Μουσικη

city beat 303

8 events για να βγάλουμε και αυτή την εβδομάδα 

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 303
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6485-14970.jpg

Dexx And The City”, η ομάδα Xstatic υποδέχεται το σίκουελ του κινηματογραφικού “Sex & The City” με Στέλλα Καλησπεράτου, Εύα Θεοτοκάτου, Αλέκα Απέργη και Νίκη Ξημέρη στις μουσικές (Almaz, 27/5).

Βραδιά house που τη σηκώνει και το καλοκαίρι αύριο Παρασκευή στο Buzz. Με Pascal - Dennis - Nec να διαλέγουν το σάουντρακ (€ 10). To “Listen Up!” είναι μία από τις κλασικές –πια– urban βραδιές της πόλης. Ο Espeekay βάζει τα βινύλια-χαλιά και ο MC Yinka τα χώνει (Swing, Παρ., free). Mr. Z & Mr. Eclectic στο Higg’s το Σάβ. με θέμα εργασίας «από τη northern soul και το hammond beat στο neofunk» και πρό(σ)κληση σε «όποιον έχει ωραία βέσπα να τη μοστράρει» (free). Ο Τάκης Γιαννούτσος βάζει μουσικές την Παρ. στο πολύ όμορφο Soiree De Votanique στον Βοτανικό (free). Μπουγέλο πάρτι» την Παρ. στο Capu από τους «τρελιάρηδες» spitimouspitisouhkaikapouallou – πλάκα θα έχει, τα κορίτσια να βάλουν λευκά… (free). Στο νεοκλασικό του Boo στου Ψυρρή mainstream πάρτι την Παρασκευή με white dresscode, χορό από το δίδυμο Μαρία-Μαριλού κι εμφανή καλοκαιρινή διάθεση. 

…κι ένα value για να κρατιέσαι σε φόρμα ΔΝΤ: στο καινούργιο μικροσκοπικό και όμορφο Huge (στοά Λέκκα 10, Σύνταγμα), τα απλά ποτά κοστίζουν  € 5,5 και τα κοκτέιλ € 7,5 (χωρίς να έχεις τρεις εβδομάδες hangover μετά την κατανάλωση)…  

* p_menegos@yahoo.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ