Μουσικη

Ο Τζακ Σαβορέτι έρχεται ξανά στην Αθήνα

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζακ Σαβορέτι

Ο Τζακ Σαβορέτι ένα χρόνο περίπου μετά τη sold out συναυλία του στο Ηρώδειο, επιστρέφει στην Αθήνα

Έναν περίπου χρόνο μετά τη sold out συναυλία του στο Ηρώδειο, ο Jack Savoretti επιστρέφει στο αγαπημένο του ελληνικό κοινό για να χαρίσει άλλο ένα ατμοσφαιρικό live. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ο αγγλο-ιταλός καλλιτέχνης θα βρεθεί στο γήπεδο του TAE KWON DO στα πλαίσια στης περιοδείας του «Europiana». Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είχε μιλήσει στην Athens Voice πριν από την συναυλία του στην Αθήνα και είχε τονίσει το πόσο πολύ θα τον σόκαρε η τοποθεσία του event. 

Πράγματι, ήταν μια μοναδική βραδιά που έμεινε αξέχαστη τόσο για τον ίδιο αλλά και για το κοινό που δε σταμάτησε να τον χειροκροταεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Το άλμπουμ του Europiana κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 και είναι το δεύτερο άλμπουμ του που έφτασε το #1 των UK Charts μετά το “Singing to Strangers”. Ηχογραφήθηκε στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πήρε εξαιρετικές κριτικές. Από τότε έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη στα πλαίσια της ομώνυμης περιοδείας του.

O Jack Savoretti είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινό το οποίο όμως και ο ίδιος αγαπάει πολύ. Δεν είναι τυχαίο, αφού 16 τραγούδια του παίζονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ραδιόφωνο, ανάμεσά τους τα. “What More Can I Do”, “Whiskey Tango”, “Greatest Mistake”, «Love is On The Line”, “Who’s Hurting Who”, “Too Much history” κ.α. Όλα αυτά τα τραγούδια καθώς και πολλά ακόμα θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε πάλι ζωντανά στις 3 Δεκεμβρίου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει. 

Εισιτήρια

  • Καθήμενοι: early bird €38 / προπώληση €43
  • Arena: early bird €34 / προπώληση €38 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ