Μουσικη

Ποιοι Djs κρατάνε την Αθήνα στον αέρα

Tους αναζητήσαμε σε στοές, μπαράκια, ιστορικό κέντρο, κοσμικά πάρτι, μεγάλα mall και «μυστικές» τρύπες

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 507
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82613-184880.jpg

Είναι αλήθεια ότι η Αθήνα «γενικά δεν χορεύει»; Ακόμα κι αν οι ποζάτοι Ή οι ντροπαλοί σε αυτή την πόλη είναι πολλοί, έρχονται οι εκατοντάδες Αθηναίοι DJs που υπάρχουν για να σώσουν την dance culture της πόλης, να επιβεβαιώσουν ότι υπάρχει μπιτ ακόμα εδώ και να μοιραστούν μαζί μας κάποια έξτρα tips.

Από τα πρώτα ιστορικά Jungle mobile parties του Χρήστου Καλοπίτα στις αρχές των 80s, που συνυπήρχαν παράλληλα με την έλευση του σούπερ-κλαμπ Αυτοκίνηση του Μάκη Σαλιάρη, μέχρι τη σημερινή σκηνή που αρχίζουν να επανέρχονται τα μεγάλα κλαμπ (μετά από μία περίοδο κάμψης), οι djs έγιναν οι άρχοντες της νύχτας. Δημιούργησαν μύθους, έπαιξαν το ρόλο τους στη διαμόρφωση της εμπορικής πιάτσας, ανέβασαν κασέ και έδωσαν ρυθμό στην Αθήνα. Tους αναζητήσαμε σε στοές, μπαράκια, ιστορικό κέντρο, κοσμικά πάρτι, μεγάλα mall και «μυστικές» τρύπες και σκιαγραφήσαμε το προφίλ αυτών που κάνουν την Αθήνα να χορεύει.


Deejays

Είναι αυτοί πίσω από ένα laptop, cdj ή πικάπ. Έχουν nicknames. Φοράνε ακουστικά. Συνήθως σκυμμένοι. Δεν τους αρέσει να τους παραγγέλνετε ποτάκι. Ούτε να τους ζητάτε Placebo. Είναι εκεί για ένα συγκεκριμένο λόγο. Να σας πουν μια ιστορία. Στόχος είναι να σας σηκώσουν στον αέρα ή να σας κρατήσουν σε groove. Nα σας λικνίσουν ή να σας χαλαρώσουν. Κουνήστε τουλάχιστον το πόδι σας. Μην τους κρατάτε μούτρα. Έχουν και τη μέση τους.

Η ερώτηση που σκοτώνει

Τι ήταν αυτό που μόλις έπαιξε; Η πιο συχνή ερώτηση που βομβάρδιζε μέχρι πρότινος τα αυτιά του dj. Τώρα, στη μετά-shazam εποχή, σπάνια υπάρχουν απορίες.

Τι δουλειά κάνουν οι djs;

Είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, ηθοποιοί, celebrities, μοντέλα. Οπότε εδώ το όνομα μετράει περισσότερο. Ή είναι μουσικοί, παραγωγοί, μέλη συγκροτημάτων. Ή είναι djs και μόνο. Μπορούν να ζουν από αυτό. Ή και όχι.


image

iD Ιδρυτικό μέλος και resident dj του Κορμοράνου, παίζει εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια σε πολλών ειδών μπαρ, club, πάρτι και φεστιβάλ εντός κι εκτός Αθήνας. Σταθερά. Τον τελευταίο χρόνο παίζει σε Cantina Social, six d.o.g.s., PIXI, Ρομάντσο.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Μία φορά πλησίασε το dj booth ένας κύριος που μέχρι εκείνη τη στιγμή τα περνούσε πολύ ωραία και έδωσε μία μπουνιά στο φίλο μου που παίζαμε τότε μαζί. 

Πρωινή δουλειά Είμαι ζωγράφος. 

Next party 11/12 @ Cantina Social.


image

iD Τα διονυσιακά Yid!!Sid!! αποτελούν εδώ και 6 χρόνια από τα πιο πετυχημένα clubnights της πόλης. Ιδρυτικό μέλος και resident dj ο Bαγγέλης Καμαράκης [Bad Spencer] με ιδανικό συνδυασμό από disco cuts, vintage house, electro classics και techno ιδρώτα. Έχει παίξει δίπλα σε ονόματα όπως Erol Alkan, Greg Wilson, Magician, Severino, Leo Zero, βάζοντας μαζί με τους Amateurboyz την Αθήνα στον dance χάρτη.


image

iD Κυκλοφορίες σε εταιρείες όπως Get Physical Music, Plastic City, Kindisch, εμφανίσεις σε μεγάλα clubs και festivals του εξωτερικού, όπως το Ministry of Sound.

Το 2013 ίδρυσε μαζί με τους Lee Burton και BODJ την εταιρεία «Audiorama».

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Με ενοχλεί να μου ζητούν τι να παίξω, όπως και όλους τους djs φαντάζομαι. Θα ήθελα ο κόσμος να έχει λίγη υπομονή στο να ακούσει κάτι διαφορετικό. Το πολύ πολύ, αν δεν αρέσει σε κάποιον, να χάσει λίγες ώρες από τη διασκέδασή του. Δεν χάλασε και ο κόσμος.

Πρωινή δουλειά Η παραγωγή είναι η αποκλειστική δουλειά μου. Κατά καιρούς ωστόσο έκανα διάφορες δουλειές μέχρι να καταφέρω να ζω από αυτό.


image

iD Από το 1996 ραδιοφωνική παραγωγός και dj από τα μέσα των 90s, KLIK FM, Best 92,6, Mad TV, +Soda, Luv Club, μουσικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, συλλογές, παραγωγές, vocals και αιώνια αφοσίωση στην dance σκηνή. Κάθε Tρίτη ετοιμάζει το mix show Sleepless Drive sessions από το radiomustathens.com και κάθε Πεμπτη 2 ώρες in the mix στο joinradio.gr.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Το κομμάτι που άκουγαν από στικάκι στο αυτοκίνητο…

Πρωινή δουλειά Είναι μεγάλη και αποκλειστική αγάπη, όμως αποκλειστική δουλειά όχι. Η πρωινή μου απασχόληση είναι η εκφώνηση διαφημιστικών κειμένων και η πιο σημαντική μου εργασία το μεγάλωμα της κόρης μου.

Next party 12/12 Arlekink Nights meet Girls United @ The Αpartment.


image

iD Ξεκίνησε να παίζει μουσική σε μπαράκια στα 12 της χρόνια και επαγγελματικά σε clubs στα 16. Εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα clubs της Ελλάδας (Cavo Paradiso, +Soda, Net, Berlin, Gaz κ.ά.), ενώ τα τελευταία 15 χρόνια είναι σταθερά resident dj στο Sodade2.  Έχει εκπομπή στον 88,6 UP κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth -Θα βάλεις από Deep Dish το 11; -ΟK, ποιο δηλαδή; -Το 11 από Deep Dish! (Γιατί όλοι οι djs πρέπει να ξέρουν απέξω κι ανακατωτά τα track listings όλων των μιξαρισμένων dance συλλογών που κυκλοφορούν.)

Πρωινή δουλειά Δουλεύω Local A&R στην D-Version Music Publishing

Next party Κάθε Παρασκευή και Σάββατο @ Sodade2.


image

iD Μέλη της Global Fantasy που δραστηριοποιείται στη σκηνή εδώ και 10 χρόνια και στην Αθήνα τα τελευταία 6. Διαθέτουν πιστό κοινό, αφοσιωμένο στη house. Σταθερά φέτος στο Dybbuk στο Κολωνάκι και στο Dot στο Σύνταγμα. Κάθε Σάββατο στις 20.00, Radio Show στο Nitro Radio.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Μπορείς να βάλεις το κομμάτι μου στα επόμενα πέντε λεπτά γιατί θα φύγουμε;

Πρωινή δουλειά Eίναι η δουλειά μας, είναι η ζωή μας.

Next party 5/12 @ Dybbuk, 12/12 @ Dot.


image

iD 20 σχεδόν χρόνια στο χώρο, αμέτρητα μαγαζιά, σετ σε events, όπως Special Olympics, Μαραθώνιος Αθήνας, και opening για καλλιτέχνες, όπως Ltj Bukem, Public Enemy, Afrika Bambaataa.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Καλό θα είναι να μη ζητάνε τίποτα, εκτός αν υπάρχει κοντά κάποιο jukebox...

Πρωινή δουλειά Διοργάνωση συναυλιών/events μέσω της Noiz Art & Music Productions.

Next party Flamme Rouge, κάθε Τετάρτη & Σάββατο.


image

iD Από το 2009 μέχρι σήμερα το μουσικό ρεπερτόριό της κυμαίνεται κυρίως μεταξύ deep /tech house και techno μουσικής. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως Miss Kittin, έχει συνεργαστεί με γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπως το Dybbuk, Pixi, Sixx/Playground, Terraza, Mamacas, Animal και φέτος το χειμώνα συνεργάζεται με το Dive (Γκάζι) και την ομάδα Playground.

Πρωινή δουλειά Εργάζομαι και στο Τrue Love Tattoo (a.k.a Taki Tsan Tattoo) στη Νέα Ερυθραία.

Next party 12, 20 & 31/12 @ Dive.


image

iD Θεσσαλονικιός, σπούδασε μουσική, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Στρογγυλό Κίτρινο τη «χρυσή εποχή» του ελληνόφωνου ροκ και μετά από μια περίοδο παραμονής στην Ισπανία επαναβαφτίστηκε Cayetano το 2001. Το κοινό του άνθρωποι που αποφεύγουν τα μεγάλα clubs, εκτιμούν το βινύλιο και απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες ημέρες το ίδιο με τις βροχερές.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Γενικά δεν μου αρέσουν οι «παραγγελιές», εκτός αν πρόκειται για δικό μου κομμάτι. Υπήρξαν φορές που κάποιοι, εμφανώς βαριεστημένοι, μου ζήτησαν να παίξω ελληνικά.

Πρωινή δουλειά Εδώ και αρκετά χρόνια, η μουσική είναι η μοναδική μου ασχολία.

Next party Μετά απο πολλά χρόνια ξεκίνησα ένα θεματικό residency στο Momix, τις Τετάρτες. Η θεματική έχει τίτλο «Molecules In Hi-Fi» και έχει ως θέμα την καλή μουσική και –τι άλλο;– τα μοριακά ποτά.


image

iD Γεννημένος στην Ιταλία, ασχολείται αποκλειστικά με την ηλεκτρονική μουσική από την εποχή που οι δίσκοι είχαν την τιμητική τους. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Avatone Recordings.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Δεν μου αρέσει να μου λενε «βάρα».

Next party 24/12 Dazzle after hours @ Skull bar & 27/12 Dazzle @ Pop Up (Ν. Σμύρνη), athens after hours @ Skull bar κάθε ξημέρωμα Κυριακής.


image

iD Ιδρυτής της Modular Expansion records και Modulation events. Συνεργασία με τον Alex Retsis με πολλές κυκλοφορίες και σύντομα νέο live έως EMEX sponsored από την Korg. Έχει την προσωπική σειρά Modular Expansion Podcast στον Cannibal Radio. Έχει παίξει με Alexander Kowalski, Carl Cox, Funk D Void. Πολλά gigs στο Βερολίνο, όπως στο θρυλικό παλιό και νέο Tresor, σε Βαρκελώνη, Βαρσοβία, Μόσχα.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Το χαμήλωσε με άσχημο και επιβλητικό τρόπο είναι ό,τι χειρότερο. Από Metallica και ελληνικά μέχρι ναρκωτικά και την τουαλέτα. Δεν ξέρω αν θεωρούνται περίεργα (χαχά)…

Πρωινή δουλειά Στην Ελλαδα, εξυπακούεται. Δουλεύω χρόνια στο μάρκετινγκ στο χώρο της εστίασης. Τα τελευταία χρόνια είμαι συνιδιοκτήτης της Bar Supply, εταιρεία τροφοδοσίας και εισαγωγής προϊόντων για cocktail bars.

Next party 5/12 @ ASTRON, 13/12 @ Θέατρο Εμπρός, 26/12 Live @ six d.o.g.s.


image

iD Ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2004. Εδώ και μια δεκαετία σχεδόν επηρεάζουν την underground σκηνή της Αθήνας, αναμειγνύοντας τέχνη, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις σε διάφορους ανεξερεύνητους και σκοτεινούς χώρους της πόλης. 

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Ένα gin tonic, παρακαλώ.

Πρωινή δουλειά Για τον Σπύρο είναι η αποκλειστική του δουλειά, ενώ ο Θοδωρής τρέχει παράλληλα και ένα γραφιστικό γραφείο.

Next party Στις 13/12 ετοιμάζουμε ένα πάρτι σε ένα καινούργιο spot στο κέντρο της Αθήνας στο Kitty Cat, με καλεσμένο τον Man Power.

Φωτό: Pinelopi Gerasimou


image

iD Με λένε Μάκη Παπασημακόπουλο και δεν είμαι τιτζέι κανονικός. Ξεκίνησα πριν από περίπου 16 χρόνια. Ξέρω την κονσόλα, αλλά δεν μιλάμε. Γεννήθηκα όχι στην Ελλάδα, αλλά μένω στην Ελλάδα. Κοντεύω τα 40 και μου αρέσουν οι φακές. Σταθερά βρίσκομαι στο Gin Joint από την ώρα σχεδόν που άνοιξε τις πόρτες του και μέχρι πρότινος στο μπαρ Κύριος. Πρόσφατα χωρίσαμε γιατί πλάγιαζε και με άλλους τιτσέι.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Μια φορά είχε έρθει ένας τύπος και μου είχε πει πως ήθελε να ακούσει κάτι που είχε ακούσει αλλά δεν το θυμόταν, αλλά δεν είχε να μου πει κάτι άλλο. Στράβωσε που δεν το μάντεψα. Με τα δίκια του.


image

iD Djing non stop από το 1993. Μεταξύ άλλων residencies σε Μεταλλείο (1994-1995), Χοροστάσιο (1995-2202), Underworld (2005-2008) και φυσικά Second Skin Club που βρίσκεται σταθερά, κάθε Σάββατο, στα decks από το 2008. Από τα τέλη των 90s επεκτάθηκε και σε δικές μου παραγωγές/μετακλήσεις καλλιτεχνών.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Δεν θέλω να μου ζητάνε τραγούδια που έχω βαρεθεί να παίζω και ανήκουν αναπόφευκτα σε άλλες εποχές. Tο αγαπημένο μου είναι όταν κάποιος δεν ξέρει τίτλο ή γκρουπ και μου το περιγράφει τραγουδώντας.

Next party Kostas Maskalides (στην Αθήνα μετά από 7 χρόνια) στις 12/12, σαββατιάτικα residencies μου με διαφορετικό guest κάθε φορά και ένα μεγάλο New Year’s Eve event. Όλα Second Skin.


image

iD Ξεκίνησε το 2001. Αμέτρητα πάρτι, αργότερα τρέχει το Needless mobile party και διατηρεί DJ residencies στα αγαπημένα του spots στην πόλη: six d.o.g.s, Spiti στο Χαλάνδρι, Μπορντελό στη Θεσσαλονίκη. 

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Nα παίξω πιο χορευτικά ή πιο ανεβαστικά.

Πρωινή δουλειά Αυτό τον καιρό εργάζομαι για το six d.o.g.s και πιο συγκεκριμένα για την παραγωγή των club nights, τη νεοσύστατη δισκογραφική, αλλά και το marketing του χώρου. 

Next party 6/12 με John Talabot @ six d.o.g.s.


image

iD Ξεκίνησε να παίζει ως dj τo 2000 και ασχολείται με την παραγωγή από το 1996. Πολυάσχολος και καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα, o παραγωγός και DJ Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Διαθέτει έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινούν το 1997 σε labels όπως Shadow records, Pork, Gamm, Cooking records, Resence, Tru Thoughts, Irish Moss, Cast-a-Blast, Bastard Jazz, Nice Up. Βασικά συστατικά των επιλογών του: hip-hop, dancehall, reggae, moombahton & jamaican bass. Φέτος πραγματοποίησε την τέταρτη περιοδεία του σε Ευρώπη και Μεγάλη Βρετανία. Τα κομμάτια του παίζονται από djs όπως o Daddy G (Massive Attack), οι Dub Pistols και ο DJ Ease (Nightmares on Wax).

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Άσχετες παραγγελίες για κάποιον στην παρέα που έχει γενέθλια. Ή αν γίνεται να αντιγράψει μουσική απο το λάπτοπ μου στο δικο του

Πρωινή δουλειά Την ημέρα δουλεύω στο στούντιο, στο σπίτι μου.

Next party 4/12 @ Κreuzberg, 19/12 @ Μικρό Καφέ


image

iD Ξεκίνησε το 1997. Ζει και αναπνέει για τη μουσική με δεκάδες θεματικά events, ενώ εδώ και έξι χρόνια μοιράζεται το εκλεκτικό του μουσικό γούστο μέσω του music diary blog του, Naked Sides, και πρόσφατα κυκλοφόρησε δικές του παραγωγές σε βινύλιο. Τη φετινή σεζόν σταθερά: Τρίτες στο Taf, Τετάρτες στον Κύριο, Πέμπτες στο Baba Au Rum και Παρασκευές στον Κύριο Χου.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Δεν θέλω να μου ζητάνε το «Happy Birthday» του Stevie Wonder. Όχι επειδή δεν μου αρέσει ο Στίβι (τον λατρέυω), αλλά επειδή δεν θέλω.

Πρωινή δουλειά Ασχολούμαι επίσης με τη μουσική παραγωγή, το ιντερνετικό ραδιόφωνο και τη στήλη μου.

Next party 6/12 Frontyard Records party @ Tesla bar / Bios, 9/12 Revolutions Per Minute @ Μέγαρο Μουσικής.


image

iD Ξεκίνησε το 2003 στο Εν Δελφοίς, όταν μεσορανούσε στο γραφικό πεζόδρομο της Δελφών, και στο Santa Maria beach bar στην Πάρο. Κάνει μαθήματα πιάνου, εντιτάρει παλιά tracks και ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο με τροχόσπιτο.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Δεν θέλω να μου ζητάνε κάτι πιο γνωστό όταν παίζω re-edit Marvin Gaye. Αλλά το χειρότερο το έχω ακούσει στην Πάρο, όταν με ρώτησε ένα κορίτσι αν ξέρω πού παίζει «καθαρό mainstream».

Πρωινή δουλειά Η μουσική είναι η βασική μου εργασία. Ανήκω στην ομάδα των curators του ραδιοφώνου του radiodoc.gr αλλά και στο production.

Next party @ PERE στη Γλυφάδα, @ White Monkey στο Χαλάνδρι και @ Άρωμα Πλατείας στη Ν. Σμύρνη.


image

iD Δίδυμο της εγχώριας ηλεκτρονικής dance σκηνής από το 2007. Έχουν εμφανιστεί σε clubs όπως τα Sixx, Blend, Barrage, Cavo Paradiso, Cariocas, Dybbuk, PlusX, Motel, Mamacas κ.ά., καθώς και σε clubs της Ολλανδίας και της Κύπρου. Έχουν παίξει στο πλευρό διεθνών καλλιτεχνών όπως Steve Bug, Tiefschwarz, M.a.n.d.y, Booka Shade. Σταθερή συνεργασία με χώρους όπως six d.o.g.s, Pixi, NID και Dive σε mobile residency.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth No requests, please...

Πρωινή δουλειά Είναι αποκλειστική μας δουλειά.

Next party 12/12 @ Pixi with Anja Schneider, 20/12 @ Dive, 24/12 @ Pop Up, 26/12 @ NID, 31/12 NYE Athens Intercontinental.


image

iD Ραδιοφωνικός παραγωγός, A&R, compiler των gold sellers CD compilations «Sunset & Sunrise», «La Suite» και «Remix by Emporio Armani». Ο Jose Padilla σε πρόσφατη συνέντευξή του τον κατέταξε στους 3 καλύτερους compilers στον κόσμο. Eμπνευστής των hotel events (hoteling.gr) στην Ελλάδα, με αμέτρητα sold out events και συνεργασίες με Tom Ford, Prada, Vogue, Louis Vuitton, Conde Nast Traveller.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Τα τρέχοντα «χιτάκια»! Τα «περίεργα» requests σίγουρα δεν αφορούν tracks…

Πρωινή δουλειά Cds, ραδιοφωνές εκπομπές, A&R, Event Organizing (hoteling.gr), μουσική επιμέλεια premium επαγγελματικών χώρων (esthete music design), εκφωνήσεις διαφημιστικών... και ταξίδια… ετοιμάζοντας το new global website. www.hoteling.org

Next party Εsthete @ Saint Solange (ex-Interni) στις 6/12 και NYE @ Galaxy Bar (Ηilton).


image

iD Σπούδασε και ασχολήθηκε για χρόνια με το Marketing. Η μεγάλη της αγάπη, όμως, ήταν πάντα η μουσική. Πήρε απόφαση ζωής και… εγκατέλειψε την ενεργό δράση στο γραφείο. Από το 2011 ασχολειται επαγγελματικά με το Djing παίζοντας deep & tech house, deep & dub techno, deep minimal. Σταθερά στο Mosaiko Coctail Bar στη Γλυφάδα και το Pop Up στη Νέα Σμύρνη.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Είχε τύχει να μου ζητήσουν να βάλω ένα κομμάτι το οποίο δεν είχα. Mου πρότειναν να μου το φέρουν από το αμάξι τους σε cd. 

Πρωινή δουλειά Συνεργάζομαι με το νέο ιντερνετικό σταθμό radiodoc.gr

Νext party 6/12 @ Pop Up και 27/12 @ six d.o.g.s.


image

iD 16 χρόνια με ενεργή δράση στα ντεκ, ο Segka είναι αντιπροσωπευτικό παιδί της γενιάς των 90s, ιδρυτής της Ntrop Recordings στην οποία δημιούργησε και τους Joalz. Ασχολείται με τη σύνθεση και την παραγωγή. Κάθε Παρασκευή τα μεσάνυχτα παίζει στο Dualism Radio.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Γενικά δεν θέλω να μου μιλάνε καν. 

Next party 18/12 @ Some Bizzare, 24/12 @ Dazzle Christmas Special, 27/12  Dazzle @ Pop up, 30/12 Joalz live @ Death Disco.


image

iD Φωτογράφος και διευθυντής του περιοδικού «Kennedy». Μόνος του ή ως μέρος του μουσικού site Noncollective, έχει παίξει σε Μόσχα, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Παρίσι, μαζί με djs όπως οι Andrew Weatherall, Lee Douglas, Tako και DJ Kaos.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Δεν θέλω να μου ζητάνε χορευτική μουσική όταν παίζω. Συνήθως σημαίνει κάτι πολύ κακό.

Πρωινή δουλειά Είμαι φωτογράφος και εκδότης του περιοδικού Kennedy.

Νext party 20/12 στο νέο Kitty Kat


image

iD Οι Black Athena είναι οι σημαιοφόροι του μαύρου διαγαλαξιακού ήχου μέσα στο χρόνο. Έχοντας σαν αφετηρία το «The F0nk» πηδούν από πλανήτη σε πλανήτη κηρύττοντας το ευαγγέλιο της μουσικής τους, με τη βοήθεια ενός ασημένιου τουρμποκίνητου SL1200MK2.

Φανταστείτε τον J Dilla, τον Moodymann και τον Matt «Jam» Lamont εγκλωβισμένους σε ένα ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στη Φωκίωνος Νέγρη. Αυτός είναι ο ήχος των Black Athena το 2020. 

Οι Black Athena είναι πλάσματα της νύχτας και ζουν στο διαδίκτυο, δύο φορές την εβδομάδα στον AIR 104.4 FM, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου διοργανώνουν τα «Cloud City» concept parties τους και σε μερικά από τα καλύτερα bars και clubs της αρχαίας πόλης.


image

iD Ξεκίνημα με «Red Bull» το 2001, η πρώτη της εμφάνιση ως επαγγελματίας dj. Μετά από μουσικές επιμέλειες σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τo 1999 απέκτησε τη δική της ραδιοφωνική ζώνη στον «Klik FM 88». Το 2001 μετακόμισε στον «Best 92,6», όπου παρέμεινε έως και το 2012 με μία από τις πιο ακουσμένες δίωρες ζώνες του μουσικού ραδιοφώνου. Έχει μοιραστεί τα dexx με djs όπως John Digweed, Nick Warren, Mistress Barbara, Sister Bliss, Matthew Dekay, Seb Fontaine, Deadmau5.

Τι δεν θέλετε να σας ζητάνε στο booth Γενικά, δεν θέλω να μου μιλάνε όταν παίζω μουσική.

Πρωινή δουλειά Είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένη στη μουσική είτε ως ραδιοφωνική παραγωγός είτε ως dj.

Next party 12/12 «Arlekink Νights meet Girls United» @ The Apartment, 20/12 back to back με τον No Rabbitz @ Loft, Γκάζι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ