Μουσικη

Οι Boy Harsher δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στο Release Athens 2023

Η απεργία ελεγκτών στα αεροδρόμια της Ιταλίας και η επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Release Athens 2023: Η επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ για την ακύρωση της εμφάνισης των Boy Harsher.
© Jordan Hemingway

Release Athens 2023: Η επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ για την ακύρωση της εμφάνισης των Boy Harsher.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το φεστιβάλ Release Athens γνωστοποίησε πως οι Boy Harsher δεν θα καταφέρουν να εμφανιστούν στην αποψινή, δέκατη μέρα του Release Athens 2023.

«Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως, όπως μας ενημέρωσε επίσημα πριν λίγο το ίδιο το συγκρότημα, οι Boy Harsher δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στην αποψινή, 10η ημέρα του φεστιβάλ. Δυστυχώς, μια απεργία των ελεγκτών σε όλα τα αεροδρόμια της Ιταλίας, όπου το αμερικανικό ντουέτο πραγματοποίησε live εμφανίσεις τις τελευταίες δύο ημέρες, οδήγησε στην ακύρωση όλων των πτήσεων, ανάμεσά τους και εκείνης που θα τους έφερνε σήμερα στην Αθήνα. Παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μία εναλλακτική λύση λόγω και των ελάχιστων χρονικών περιθωρίων, όπως γίνεται κατανοητό.

Τόσο το συγκρότημα όσο κι εμείς, λυπούμαστε για αυτή την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και θα ξεκινήσουμε άμεσα συζητήσεις ώστε οι Boy Harsher να έρθουν στην Αθήνα στο πλαίσιο της επόμενης ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Όταν συμβεί αυτό, οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη σημερινή ημέρα θα έχουν πρώτοι το δικαίωμα αγοράς, σε προνομιακή τιμή.

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις της 10ης ημέρας του Release Athens 2023 θα πραγματοποιηθούν κανονικά και το πρόγραμμα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

  • 19:00 / doors open
  • 19.05 / DJ Set by Junior SP.
  • 20.15 / Marva Von Theo
  • 21.30 / Leftfield
  • 23.15 / Στέρεο Νόβα

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα: releaseathens.gr και viva.gr

Για την έγκυρη σας ενημέρωση, παρακαλούμε θερμά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του www.releaseathens.gr» σημειώνουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ