Μουσικη

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Nicolas Reyes στο τραγούδι του καλοκαιριού «Θα Στο Λέω (Bamboleo)»

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συνεργασία σε στίχους Γιώργου Παυριανού

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Nicolas Reyes συνεργάστηκαν στο τραγούδι - διασκευή «Bamboleo» - «Θα Στο Λέω» σε στίχους Γιώργου Παυριανού

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Nicolas Reyes συνεργάστηκαν στο τραγούδι - διασκευή «Bamboleo» - «Θα Στο Λέω» σε στίχους Γιώργου Παυριανού

Η επιδραστική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο φημισμένος ιδρυτής των Gipsy Kings, Nicolas Reyes, συνεργάστηκαν σε μία μοναδική διασκευή του «Bamboleo», το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Θα Στο Λέω». Ακούγεται ήδη στα ελληνικά ραδιόφωνα, την Τετάρτη 14 Ιουνίου έρχεται αποκλειστικά στο Spotify και την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η up-tempo διάθεσή του, με στίχους που υπογράφει ο καταξιωμένος και πολυσχιδής δημιουργός Γιώργος Παυριανός αποτυπώνοντας όμορφες εικόνες και το summer mood, υπόσχονται ένα τραγούδι – ιδανική συντροφιά για τις χαρούμενες και φωτεινές στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

«Θα στο λέω, θα στο λέω
Το σ’ αγαπώ, το σ’ αγαπώ, χίλιες φορές
Κι είναι ωραίο κι είναι ωραίο
Γιατί οι πίκρες φεύγουν κι έρχονται οι χαρές»

Ο Nicolas Reyes, γνωστός ως «The King of the Kings», λίγο καιρό πριν, ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα και βρέθηκε στο στούντιο με την Άλκηστη Πρωταψάλτη για να μας ετοιμάσουν παρέα τη διασκευή του Bamboleo – «Θα Στο Λέω», πάνω στη μουσική σύνθεση των Jalhoul Bouchukhi, Nicolás Reyes, Simón Díaz, Tonino Antoine Baliardo.

Έχοντας ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία της σε Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι έτοιμη να μας χαρίσει ένα μαγικό καλοκαίρι παρέα με τη νέα της επιτυχία καθώς και τις μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε πολλούς σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα, στην τουρνέ «Έξω Καρδιά» - με ένα πρόγραμμα όπως ακριβώς είναι και ο τίτλος της περιοδείας της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ