Μουσικη

Η Τρέισι Τσάπμαν σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για τις εκλογές

Η μικρή αλλαγή στον στίχο που ενθαρρύνει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν.

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τρέισι Τσάπμαν τραγουδάει στην τηλεόραση πριν τις εκλογές
Youtube

Η Τρέισι Τσάπμαν τραγούδησε το «Talkin’ 'Bout a Revolution» σε μια σπάνια εμφάνιση στην εκπομπή του Σεθ Μέγιερς, ένα βράδυ πριν την Ημέρα των Εκλογών στις ΗΠΑ.

Ο αγώνας ώστε να κατευθυνθούν οι Αμερικανοί πολίτες στην κάλπη και να ασκήσουν το δικαίωμά τους για ψήφο στις κρίσιμες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, συνεχίζεται με προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής. του πολιτισμού και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να τονίζουν με κάθε τρόπο τη σημασία συμμετοχής σε αυτή τη διαδικασία

Joe Biden & Lady Gaga + Kamala Harris & John Legend | Election Night 2020 Rally in Pennsylvania

Η Τρέισι Τσάπμαν πραγματοποίησε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο νέο επεισόδιο της βραδινής εκπομπής του Σεθ Μέγιερς «Late Night with Seth Meyers», που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ένα βράδυ πριν από την Ημέρα των Εκλογών.

Η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή για να ενθαρρύνει τους πολίτες να ψηφίσουν, σε περίπτωση που δεν το είχαν κάνει ακόμα. Η Τσάπμαν ερμήνευσε με τη συνοδεία της κιθάρας, την επιτυχία της «Talkin’ 'Bout a Revolution», η οποία συμπεριλήφθηκε στο έξι φορές πλατινένιο πρώτο άλμπουμ «Tracy Chapman» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1988. Κατά την live ερμηνεία, η κάμερα κατέγραψε την Τσάπμαν από δυο διαφορετικές γωνίες, καθώς εκείνη τραγουδούσε. Στο τέλος, ακούμε μια μικρή αλλαγή στο στίχο που γίνεται «Talkin’ ‘Bout a Revolution/go vote» («Συζητούν για μια Επανάσταση/πηγαίνετε να ψηφίσετε»). Η τραγουδίστρια αποχωρεί από τη σκηνή και πίσω εμφανίζεται μια επιγραφή με τη λέξη «Vote» («Ψηφίστε»). 

«Πρόκειται για τις πιο σημαντικές εκλογές στη ζωή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να ψηφίσουν όλοι ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατία μας», δήλωσε η Τσάπμαν.

Κι ενώ η μουσικός έχει παραμείνει μακριά από τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, την έχουμε δει σε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με πολιτική χροιά. Το 2004, εμφανίστηκε μαζί με τους Μπρους Σπρίνγκστιν και R.E.M κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Vote for Change» για να υποστηρίξουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζον Κέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ