Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός κάνει παιχνίδι το «Μένουμε Σπίτι»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μένουν σπίτι και συνδυάζουν παιχνίδι και προπόνηση.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ολυμπιακός κάνει παιχνίδι το «Μένουμε Σπίτι»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε καραντίνα, όμως η προπόνηση δεν σταματά ποτέ για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού να ολοκληρώθηκε πριν από ακριβώς έναν μήνα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της ομάδας καθόνται στο σπίτι τους άπραγοι. 30 ημέρες μετά τον αγώνα με την Γουλβς για το Europa League, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε καραντίνα, όπως και η υπόλοιπη χώρα, ωστόσο η προπόνηση συνεχίζεται και στο σπίτι.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς προπονούνται καθημερινά από τα σπίτια τους, για να μένουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και η ομάδα, κάθε ημέρα που περνά, ποστάρει στα social media της μέρος της προπόνησης τους. Οι παίκτες με τη σειρά τους δίνουν το δικό τους μήνυμα για τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού, ενώ ο καθένας τους δείχνει κι από μια ξεχωριστή γυμναστική άσκηση.

 

Έλληνες και ξένοι αθλητές έχουν παραμείνει στα σπίτια τους στην Ελλάδα και αφού η κατάσταση για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο στο ελληνικό πρτάθλημα, όσο και στο UEFA Europa League, είναι ακόμα ρευστή συνεχίζουν τις προπονήσεις, με ειδικές ασκήσεις από τους γυμναστές της ομάδας. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τα βίντεο των παιχτών, που ακόμη κι αν έχουν ένα μήνα να βρεθούν στο χορτάρι, παραμένουν δίπλα στους φίλους του Ολυμπιακού.

 

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, οι σελίδες της ομάδας παραμένουν ενεργές ακόμα και σε αυτήν την περίσταση, αποδεικνύοντας γιατί έχουν βρεθεί στην κορυφή και σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα επικοινωνίας των ερυθρολεύκων πέρα από τις ασκήσεις γυμναστικής των παικτών, ποστάρει καθημερινά στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν του Ολυμπιακού αλλά και ιδιαίτερα μηνύματα παικτών και προπονητών, που προωθούν με τον δικό τους τρόπο την ανάγκη να «Μείνουμε σπίτι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ