Μουσικη

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφορεί τέσσερα τραγούδια της «δώρο» στους θαυμαστές της

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέιλορ Σουίφτ
© EPA/ NINA PROMMER

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφορεί τέσσερα τραγούδια της «δώρο» στους θαυμαστές της - Η ανάρτησή της στο Instagram

Την παραμονή της περιοδείας της η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε μέσω ανάρτησή της στο instagram την κυκλοφορία τεσσάρων τραγουδιών της.

«Στο πλαίσιο του εορτασμού της περιοδείας The Eras, θα κυκλοφορήσω 4 τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν απόψε τα μεσάνυχτα», έγραψε στα Instagram Stories της.

Τα τραγούδια-επανεκτελέσεις είναι το «Eyes Open», το «Safe & Sound» με την συμμετοχή της Τζόι Γουίλιαμς (Joy Williams) και του Τζον Πολ Ουάιτ (John Paul White) και το «If This Was a Movie».

Το τέταρτο τραγούδι με τίτλο «All of the Girls You Loved Before» δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά. Είχε ηχογραφηθεί για το άλμπουμ «Lover» το 2019 μετά την αποχώρησή της από την δισκογραφική εταιρία Big Machine, όπως αναφέρει το Variety. Τον Φεβρουάριο το τραγούδι έγινε viral στο διδίκτυο όταν διέρρευσε με τους θαυμαστές να ζητούν την επίσημη κυκλοφορία του.

Η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ ξεκινά απόψε από το «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ στην Αριζόνα όπου μετονομάστηκε προσωρινά σε «Swift City» προς τιμήν της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ