Μουσικη

Γιατί οι συναυλίες της Taylor Swift στη Σιγκαπούρη έγιναν μήλον της έριδος

Πόσα πήρε για κάθε συναυλία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Taylor Swift
© EPA/JOEL CARRETT

Taylor Swift: Το tour της στη Σιγκαπούρη έγινε μήλον της έριδος - Πόσα πήρε για κάθε συναυλία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης

Ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης Lee Hsien Loong υπερασπίστηκε το κίνητρο που παρείχε η κυβέρνησή του στην Taylor Swift, ώστε η χώρα να γίνει ο μοναδικός σταθμός στη νοτιοανατολική Ασία στην παγκόσμια περιοδεία της, λέγοντας ότι δεν ήταν εχθρική πράξη προς τους γείτονές της.

«[Οι] υπηρεσίες μας διαπραγματεύτηκαν μια συμφωνία μαζί της για να έρθει στη Σιγκαπούρη και να εμφανιστεί και να κάνει τη Σιγκαπούρη τη μοναδική της στάση στη νοτιοανατολική Ασία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη, όπου συμμετέχει σε περιφερειακή σύνοδο κορυφής.

«Αποτέλεσε μια πολύ επιτυχημένη συμφωνία. Δεν το βλέπω αυτό ως μη φιλικό».

Η Swift βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα μέσα των έξι sold-out συναυλιών της στη Σιγκαπούρη.

Taylor Swift: Πόσα πήρε για κάθε συναυλία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ισχυρίστηκε τον περασμένο μήνα ότι ο διοργανωτής συναυλιών AEG τον είχε ενημερώσει ότι η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης προσέφερε αμοιβές ύψους 2-3 εκατ. δολαρίων ανά συναυλία στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αποκλειστικότητας.

Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης είχε δηλώσει προηγουμένως ότι είχε δώσει στην Swift αμοιβή για να παίξει στην Σιγκαπούρη, χωρίς να αναφέρει τους όρους της συμφωνίας. Ωστόσο, την Τρίτη ο Lee επιβεβαίωσε ότι η pop star έλαβε "ορισμένα χρήματα" από ένα κυβερνητικό ταμείο που δημιουργήθηκε για την ανοικοδόμηση του τουρισμού μετά την πανδημία, αλλά δεν είπε πόσο κόστισε η συμφωνία.

Ορισμένοι γείτονες της νοτιοανατολικής Ασίας έχουν παραπονεθεί ότι στερήθηκαν την τουριστική έκρηξη που φέρνουν οι συναυλίες της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ