Αθλητισμος

ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ: Νίκη-πρόκριση στο Europa Conference League

Μετά από πέντε σχεδόν δεκαετίες θα αγωνιστούν οι Θεσσαλονικείς μήνα Μάρτιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Μίντιλαντ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Μίντιλαντ © Eurokinissi

ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ: Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-1 στην κανονική διάρκεια και με 5-3 στα πέναλτι και προκρίθηκαν στους «16» του Europa Conference League.

Σπουδαία νίκη-πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League επικρατώντας με 5-3 της Μίντιλαντ στα πέναλτι (2-1 κ.δ. & πέναλτι).

Ο Δικέφαλος με την πρόκρισή του στους «16» του Europa Conference League, θα αγωνιστεί μετά από 48 χρόνια ξανά μήνα Μάρτιο στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του για πρόκριση και πριν καλά καλά συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα πήρε προβάδισμα με 2-0, σκορ που του εξασφάλιζε την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Το 1-0 έκανε ο Αντρέα Ζίφκοβιτς μετά από ασίστ του Τσόλακ ενώ το 2-0 έκανε ο Βιερίνια στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα προκρινόταν άνετα στην επόμενη φάση, ο Χόεγκ μείωσε σε 2-1 για τη Μίντιλαντ στο 80' και την έβαλε ξανά στο «παιχνίδι» της πρόκρισης.

Στην παράταση δεν υπήρξε κάποια μεταβολή του σκορ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με σωτήρια επέμβαση στο πέναλτι του Μέγερ έστειλε τον ΠΑΟΚ στους «16» του Europa Conference League.

Η σειρά των πέναλτι:

Τσόλακ (Ε) 1-0
Μέγερ (Χ) 1-0
Σίντκλεϊ (Ε) 2-0
Άντερσον (Ε) 2-1
Σβαμπ (Ε) 3-1
Ντιρ (Ε) 3-2
Μίτριτα (Ε) 4-2
Λιντ (Ε) 4-3
Κούρτιτς (Ε) 5-3

ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ: Προκλητικό πανό των οπαδών για τους δολοφόνους του Άλκη

 

Ένα προκλητικό πανό υποστήριξης στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού τοποθέτησαν στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ.

Ο δικέφαλος του Βορρά υποδέχθηκε την ομάδα της Δανίας για τη φάση των «32» του Europa Conference League και παρά τη νίκη-πρόκρισή του στους «16», τα βλέμματα όλων τράβηξε το πανό που είχε τοποθετηθεί και αναφερόταν στους προφυλακισθέντες συν-οπαδούς που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

Στο εν λόγω, αρκετά μεγάλο, πανό αναγράφεται η φράση «ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ», υποδηλώνοντας την αμέριστη στήριξη στους εμπλεκόμενους, τους οποίους καλούν να υπομείνουν την φυλάκισή τους.

Το πανό υποστήριξης των οπαδών του ΠΑΟΚ στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού
Το πανό υποστήριξης των οπαδών του ΠΑΟΚ στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού © Eurokinissi

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ