Αθλητισμος

Super Bowl 2022: Νικητές οι Los Angeles Rams

Το γονάτισμα του Eminem

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super Bowl 2022: Νικητές οι Los Angeles Rams
Super Bowl 2022: Νικητές οι Los Angeles Rams © EPA

Super Bowl 2022: Νικητές αναδείχθηκαν για φέτος οι Los Angeles Rams - Πλούσιο το θέαμα στο ημίχρονο, κίνηση που θα συζητηθεί από τον Eminem.

Οι Los Angeles Rams αναδείχθηκαν νικητές του φετινού Super Bowl αφού επικράτησαν με 23-20 των Cincinnati Bengals στον τελικό.

Ειδικότερα, σε ένα κατάμεστο «SoFi» του Ίνγκλγουντ με περίπου 70.000 οπαδούς, οι Rams κατάφεραν να κερδίσουν στις λεπτομέρειες τους αντιπάλους τους και να αναδειχθούν πρωταθλητές του NFL για τη φετινή χρονιά.

Πρόκειται για τον τέταρτο τίτλο στην ιστορία της ομάδας και τον πρώτο τους με έδρα το Λος Άντζελες.

MVP του Super Bowl αναδείχθηκε ο σταρ των Los Angeles Rams, Κούπερ Καπ, με εννέα πάσες και δύο touchdowns.

Ο Καπ ήταν κι αυτός που ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του με το καθοριστικό touchdown που πέτυχε όταν το σκορ ήταν 20-16 υπέρ των Bengals.

Το γονάτισμα του Eminem

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό Super Bowl, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των θεατών συγκέντρωσε το διάσημο πλέον show του ημιχρόνου.

Φέτος, στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Dr.Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Eminem με τον 50 Cent σε εμφάνιση-έκπληξη.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο Eminem, ο οποίος κατά τη διάρκεια του σόου γονάτισε, θυμίζοντας τον Κόλιν Κάπερνικ, ο οποίος γονάτισε κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου το 2016, διαμαρτυρόμενος έτσι για την αστυνομική βία κατά των φυλετικών μειονοτήτων.

Να σημειωθεί πως ο Εminem αψήφησε τους διοργανωτές του Super Bowl 2022 που λέγεται ότι του ζήτησαν να μην γονατίσει κατά τη διάρκεια του σόου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ