Αθλητισμος

Συμφωνία Μέσι - Παρί Σεν Ζερμέν: Σήμερα στο Παρίσι ο Αργεντινός

«Ζαλίζουν» τα ποσά του νέου συμβολαίου του Μέσι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μέσι είπε οριστικά «αντίο» στην Μπαρτσελόνα
© ANDREU DALMAU / EPA

Λύθηκε το μυστήριο με τον Λιονέλ Μέσι που σήμερα ολοκληρώνει τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν με μυθικό συμβόλαιο.

Τα τελευταία 24ωρα ήταν ιδιαίτερα για τον Λιονέλ Μέσι, αφού μετά από 21 χρόνια στην Βαρκελώνη, κλήθηκε να πει «αντίο» στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατάφερε να τον κάνει δικό της και σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μέσι θα φτάσει σήμερα στο Παρίσι για να περάσει ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί και επίσημα. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν κινήθηκε ταχύτατα και προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον 34χρονο Αργεντίνο κατάφερε να τον αποκτήσει. Ο Μέσι θα λάβει 35 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του 3ετούς συμβολαίου του και θα βρει ξανά τον φίλο του, Νεϊμάρ αλλά και τους Εμπαπέ και Ντι Μαρία, για να δημιουργήσουν μια από τις κορυφαίες επιθετικές γραμμές της ιστορίας. Με τα μπόνους, το συμβόλαιο του «Πούλγκα» αναμένεται να φτάσει τα 41 εκατομμύρια ετησίως.

Ο Μέσι αναχώρησε από την Βαρκελώνη μαζί με την οικογένειά του και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Παριζιάνους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ