Μουσικη

Guns N' Roses: Δείτε το νέο ΑΙ βίντεο κλιπ για το single «The General»

Το τραγούδι ξεκίνησε ως ακυκλοφόρητο demo του «Chinese Democracy»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Guns N' Roses: Δείτε το νέο ΑΙ βίντεο κλιπ για το single, «The General»
Οι Guns N' Roses χρησιμοποίησαν ΑΙ για τη δημιουργία του «The General» © ΕΡΑ / MADS JOAKIM RIMER RASMUSSEN

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ των Guns N' Roses για το single «The General» το οποίο δημιουργήθηκε με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι Guns N' Roses αποκάλυψαν ένα νέο μουσικό βίντεο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης για το πρόσφατο single τους «The General», σύμφωνα με το consequence.

Guns N' Roses - The General (Official Music Video)

Το «The General» κυκλοφόρησε επίσημα τον Δεκέμβριο μετά το live ντεμπούτο του έναν μήνα νωρίτερα. Συνδυάζεται επίσης με το προηγούμενο single του συγκροτήματος, «Perhaps», σε έκδοση βινυλίου 7 ιντσών. Και τα δύο τραγούδια ξεκίνησαν ως ακυκλοφόρητα demos από τις ηχογραφήσεις των Guns N' Roses για τον δίσκο «Chinese Democracy», αλλά ηχογραφήθηκαν πρόσφατα με τον κιθαρίστα Slash και τον μπασίστα Duff McKagan, οι οποίοι επανήλθαν στο συγκρότημα το 2016.

Οι Guns N' Roses χρησιμοποίησαν ΑΙ για τη δημιουργία του «The General »
© ΕΡΑ / HELLE ARENSBAK

Το βίντεο δείχνει τον Axl Rose και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος να ερμηνεύουν το τραγούδι, καθώς οι ανθρώπινες μορφές τους μετατρέπονται σε animation. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, «Ανάμεσα σε πλάνα συναυλίας, το βίντεο βυθίζεται στο υποσυνείδητο ενός νεαρού αγοριού που αντιμετωπίζει τα τέρατα των παιδικών του αναμνήσεων, ανακατεύοντας δύο διαφορετικούς κόσμους. Το αποτέλεσμα δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει κάνει η μπάντα στο παρελθόν και συνεχίζει τη μακρόχρονη ιστορική παράδοση τολμηρών εικόνων από τους Guns N' Roses».

Οι Guns N' Roses χρησιμοποίησαν ΑΙ για τη δημιουργία του βίντεο κλιπ

Το συγκρότημα συνεργάστηκε στο βίντεο με τον Dan Potter, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του στούντιο Creative Works με έδρα το Λονδίνο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια συνεργασία μεταξύ πραγματικών σχεδιαστών και Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι Guns N' Roses ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους το 2023 στο Hell & Heaven Festival στην Πόλη του Μεξικού στις αρχές Νοεμβρίου. Συνολικά, το συγκρότημα πούλησε 1,3 εκατομμύρια εισιτήρια μόνο πέρυσι.

Προς το παρόν, οι GN'R δεν έχουν προγραμματισμένες συναυλίες για το 2024. Ωστόσο, ο Slash μόλις ξεκίνησε τη δική του διεθνή περιοδεία με το συγκρότημά του, Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ