Αθλητισμος

Τα αουτσάιντερ έγιναν φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ατλέτικο και Ντόρτμουντ νίκησαν Λίβερπουλ και Παρί αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσάμπιονς Λιγκ
Τσάμπιονς Λιγκ/ © EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πρώτο βήμα για την έκπληξη έκαναν Ατλέτικο και Ντόρτμουντ: Νίκησαν Λίβερπουν και Παρί στον πρώτο αγώνα για τους «16».

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε με το «καλημέρα» η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Άγγλοι έχασαν με 1-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και έτσι έχουν αρκετά δύσκολο έργο στη ρεβάνς του «Άνφιλντ» σε τρεις εβδομάδες. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σαούλ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και στη συνέχεια οι Ισπανοί επέλεξαν ένα αμυντικό παιχνίδι που μπλόκαρε τα αστέρια της Λίβερπουλ.

Mentalist Lior Suchard in a crazy mind experiment in London

Πολύ πιο ενδιαφέρον και θεαματικό ήταν το δεύτερο ματς που έγινε την Τρίτη. Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο πιτσιρικάς ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Γερμανών. Ο Νορβηγός φορ σπάει όλα τα κοντέρ, 5 μήνες πριν κλείσει τα 20 του χρόνια.

Με την Ντόρτμουντ έχει σημειώσει 11 γκολ σε 7 αγώνες, ενώ συνολικά έχει 37 τέρματα μέσα στη σεζόν, αφού μην ξεχνάμε πως αγωνιζόταν στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Άρα, από το καλοκαίρι μετρά 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που σκοράρει στο ντεμπούτο του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί ισοφάρισε με τον Νεϊμάρ κάποια στιγμή, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπαπέ.

Mentalist Lior Suchard Wows Ellen with Emojis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ