Μουσικη

Βίκυ Λέανδρος: Άφησα την καριέρα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου

Το ξεκίνημα της καριέρας της και η πρώτη απογοήτευση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκυ Λέανδρος
Βίκυ Λέανδρος © NDP

Η Βίκυ Λέανδρος αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Η Βίκυ Λέανδρος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο. Αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για εμένα. Και έτσι την άφησα την καριέρα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα, θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω. Και έτσι ήρθε», είπε.

Η Βίκυ Λέανδρος συνέχισε λέγοντας: «Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου. Όλοι πήραν τον δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας. Βλεπόμαστε συχνά. Για εμένα αυτό ήταν το σημαντικό. Να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Να υπάρχουμε σαν οικογένεια».

Βίκυ Λέανδρος: Η πρώτη απογοήτευση στην καριέρα της

Η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της στα 13 της χρόνια αλλά και στην πρώτη απογοήτευση που είχε: «Έχω δει όλο τον κόσμο. Η πρώτη μου απογοήτευση ήταν στην πρώτη Eurovision. Βγήκα 4η και να τα δάκρυα».

Όπως είπε «ήμουν ξετρελαμένη με τη μουσική και ήξερα ότι αυτό θέλω να κάνω, δεν ήξερα αν μπορώ. Οι γονείς μου δεν με υποστήριξαν στο ξεκίνημά μου. Με το ζόρι με άφηναν, γιατί ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Το πρώτο μου δισκάκι το έβγαλα για χόμπι, στα γερμανικά».

Ξεχωριστή στιγμή στη συνέντευξη ήταν όταν εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία είπε «είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP.Ο πατέρας μου έφτιαχνε κασέτες με τη Βίκυ Λέανδρος και ακούγαμε. Πάντα μας δημιουργούσε μια μεγαλύτερη νοσταλγία για την πατρίδα μας. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Καζανόβα. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι».

Η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε και τη συνάντηση επί σκηνής με τη Βίκυ Λέανδρος: «ανταμώσαμε το 2013 για να πούμε μαζί το Apres Toi. Θυμάμαι ότι έφτασα με πολύ άγχος στον χώρο και ξαφνικά δεν εμφανίζονται ποτέ τα ρούχα μου, χάθηκαν με ένα ταξί. Δεν είχα τι να φορέσω, βρέθηκε μια λύση, αλλά ανέβηκα στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Κατέβηκα από τη σκηνή και έκλαιγα γιατί δεν πίστευα ότι έχω τραγουδήσει μαζί της. Έλεγα το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες; Είναι ευγενική, δοτική και έχει ζεστασιά στην ψυχή της».

Βίκυ Λέανδρος: Η έκλπηξή της όταν εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου

Βίκυ Λέανδρος: Η στάση της την περίοδο της κρίσης

Η Βίκυ Λέανδρος μίλησε και στη στάση που κράτησε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα λέγοντας ότι «την εποχή της μεγάλης κρίσης είχα θυμώσει πολύ με αυτά που έλεγαν και έγραφαν, γιατί ήταν λάθος. Έγραψα μια ολόκληρη σελίδα στην Bild για την ιστορία της χώρας μας. Μετά ήρθαν όλες οι εφημερίδες στη Γερμανία, αλλά και από άλλες χώρες και μου ζήτησαν να μιλήσω. Έλεγαν πράγματα που δεν είναι σωστά».

Ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε, τέλος, ότι κάτι ετοιμάζεται για νέα συνεργασία του ίδιου με την Βίκυ Λέανδρος: «Είναι σπουδαίος άνθρωπος και έχει γλυκιά ψυχή. Όταν έκανα περιοδεία στη Γερμανία, έλεγα πάντα ότι είναι φίλη μου και έτσι ήταν το “διαβατήριό” μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ