Μουσικη

Νικ Κέιβ: Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού- Το μήνυμά του

«Μου φαίνεται ότι είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της ιατρικής», απάντησε σε θαυμαστή του σχετικά με το εμβόλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής, Νικ Κέιβ
Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής, Νικ Κέιβ © EPA / Balazs Mohai

Νικ Κέιβ: Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και απαντά στους θαυμαστές του στέλνοντας μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής, Νικ Κέιβ, έκανε γνωστό ότι είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού και ζήτησε μέσα από την ιστοσελίδα του «Red Hand Files» από τους θαυμαστές του να υποβάλουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν σχόλια, παρατηρήσεις ή εμπνεύσεις και τους απαντά με επιστολές.

Μάλιστα, ήδη απάντησε σε τρεις ξεχωριστές ερωτήσεις θαυμαστών του. Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ από το Σαν Φρανσίσκο υπέβαλε ερώτηση για τον αείμνηστο Χαλ Γουίλνερ, τον Αμερικανό συνθέτη που πέθανε το 2020 από κορωνοϊό. Οι δύο άλλοι θαυμαστές-ο Νίκολας από το Πλάινβιλ και η Σάντρα από το Πόρτλαντ-έκαναν και οι δύοι ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο και τον κορωνοϊό. Ο πρώτος ρώτησε αν ο Νικ Κέιβ έκανε το εμβόλιο κατά της COVID-19, ενώ η δεύτερη ρώτησε αν το φάρμακο «Ivermectin» προφυλάσσει από τη νόσο.

«Έκανα τη δεύτερη δόση στις 26 Μαΐου και τώρα μπορώ να ζήσω σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο γνωρίζοντας ότι αν κολλήσω την COVID-19, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να πεθάνω από αυτή» έγραψε ο Αυστραλός τραγουδιστής και πρόσθεσε:  «Αισθάνομαι προνομιούχος που ζω σε μια εποχή, κατά την οποία οι επιστήμονες μας είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση μιας πανδημίας και να το κάνουν με τόσο εκπληκτική ταχύτητα. Μου φαίνεται ότι είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της ιατρικής» επισήμανε.

Ο Νικ Κέιβ τόνισε ότι «γνωρίζει λίγα πράγματα για τη φαρμακευτική ουσία, εκτός από το ότι η αποτελεσματικότητά του φαίνεται να είναι υποθετική». Ακόμη, ο Νικ Κέιβ μίλησε με αγάπη για τον Γουίλνερ, με τον οποίο συνεργάστηκε για ένα άλμπουμ αφιέρωμα στους T-Rex. Ο Γουίλνερ ήταν δημιουργός της διασκευής του τραγουδιού «Cosmic Dancer» για τον Κέιβ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ