- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
3 μουσικές προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο
Ελληνικό ροκ, πολύωρα πάρτυ και η μουσική των Όσκαρ σε μια συναυλία
Ο Νοέμβριος ξεκινά με 3 βραδιές γεμάτες μουσική και πάρτυ διάθεση
Νύχτες φθινοπώρου γεμάτες μουσική. Τι συναυλίες, πάρτι και live θα βρούμε στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο;
Μια ελληνική ροκ βραδιά στο Κύτταρο
Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό live το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου, το Κύτταρο είναι ο προορισμός σας! Για πρώτη φορά, οι εμβληματικές ροκ μπάντες Magic de Spell, Tsopana Rave και Frank Panx & Σαλταδόροι θα συμπράξουν στη σκηνή, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική.
Magic de Spell, η μακροβιότερη ελληνική ροκ μπάντα, θα μας ταξιδέψει με κομμάτια όπως το "Εμένα οι φίλοι μου" και "Sarajevo". Οι Tsopana Rave θα φέρουν την πολυμορφική μουσική τους, που συνδυάζει ελληνικές παραδόσεις με σύγχρονα στοιχεία. Ο Frank Panx και οι Σαλταδόροι θα μας θυμίσουν τη δυναμική τους με κοινωνικά επίκαιρα κομμάτια και έναν εκρηκτικό ήχο.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, οι Diary of Dreams επιστρέφουν στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο ενός mini tour εν Ελλάδι. Το συγκρότημα γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια από την ημέρα που ο Andrian Hates ο τραγουδιστής και ιδρυτής τους αποφάσισε να βάλει... τα όνειρά του σε στίχους και μουσική.
Κύτταρο, 21:00
Κυριακάτικα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών
Τα EDEN πάρτι έρχονται να προσφέρουν 8 ώρες μουσικής από κορυφαία international και local acts, από τις 16:30 μέχρι τα μεσάνυχτα.
Στις 3 Νοεμβρίου, τα πάρτι εγκαινιάζονται με το θρυλικό ντουέτο από τη Γλασκώβη, JD Twitch & JG Wilkes ή αλλιώς Optimo (Espacio), γνωστό για τα πιο εκλεκτικά και εκστατικά σετ, μαζί με τον πρωτοπόρο DJ και παραγωγό EROL ALKAN.
Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα, 16:30- 00:00
Τα τραγούδια των Όσκαρ από τη Big Band Δήμου Αθηναίων
Η Big Band Δήμου Αθηναίων ανοίγει τη φετινή σεζόν με μια εντυπωσιακή συναυλία στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε εμβληματικά τραγούδια και κινηματογραφικές συνθέσεις που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ.
Με ενορχηστρώσεις του Νικόλα Αναδολή και σολίστ την διεθνούς φήμης Dioni, η συναυλία υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια όπως το «Over the Rainbow», το «Moon River» και το «My Heart Will Go On».
Η συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων, καθώς και οι καλεσμένοι Αλέξανδρος Affolter και Μάκης Τσιγάντες, θα προσθέσουν στη μαγεία της βραδιάς. Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη και του Νικόλα Αναδολή, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται μια γιορτή της κινηματογραφικής μουσικής.
Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Κυριακή 3 Νοεμβρίου, 20:30
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγουδίστρια «πολιορκείται» στα social media, αλλά δεν απαντά στα μηνύματα που δέχεται
Η δεύτερη φωνή του Πολ Σάιμον. Μια διαφορετική ανταπόκριση
Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 17 Απριλίου 2011
Ο διάσημος μουσικός ξεσπά κατά του Αμερικανού προέδρου για τη χρήση AI εικόνας που τον παρουσιάζει ως Ιησού
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Πανικός επικράτησε για τα εισιτήρια της ιστορικής συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Ποια έχουν απομείνει
Το Boots on the Ground σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος από το 2020
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Σταθερά πρώτη η Φινλανδία
Οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή της Πλατείας Νερού μοιράζονται τις αναμνήσεις τους
Ο Γιάννης Αρτόπουλος έχασε τη ζωή του το 2025, στον δρόμο, μετακινούμενος από τη μία συναυλία στην άλλη
Λίγο πριν εμφανιστούν στην Αθήνα, oι «παλιοί» έδειξαν πώς γίνεται ένα σωστό live
Η σούπερ σταρ της ποπ προηγείται στην κούρσα για τα βραβεία AMAs του 2026
Ο μουσικός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική και ακαδημαϊκή του διαδρομή
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Ο υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης Ντάνιελ Πέμπερτον και οι πρωταγωνιστές του φιλμ εξηγούν τη σημασία της μουσικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.