- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο γιος του Όζι Όσμπορν επιτίθεται στον Ρότζερ Γουότερς: «Ο πατέρας μου πάντα σε θεωρούσε μ@λ@κα»
Οργισμένη αντίδραση μετά τα προσβλητικά σχόλια του μπασίστα των Pink Floyd για τον εκλιπόντα θρύλο της μέταλ
Ο γιος του αείμνηστου Όζι Όσμπορν επιτέθηκε δημόσια στον Ρότζερ Γουότερς για τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον του θρυλικού ροκ σταρ, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα
Ο Τζακ Όσμπορν εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Ρότζερ Γουότερς μετά τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο μπασίστας των Pink Floyd για τον εκλιπόντα Όζι Όσμπορν.
Ο θρυλικός frontman της heavy metal Όζι Όσμπορν πέθανε στις 22 Ιουλίου σε ηλικία 76 ετών. Σε ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρθηκε ότι «έφυγε περιτριγυρισμένος από αγάπη». Ο θάνατός του ήρθε λίγες εβδομάδες μετά την τελευταία του ζωντανή εμφάνιση στη γενέτειρά του με τους Black Sabbath.
Αν και πολλοί μουσικοί τίμησαν τη μνήμη του, ο Ρότζερ Γουότερς, γνωστός για τις συχνά αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, δεν υπήρξε καθόλου επιεικής.
Μιλώντας στο The Independent Ink, ο Γουότερς καταφέρθηκε εναντίον της ποπ κουλτούρας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξέρω πώς να αποσπάσω την προσοχή του κόσμου: με την Τέιλορ Σουίφτ, με τσίχλες ή με τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν. Ή με τον Όζι Όσμπορν που μόλις πέθανε. Όλη του η ζωή ήταν γεμάτη ανοησίες. Για τη μουσική του, δεν ξέρω τίποτα. Δεν με νοιάζει καθόλου».
Συνέχισε λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρουν οι Black Sabbath, ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Δεν έχω καμία σχέση με το να δαγκώνεις κεφάλια από κοτόπουλα ή ό,τι κάνουν. Δεν με αφορά καθόλου».
Η απάντηση του γιου του Όζι ήρθε άμεσα μέσα από τα social media: «Ρότζερ Γουότερς, γ@μήσου. Πόσο αξιολύπητος και εκτός πραγματικότητας έχεις καταντήσει. Ο μόνος τρόπος που βρίσκεις για να τραβήξεις προσοχή είναι να ξεράς ανοησίες στον Τύπο. Ο πατέρας μου πάντα σε θεωρούσε μ@λ@κα – ευχαριστώ που τον επιβεβαίωσες».
Η ανάρτηση του Τζακ συνοδευόταν από το hashtag #FuckRogerWaters.
#fuckrogerwaters
Posted by Jack Osbourne on Tuesday, September 2, 2025
Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες όπου τα παιδιά του Όζι υπερασπίζονται τη μνήμη του. Η αδελφή του Τζακ, Κέλι Όσμπορν, είχε απαντήσει πρόσφατα σε δηλώσεις της αθλήτριας του WWE Μπέκι Λιντς, η οποία σε ζωντανή μετάδοση είπε πως «το μόνο καλό πράγμα που βγήκε από το Μπέρμιγχαμ πέθανε πριν έναν μήνα».
Η Κέλι αντέδρασε έντονα γράφοντας: «[Μπέκι Λιντς] είσαι ένα άθλιο σκουπίδι! Το Μπέρμιγχαμ δεν θα σου έριχνε ούτε νερό αν καιγόσουν».
Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, ο Όζι πέθανε από καρδιακή προσβολή και έπασχε από στεφανιαία νόσο και Πάρκινσον. Στο έγγραφο αναφερόταν ως επάγγελμα: «Στιχουργός, ερμηνευτής και θρύλος της ροκ».
Η Κέλι, η μητέρα του Σάρον, ο Τζακ και η αδελφή τους Έιμι παρευρέθηκαν στη δημόσια πομπή στο Μπέρμιγχαμ στις 30 Ιουλίου. Ο Όζι ενταφιάστηκε στον κήπο της έπαυλής του στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από ιδιωτική τελετή. Ο Τζακ τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια: «Έζησε τη ζωή του στο έπακρο. Σ’ αγαπώ, μπαμπά».
Ο Όζι «έφυγε» μόλις 17 μέρες μετά τη μεγάλη αποχαιρετιστήρια συναυλία του με τους Black Sabbath στο Μπέρμιγχαμ, η οποία συγκέντρωσε μεγάλα ποσά για την έρευνα κατά του Πάρκινσον, καθώς και για παιδιατρικά και τοπικά νοσοκομεία.
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.