ΠΕΜΠΤΗ 7
DOUBLE FACE Νέα μουσική θεματική με δύο ελληνικά ονόματα που θα παίζουν όπως δεν παίζουν συνήθως. Ξεκίνημα με τον Vassiliko των Raining Pleasure και τις πρόσφατες vintage διασκευές του μαζί με τον Βραζιλιάνο Egg Hell. ΒΙΟS.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8
ΚILLING JOKE Post punk απόηχος με γκοθ στοιχεία από τα “Eighties” μέχρι το νέο άλμπουμ τους “Αbsolute Dissent”. GAGARIN.
ΚΟΑ Πέντε νέοι σολίστ σε έργα Chopin, Barber, Rodrigo, Debussy, Gershwin. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 3 φοιτ. ως € 23.
STAZO MAYOR TRIO Το σχήμα του ιδρυτή και βασικού συνθέτη-μπαντονεονίστα των Sexteto Mayor, Luis Stazo, με ανανεωμένες εκδοχές του κλασικού ταγκό μέσα από έργα όπως “Carmencita”, “Tango Pasion - El Ultimo Tango”. Μαζί του το χορευτικό ντουέτο των Valeria Alvarez και Sebastian Acosta. HALF NOTE. Ως 14/10.
AFRICA HITECH Το πρότζεκτ του Mark Pritchard (Harmonic 313) με τον Steve Spacek στην ετικέτα ονομασία προέλευσης Warp Records με breakbeats και grime από το πρόσφατο άλμπουμ “Hitecherous”. Ιδανική παρέα από το πρόσφατο κόλλημα του Actress, ιδρυτή της λονδρέζικης Werk με το εξαιρετικό άλμπουμ “Hazyville” στο ύφος του Theo Parrish, τα dupstep beats & pieces του Ζοmby και το δικό μας Knobs. BIOS.
SUGAHSPANK! Mαζί με τους Swing Shoes με υλικό από το ντεμπούτο της “The Ιncredible, the Ιnvisible” και swing-blues-gospel ανατροπές. SIX D.O.G.S.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9
FIVE STAR HOTEL Θεσσαλονικείς που ξεκίνησαν το 2001 στην Αγγλία με υλικό από το ντεμπούτο άλμπουμ τους “This Sound”, με αναφορές στις εμβληματικές ποπαρίες της Sarah Records και τις ανησυχίες των Stereolab. SIX D.O.G.S.
ΚΥΡΙΑΚΗ 10
SHADOW GALLERY Από τα πιστά ονόματα του progressive metal με 25χρονη πορεία. Σπάνια δίνει λάιβ. ΚΥΤΤΑΡΟ.
ΤΡΙΤΗ 12
MARIETTA FAFOUTI Παρουσίαση του ντεμπούτο άλμπουμ της “Try A Little Romance” στην Inner Ear. Aκούγεται πολύ τώρα. METROPOLIS LIVE STAGΕ, Πανεπιστημίου 56 & Εμ. Μπενάκη. Έναρξη 21.00. FREE.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις υποψηφιότητες περιλαμβάνεται και το συγκρότημα Pulp
Το έργο του Μπέρνσταϊν, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Βολταίρου, ανεβαίνει σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση σε μορφή δραματοποιημένης συναυλίας
Ο μαέστρος μιλάει για την πολιτική σάτιρα του Βολταίρου και τη μουσική ιδιοφυΐα του Μπέρνστάιν, με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του έργου στο ελληνικό κοινό
Δύο θρύλοι του heavy metal βάζουν φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Με κοντά στις 300.000 προβολές μέσα σε 48 ώρες
Ακούστε και τα 28 τραγούδια
Αποκαλύφθηκαν τα 14 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Sing for Greece 2026
Ακούστε τα ολόκληρα για πρώτη φορά
Στις 20 Ιανουαρίου, μια βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια με έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντονίν Ντβορζάκ
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης, το Half Note, την ΕΒΕ και το Ίδρυμα Θεοχαράκη
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνα
H οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2027
Το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στις 17:00 στην ΕΡΤ1
Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού ποπ σταρ κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου
65 χρόνια πορείας στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση σε μια ζωή γεμάτη από ελληνικό τραγούδι
Ο Σπαρτιάτης ράπερ αποκάλυψε τις πρώτες ρίμες από τα νέα του τραγούδια με ένα ατμοσφαιρικό φιλμ του Απόστολου Ζυγούρη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.