Μουσικη

Eurovision 2022 - Α' Ημιτελικός: Μάγεψε η Αμάντα Γεωργιάδη

«Βάζει πλώρη» για τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eurovision-2022-torino.jpg

Η νεαρή τραγουδίστρια μάγεψε με την ερμηνεία της και τη σκηνική της παρουσία στο "Die Together", βάζοντας δυνατή υποψηφιότητα για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, από τη 15η θέση, έκανε μια άψογη εμφάνιση με το τραγούδι «Die Together» το οποίο αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η ίδια.

Το τραγούδι ξεκίνησε με κοντινά πλάνα στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδας, που ήταν καθισμένη σε μία καρέκλα. Στην πορεία του τραγουδιού εμφανίστηκαν περισσότερες καλλιτέχνες επί σκηνής, που έμοιαζαν σαν να λιώνουν. Ταυτόχρονα στο background προβλήθηκαν πλάνα με ένα ζευγάρι που χόρευε, δίνοντας μία πολύ νοσταλγική νότα σε όλη την εμφάνιση. Προς το τέλος και στην  κορύφωση του τραγουδιού, η Αμάντα Γεωργιάδη έφτασε στο μπροστινό μέρος της σκηνής Eurovision κι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

«Το ''Die Together' είναι κατά τη γνώμη μου η έκφραση του απόλυτου έρωτα. Είχα χωρίσει από τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα και για ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να γράψω ούτε νότα. Όλα μου τα συναισθήματα λοιπόν εκφράστηκαν σε αυτό το τραγούδι. Η ιδέα ήρθε όταν χωρίσαμε. Με το ''Die Together'' ήταν ουσιαστικά σαν να έβαλα μία τελεία σε αυτή τη σχέση και να προχώρησα», έχει αναφέρει η ίδια για το τραγούδι.

Amanda Georgiadi Tenfjord - Die Together - LIVE - Greece 🇬🇷 - First Semi-Final - Eurovision 2022

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ