Μουσικη

Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο κλιπ «Mess It Up» με πρωταγωνιστή τον Nicholas Hoult

Από το τελευταίο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο κλιπ «Mess It Up» με πρωταγωνιστή τον Nicholas Hoult Από το τελευταίο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds»
Ο 34χρονος βρετανός ηθοποιός Nicholas Hoult πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του «Mess It Up» των Rolling Stones

Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο κλιπ «Mess It Up» με πρωταγωνιστή τον Nicholas Hoult από το τελευταίο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds»

Οι βρετανοί θρύλοι της ροκ, Rolling Stones κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο για το τραγούδι «Mess It Up», από το τελευταίο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds».

The Rolling Stones – Mess It Up (Starring Nicholas Hoult) [Official Video]

Με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Nicholas Hoult, το βίντεο κυκλοφόρησε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του 28ου άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος.

Το «Mess It Up», το έβδομο κομμάτι του «Hackney Diamonds», είναι το δεύτερο του άλμπουμ που συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο. Τον Σεπτέμβριο, οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το βίντεο για το σινγκλ «Angry» με πρωταγωνίστρια την Sydney Sweeney, το οποίο ο τραγουδιστής των βρετανών Blur, Damon Albarn αποκάλεσε «φρικτό» λέγοντας ότι «αντικειμενοποιεί» την Sweeney.

The Rolling Stones - Angry (Official Video)

Το «Hackney Diamonds» είναι το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones με νέο υλικό από το 2005 και κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Για την προώθηση του δίσκου, οι Rolling Stones ετοιμάζονται να βγουν ξανά στους δρόμους μέσα στο 2024 για μια περιοδεία σε 16 πόλεις στη Βόρεια Αμερική. Ξεκινώντας τον Απρίλιο, η περιοδεία θα κάνει στάσεις σε πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Σιάτλ, τη Φιλαδέλφεια, το Σικάγο, το Λος Άντζελες και άλλες, προτού κλείσει με μια τελευταία συναυλία στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια στις 17 Ιουλίου.

Όσο για τον Nicholas Hoult, πρωταγωνίστησε πρόσφατα ως τον ομώνυμο χαρακτήρα στην κωμωδία, «Renfield», με τον Nicholas Cage στο ρόλο του Κόμη Δράκουλα. Τον Μάιο, υπήρξαν φήμες ότι ο Hoult θα εμφανισθεί στην ταινία «Superman: Legacy» σε σκηνοθεσία James Gunn και τον περασμένο μήνα επιβεβαιώθηκε ότι ο 34χρονος βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Lex Luther.

Renfield - I'm Gonna Grow to Full Power Scene | Movieclips

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ