Μουσικη

Αναβάλλεται το sold out live των Rotting Christ με τους Moonspell στην Αθήνα

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
RottingChristMoonspell.jpg

Αλλαγή ημερομηνίας και προσθήκη νέας συναυλίας για το live των Rotting Christ στην Αθήνα με special guests τους Moonspell.

H live εμφάνιση των Rotting Christ με special guests τους Moonspell, στην Αθήνα είναι sold out. Όμως εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο λιμάνι του Μπάρι της Ιταλίας, τα συγκροτήματα είναι εγκλωβισμένα εκεί και δεν μπορούν να μεταβούν εγκαίρως στην Ελλάδα για την συναυλία της Αθήνας, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Για αυτό το λόγο η συναυλία της Αθήνας μετατίθεται για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2020 στο Piraeus Academy, όπως ανακοινώσαν οι Rotting Christ με ανάρτησή τους στο facebook.

Επιπλέον οι Rotting Christ όσο και οι Moonspell, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy. Σε αυτή την νέα συναυλία, οι Moonspell θα παίξουν κομμάτια από τους πρώτους 2 δίσκους (Ireligious + Wolfheart) και οι Rotting Christ αποκλειστικά από τους 3 πρώτους δίσκους + demos.

O Σάκης Τόλης εκ μέρους των Rotting Christ δήλωσε σχετικά: 

«Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγγνώμη από το Ελληνικό κοινό για αυτήν την ταλαιπωρία. Κάναμε οτιδήποτε ανθρωπίνως δυνατό να μεταβούμε στην ώρα μας στο αυριανό γεγονός. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Ζητάμε την κατανόησή σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam».

H προγραμματισμένη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και στο Principal Club, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ