Μουσικη

H μπαλάντα της Billie Eilish για την ταινία «Barbie»

Η 21χρονη σταρ είναι δηλωμένη φαν της διάσημης κούκλας

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H μπαλάντα της Billie Eilish για την ταινία «Barbie»

Barbie: Νέο τραγούδι από την πολυαναμενόμενη ταινία, αυτή τη φορά σε εκτέλεση Billie Eilish

Mετά τη Dua Lipa και τη Nicki Minaj, στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα το τραγούδι της Billie Eilish για την επερχόμενη ταινία της «Barbie».

Πρόκειται για μια μπαλάντα όπου η 21χρονη σταρ δοκιμάζει για άλλη μια φορά τις μοναδικές φωνητικές της ικανότητες. Στο βίντεοκλιπ, η Eilish είναι ντυμένη σαν τη Barbie και δείχνει να βγάζει ρουχαλάκια για κούκλα από ένα κουτί.

Μόνο που τα ρούχα αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελούν outfits που έχει φορέσει στο παρελθόν η Billie και δείχνουν όλη της την πορεία τόσο ενδυματολογικά όσο και μουσικά.

Στο πιάνο τη συνοδεύει ο αδερφός της, Finneas, ενώ το βίντεο το έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Billie Eilish.

Billie Eilish - What Was I Made For? [From The Motion Picture “Barbie”] (Official Video)

Η ανάρτηση της Billie Eilish

H Billie Eilish, η οποία δηλώνει fan της Barbie, έγραψε στο Instagram για το νέο της σινγκλ: «Τον Ιανουάριο η Γκρέτα (Γκέργουικ, σκηνοθέτιδα της ταινίας) έδειξε σε εμένα και τον Finneas μερικές σκηνές από την ταινία. Δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε. Είχαμε συγκινηθεί τόσο πολύ. Την επόμενη μέρα είχαμ αρχίσει να γράφουμε και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να μιλάμε γι' αυτό. Καταλήξαμε να γράψουμε σχεδόν ολόκληρο το τραγούδι μέσα σε μια μέρα».

Και συνέχισε: «Για να είμαι ειλικρινής, όλα αυτά συνέβησαν σε μια περίοδο που το χρειαζόμουν. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Το βίντεο με κάνει να κλαίω. Σημαίνεται τόσο πολλά για εμένα και εύχομαι να ισχύσει το ίδιο και με εσάς. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θα καταλάβετε όταν το δείτε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ