Μουσικη

Halloween με γεύση Kiwi

Δύο πάρτι με κολοκύθες κι ένας «εξωτικός» καλεσμένος στο YID Νοεμβρίου

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 456
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52698-116349.jpg

Τα καλύτερα πάρτι Halloween στην πόλη

  • Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε δύο Halloween πάρτι (σε Second Skin και Death Disco) που βιάστηκαν με επιτυχία να γιορτάσουν πρόωρα την «αμερικάνικη αποκριά». Μάλλον βρήκαμε λοιπόν άλλο ένα party pattern για τα επόμενα χρόνια, αν συνυπολογίσει κανείς ότι αυτή την Πέμπτη έχουμε άλλα τρία, ακριβώς την ημερομηνία (31/10) που στις ΗΠΑ σερβίρουν κολοκύθα
  • Στο 6 d.o.g.s. θα ’ναι όλοι βαμμένοι και στα decks η μάχη BO.CA.DA. (Bolas, Cat Black, Dagritzikos) vs Λατέρνατιβ θα διεξαχθεί σε horror «Spooktacular» πλαίσιο (free)
  • Στο Ρομάντσο, το ίδιο βράδυ, το καθιερωμένο ετήσιο πάρτι της D’ Arcy Foxx με κωδικό «All Things Dark», δισκοθέτες τους Dynamons, Chris Contos, Oh Yeah, Kormoranos και Clubkid, video installations και λοιπές εκπλήξεις (free)
  • Στο δε ΤΩΡΑ!Κ44 το Halloween Ball επιμελούνται οι Berlin Brides, ετοιμάζοντας ένα ζοφερό live, με dj set από τον Spyreas Sid των Cyanna (free)
  • Α, παίζει άλλο ένα Halloween πάρτι. Το Σάββατο στο Bios με ελεύθερη είσοδο και τη φροντίδα των Say What
  • Μένουμε Αναξαγόρα και Ρομάντσο για το YesItDoes!!SureItDoes!! πάρτι του Νοεμβρίου. Καλεσμένος την Παρ. ο Kiwi, κατά κόσμον Alex Warren, ένας τύπος που ξεκίνησε φωτογραφίζοντας την υπόγεια λονδρέζικη σκηνή και κατέληξε dj στα hip clubs του Dalston και παραγωγός σε φημισμένα labels, όπως η Kitsuné. Παίζει χορευτικά και πολυσυλλεκτικά και θα τον συνοδεύσουν οι Bad Spencer και Chris Contos (free)
  • Κι άλλος εκλεκτός καλεσμένος το Σάβ. ο Stephan Bodzin στο 7 Sins. Γερμανός dj/παραγωγός, υπεύθυνος για τον «ήχο της Βρέμης» (ναι, υπάρχει τέτοιος), εξαιρετικός remixer (μοναδική η δουλειά που συνυπέγραψε στο «Everything Counts» των Depeche Mode), έκανε πασαρέλα σε όλα τα σημαντικά labels των 00s από τη Gigolo στην Get Physical (€6)
  • Τέλος, να σας συστήσουμε το «Πλυντήριο», το νέο μπαρ σε πεζόδρομο του Μεταξουργείο (Κολοκυνθούς & Λεοννάτου) που έχει για σήμα-κατατεθέν... ένα πλυντήριο στη μέση του. Μαύρες κυρίως μουσικές, καλά και φθηνά ποτά και διάθεση για ξενύχτι. Άφτερ με μια λέξη...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ