- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χίλαρι Νταφ για τις συγκρίσεις με Σουίφτ και Κάρπεντερ: «Ήμουν εδώ πρώτη»
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Χίλαρι Νταφ για Τέιλορ Σουίφτ και Σαμπρίνα Κάρπεντερ: «Ήμουν εδώ πριν από όλες»
Η Χίλαρι Νταφ μίλησε ανοιχτά για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στη μουσική της και εκείνη άλλων ποπ καλλιτεχνών, όπως η Τέιλορ Σουίφτ και η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, τονίζοντας ότι ξεκίνησε τη δική της πορεία στη μουσική πολύ νωρίτερα.
Η Χίλαρι Νταφ, η 38χρονη πρώην σταρ της Disney επέστρεψε στη δισκογραφία με το νέο της άλμπουμ «Luck… or Something», περισσότερο από μια δεκαετία μετά την προηγούμενη δουλειά της, «Breathe In. Breathe Out.», που είχε κυκλοφορήσει το 2015.
Μιλώντας στο podcast Table Manners με τις Τζέσι και Λένι Γουέαρ, η Νταφ αναφέρθηκε στις συγκρίσεις που ακούει για το νέο της υλικό. Οι παρουσιάστριες σχολίασαν ότι ορισμένα τραγούδια θυμίζουν τη μουσική της Σουίφτ ή της Κάρπεντερ, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια «κυκλική» σύνδεση, αφού οι νεότερες ποπ σταρ πιθανότατα μεγάλωσαν ακούγοντας τη δική της μουσική.
Η ίδια, ωστόσο, εμφανίστηκε επιφυλακτική απέναντι σε τέτοιου είδους συγκρίσεις.
«Δυσκολεύομαι πολύ να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το διαδίκτυο συχνά βγάζει γρήγορα και σκληρά συμπεράσματα.
«Ακούει κάποιος κάτι μία φορά και λέει: “Α, είναι απλώς μια ανακυκλωμένη Σαμπρίνα”. Και σκέφτεσαι: πρώτα απ’ όλα, εγώ είμαι μεγαλύτερη και ήμουν εδώ πρώτη», ανέφερε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι υπάρχει χώρος για όλους στη σύγχρονη ποπ μουσική και ότι η έμπνευση από προηγούμενους καλλιτέχνες είναι κάτι φυσικό.
«Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να είσαι εντελώς πρωτότυπος. Πηγαίνεις στο στούντιο και φτιάχνεις μουσική που σου αρέσει και που θέλεις να βάλεις δυνατά στο αυτοκίνητο», είπε.
Η Νταφ επιστρέφει επίσης στη σκηνή με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, έχοντας συνδημιουργήσει το νέο της άλμπουμ μαζί με τον σύζυγό της, μουσικό παραγωγό Μάθιου Κόμα.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες – την Μπανκς (7 ετών), τη Μέι (4) και την Τάουνς (1) – ενώ η τραγουδίστρια έχει ακόμη έναν γιο, τον Λούκα (13), από τον πρώτο της γάμο με τον πρώην παίκτη χόκεϊ Μάικ Κόμρι.
Στην ίδια συνέντευξη, η Νταφ μίλησε και για προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, αναφερόμενη στη ρήξη με την αδελφή της Χέιλι Νταφ, καθώς και στη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, Ρόμπερτ Νταφ.
Μάλιστα, στο νέο της τραγούδι «We Don’t Talk» αναφέρεται στη διακοπή της σχέσης με την αδελφή της, περιγράφοντας το γεγονός ως «το πιο μοναχικό κομμάτι της ζωής» της αυτή τη στιγμή.
Παρά τις δυσκολίες, η ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται ευγνώμων για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. «Έχω μια υπέροχη ζωή και μια υπέροχη οικογένεια στο σπίτι», είπε.
Πηγή: Daily Mail
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κυριά Χαρά με λέει», αποκάλυψε η σπουδαία ερμηνεύτρια
Το επιδραστικό σχήμα ανακοίνωσε καινούργια σειρά μηνιαίων κυκλοφοριών
Ένα φεστιβάλ, 16 διαφορετικές συναυλίες - Τι θα ακούσουμε και θα δούμε στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
Θυμόμαστε το εμβληματικό άλμπουμ, εν αναμονή της εμφάνισης του γκρουπ στο Release Athens 2026
Η αντιπαράθεση με αφορμή το τραγούδι «Lola»
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο η κατάσταση της υγείας της
Γνωστές επιτυχίες «φωτίστηκαν» αλλιώς
Με στοιχεία από την blues και τη soul μουσική και στίχους που αντλούν υλικό από τις προσωπικές του ιστορίες, προσπαθεί να δημιουργήσει έναν διαφορετικό κόσμο
Μια πνευματική ανάταση με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
Συνεχίζει την περιοδεία του στο εξωτερικό
Μια συνειδητή απομάκρυνση από την ποπ ευκολία
Πολίτες ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για το μεγάλο μουσικό γεγονός
Η ερμηνεύτρια και η θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός μιλούν για το αντάμωμά τους στη σκηνή του Κυττάρου
Ύμνος της pop, πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, τώρα και μιούζικαλ
Σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Βένβιλ η ταινία περιλαμβάνει πλάνα του συγκροτήματος τόσο στη σκηνή όσο και στα παρασκήνια
Και κάνει update στην ATHENS VOICE για τη ζωή της στην Πόλη των Αγγέλων
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες της σύγχρονης alternative/hard rock σκηνής
Ο δημιουργός μιλά για το νέο του άλμπουμ και τη σημασία της γυναικείας φωνής στη μουσική του
3 μουσικές βραδιές στο Ολύμπια, το Μουσείο Μαρία Κάλλας και το Κύτταρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.