Θεατρο - Οπερα

Ο «θεατράνθρωπος» Άγγελος Αντωνόπουλος στο πλευρό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (εικόνες, video)

Αφιερώνει «Τα τελευταία Φεγγάρια» του Ιανουαρίου για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337243-701335.jpg
studio Kominis

Ο σπουδαίος ηθοποιός και άνθρωπος Άγγελος Αντωνόπουλος αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία την αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτή τη φορά, κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, αφιερώνει τις παραστάσεις του Ιανουαρίου από το έργο «Τα τελευταία Φεγγάρια» (Θέατρο Άλμα) στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και ταυτόχρονα αποδίδει στη διεθνή ιατρική οργάνωση μέρος των εσόδων των παραστάσεων για ολόκληρο τον μήνα, ενισχύοντας έμπρακτα το ανθρωπιστικό της έργο.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Άγγελος Αντωνόπουλος στάθηκε στο πλευρό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κάποια χρόνια πριν, ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου», πρωταγωνιστώντας σε ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό βίντεο που δημιουργήθηκε τότε για το σκοπό αυτό.

«Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από την υποστήριξη του κ. Αντωνόπουλου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι τιμή μας να έχουμε τέτοιους συνοδοιπόρους, πόσο μάλλον σε μια εποχή θολή, στην οποία ακόμα και το ανθρωπιστικό έργο βάλλεται και η αλληλεγγύη στον διπλανό μας αμφισβητείται. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Αντωνόπουλος που παραμένουν το ίδιο εξαιρετικοί στην τέχνη αλλά και στη ζωή, αποτελώντας ένα φωτεινό παράδειγμα προς όλους εμάς τους υπόλοιπους» δήλωσε η Μαριέττα Προβοπούλου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.  

 Άγγελος Αντωνόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ