Μουσικη

Ο CEO της Goldman Sachs δημιούργησε την Payback Records

O David Solomon όταν δεν είναι «γιάπης» κάνει τον DJ και η δισκογραφική του εταιρία έχει καλό σκοπό

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
d-sol_credit-richard-_parlay_-copier-oneiphotography-color.jpg
© Richard "Parlay" Copier @ONEiPHOTOGRAPHY

Ο CEO της Goldman Sachs και DJ, David Solomon, λάνσαρε τη δισκογραφική εταιρία Payback Records

Ο CEO της Goldman Sachs David Solomon πήγε το χόμπι του για τη μουσική σε άλλο επίπεδο, λανσάροντας τη δισκογραφική εταιρία Payback Records σε συνεργασία με τις Big Beat/Atlantic Records, όπως ανακοινώθηκε επίσημα στην ιστοσελίδα του.

gettyimages-859763470_1.jpg
O CEO της Goldman Sachs David Solomon © Paul Morigi/Getty Images for Fortune/Ideal Image

Ο στόχος της εταιρίας είναι να οικοδομήσει μια «κοινωνικά συνειδητοποιημένη μουσική επιχείρηση επικεντρωμένη σε μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις δημόσιας υγείας της Αμερικής: την επιδημία εθισμού», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Η επιδημία εθισμού φτάνει σε όλες τις γωνιές της κοινωνίας, σκοτώνοντας σχεδόν 200 Αμερικανούς κάθε μέρα», γράφει ο David Solomon στην ιστοσελίδα και υποστηρίζει πως η «Payback Records προσπαθεί να κάνει το μικρό κομμάτι που της αναλογεί για να το αλλάξουμε», με τα έσοδα να δίνονται σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που εργάζονται για αυτό το σκοπό.

Γνωστός ως DJ D-Sol όταν δεν τρέχει μια από τις πιο σημαντικές τράπεζες της Wall Street, ο David Solomon έχει κυκλοφορήσει tracks ως μουσικός παραγωγός, έχει μεγάλη αδυναμία στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική και για την ώρα είναι το μοναδικό όνομα που συναντά κανείς στο ρόστερ της εταιρίας. 

DJ D-Sol Drops the Beat

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.