Μουσικη

O Usher θα εμφανιστεί στο halftime show του Super Bowl 2024

O τραγουδιστής της R&B εμφανίζεται για δεύτερη φορά σε halftime show

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Usher
© ΕΡΑ/CJ Gunther

O Usher θα είναι ο πρωταγωνιστής του halftime show του Super Bowl 2024

O Usher θα τραγουδήσει στο halftime show του Super Bowl στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Η ανακοίνωση έγινε από το NFL, το Roc Nation και την Apple Music, ενώ ο τελικός του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδόσφαιρου θα λάβει χώρα στο Allegiant Stadium του Λας Βέγκας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Usher εμφανίζεται στο Super Bowl μετά το 2011, όταν είχε τραγουδήσει μαζί με τους Black Eyed Peas.

Black Eyed Peas ft. Usher & Slash - Super Bowl XLV Halftime Show (HD) 2011

«Είναι τιμή που επιτέλους θα πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου και θα τραγουδήσω στο Super Bowl. Ανυπομονώ να παρουσιάσω στον κόσμο ένα σόου εντελώς διαφορετικό από όσα έχει δει από εμένα στο παρελθόν. Ευχαριστώ τους θαυμαστές και όλους όσους έκαναν πραγματικότητα αυτή την ευκαιρία. Θα σας δω σύντομα», ανέφερε σε δήλωση ο τραγουδιστής της R&B.

Αυτή την περίοδο, ο Usher ολοκληρώνει τις sold-out εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας με τίτλο «My Way The Las Vegas Residency» οι οποίες έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ο βραβευμένος με οκτώ Grammy ερμηνευτής, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή το 1994.

«Ο Usher είναι ένα είδωλο του οποίου η μουσική έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πολιτιστικό τοπίο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε ο Seth Dudowsky, επικεφαλής του τμήματος της μουσικής του NFL.

Ο Jay-Z, στον οποίο ανήκει η εταιρεία Roc Nation που αναλαμβάνει την παραγωγή του halftime show, είπε τα καλύτερα λόγια για τον 44χρονο Usher, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «τον απόλυτο τραγουδιστή και σόουμαν».

Mάλιστα, για να προωθήσουν την εμφάνιση του Usher, κυκλοφόρησαν διάφορα σποτάκια όπου διάσημοι - μεταξύ τους και η Kim Kardashian, αλλά και ο ίδιος ο Usher - παίρνουν τηλέφωνο τη νεότερη έκδοσή του και του ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα.

H εμφάνισή του σίγουρα θα προκαλέσει φρενίτιδα σε πολλούς millenials.

O σταρ της R&B, ο οποίος παίρνει την σκυτάλη από την Rihanna, θα προστεθεί στη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl, όπως οι Beyoncé, Madonna, Eminem, U2, Lady Gaga και Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ