιο σκαλί βρίσκεσαι αλλά ότι κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά κάτι θαυμάσιο θα συμβεί

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 330
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11576-26478.jpg

Κάθε Ταύρος βρίσκεται σε ένα διαφορετικό σημείο της πνευματικής και διανοητικής του εξέλιξης. Δεν έχει σημασία σε ποιο σκαλί βρίσκεσαι αλλά ότι κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά κάτι θαυμάσιο θα συμβεί στο κεφάλι σου. Η Φώτιση που φέρνει ο Πλούτωνας (μαζί με παιχνίδια εξουσίας που καλύτερα να μην εμπλακείς) στην επαγγελματική ή προσωπική ζωή, ή δημιουργώντας νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα, ή δίνοντας την ώθηση για σπουδές εις βάθος ή για γράψιμο και ταξίδια διευρύνει το μυαλό σου, και με αφορμή ίσως ένα ταξίδι ή μια συνάντηση δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που μεταμορφώνει ολόκληρη την άποψή σου για τη ζωή. Ίσως στην αρχή φρικάρεις με αυτή τη μετατόπιση κολλώντας εκατό φορές πιο έντονα σε ό,τι έχεις μάθει να πιστεύεις. Η ουσία είναι ότι ενώ μπορείς να γίνεις βουδιστής γυρίζοντας με πορτοκαλιά ράσα στην Ομόνοια, ή ως Αρχιμήδης να αναφωνήσεις «Εύρηκα», η μεταμόρφωσή σου γίνεται αργά. Συγκεκριμένα: ο Κρόνος σε καλεί να οργανώσεις εξονυχιστικά τη μέρα σου, να φροντίσεις σώμα και ψυχή, να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να ριχτείς στην εργασιακή καθημερινότητα με φανατισμό σταυροφόρου, να εξελίξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και να υποδεχτείς νέους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σου για να σε ενθαρρύνουν, να σε βοηθήσουν, να σε στηρίξουν. Στη δουλειά οι σχέσεις με συνεργάτες, υπάλληλους, διευθυντές πιθανόν να είναι πιο τυπικές, αυστηρές ή ιεραρχικά δύσκαμπτες και να μην έχουν την ευελιξία ή το κέφι που θα ’θελες, όμως υπάρχει σταθερότητα, προοπτικές και φυσικά πολλή κούραση και προσπάθεια. Το δεύτερο εξάμηνο όμως υπάρχει φως. Μην ξεχνάς –κυρίως αν ανήκεις στις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου– ότι ο Ποσειδώνας σε κάνει να παίζεις τυφλόμυγα σε ένα δάσος με ομίχλη στο οποίο ό,τι πιάνεις, αγγίζεις, αντιλαμβάνεσαι, πιστεύεις, συναντάς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα: σχέσεις, άνθρωποι, έρωτες, ευκαιρίες και καριέρα δημιουργούν απογοήτευση όταν η ομίχλη εξαφανιστεί και τα μάτια δουν καθαρά. Πρόσεχε πού δίνεις τι.

Ο Δίας στον Ταύρο (4/6) σηματοδοτεί μια εποχή ανάπτυξης, τύχης, αυτοπεποίθησης. Οι θετικές επιρροές σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωή σου –σχέσεις, εργασία, σπουδές, οικογένεια, κοινωνικές διασυνδέσεις– σου δίνουν τη φόρα που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στη νέα εποχή σου. Άρα: βγες εκεί έξω και διεκδίκησε αυτά που θέλεις. Ανάλαβε δράση και βοήθησε την τύχη για να σε βοηθήσει. Μην κατασκηνώνεις μπροστά στην τηλεόραση τρώγοντας πίτσες και βλέποντας το δελτίο καιρού. Βγες έξω και συνάντησε όσο περισσότερους μπορείς – ανάμεσά τους είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν και αυτοί που θα σε ερωτευτούν, ή μπορεί να ανήκουν στο είδος 2 σε 1. Και μην ξεχνάς ότι όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό (23/1-5/6) είναι σα να έχεις αλεξικέραυνο που σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές και τις περίεργες ανατροπές που μας επιφυλάσσει κάθε τόσο η ζωή. Ακόμα και κάτι που άρχισε (στη δουλειά ή στις σχέσεις) ή εξελίχθηκε άσχημα, στο τέλος τελειώνει καλά.

SOS: στη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Δία στον Ταύρο (30/8-25/12) θα δεις πού υπερέβαλες, που χρειάζονται προσαρμογές και διορθωτικές κινήσεις. Είναι ένα απαραίτητο στάδιο για να ξαναδείς τα καινούργια δεδομένα και την υλοποίηση των ευκαιριών που σου έχουν ανοιχτεί. Μην εφησυχάζεις. Μην την ψωνίζεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ