Μουσικη

Η Taylor Swift ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ

Κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου για το Βίντεο της Χρονιάς MTV VMAs 2022

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Taylor Swift ανακοίνωσε στη σκηνή των MTV VMAs 2022 την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ
Taylor Swift © Getty Images/Ideal Image

 Taylor Swift: Ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ. 

Η 32χρονη τραγουδίστρια έγραψε ιστορία στα MTV Video Music Awards 2022, που έγιναν στο New Jersey, και αποκάλυψε από τη σκηνή του σόου την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της προσωπικού άλμπουμ.

Η Taylor Swift ανέβηκε στη σκηνή των MTV VMAs 2022 για να παραλάβει το βραβείο της και, κατά τη διάρκεια του λόγου της, αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του 10ου προσωπικού της άλμπουμ. Η Swift είπε:

«Παιδιά, είμαι τόσο περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και ξέρω από κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στιγμής πως δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη μικρού μήκους ταινία αν δεν ήσασταν εσείς, οι θαυμαστές.

Γιατί δεν θα μπορούσα να ηχογραφήσω ξανά το άλμπουμ μου αν δεν ήσασταν εσείς. Με ενθαρρύνατε να το κάνω. Και είχα κάπως αποφασίσει ότι αν επρόκειτο να είστε τόσο γενναιόδωροι και να μας το δώσετε αυτό (δείχνει το βραβείο), σκέφτηκα ότι ίσως ήταν μια διασκεδαστική στιγμή να σας πω ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Και θα σας πω περισσότερα τα μεσάνυχτα»

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, μάλιστα, φαίνεται να έδωσε ένα μικρό hint στους φανς της για τον τίτλο του νέου της άλμπουμ με την τελευταία λέξη που είπε στη σκηνή του σόου.

Τα μεσάνυχτα, η επίσημη ιστοσελίδα της «έπεσε», ενώ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, μοιράστηκε τον τίτλο και το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της. Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift θα αποτελείται από 13 κομμάτια, τα οποία τα περιγράφει ως « 13 ιστορίες άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες στη ζωή μου».

Στο κείμενο που συνοδεύει το άλμπουμ, η Taylor γράφει:

«Αυτή είναι μια συλλογή μουσικής που γράφτηκε στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τρόμους και γλυκά όνειρα.

Τα πατώματα που περπατάμε και τους δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που πετάξαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να ψάξουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει 12… θα συναντηθούμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ