- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Kύτταρο Live update
Αποκριάτικα parties και δυνατά live στη σκηνή του ιστορικού club για τον Φεβρουάριο
Το ιδρυτικό μέλος των Wishbone Ash, Martin Turner, οι Ρώσοι Αrkona, η σύμπραξη των Δάκη, Μαντώ και Μπίγαλη, οι Locomondo και οι Μπλε, δύο δυνατά γκρουπ από τη συμπρωτεύουσα, το Κακό Συναπάντημα και οι Βullets, το Music Highway Festival και οι αμερικανοί Cirith Ungol θα βρεθούν στη σκηνή του ιστορικού club για τον Φεβρουάριο με αποκριάτικα parties και δυνατά live.
▸Η 8μελής κολεκτίβα από τη Θεσσαλονίκη Κακό Συναπάντημα με εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως οι Asian Dub Foundation και Panda Dub σε επιλογές από την 16χρονη πορεία τους και νέα τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά «Πωλείται». (2/2, €7, 9)
▸ Η δυνατή τριπλέτα Δάκης, Μαντώ και Μπίγαλης σε αποκριάτικο 80s-90s mood με δύο live party happenings, αμέτρητα hits και αλαλούμ διάθεση. Προσοχή γιατί το εναρκτήριο αποκριάτικο πάρτι στις 3/12 είναι ήδη sold out. (3 &18/2, €10)
▸Το ρωσικό pagan metal σχήμα των Arkona της συνθέτριας και τραγουδίστριας Masha «Scream» Arkhipova, που συνδυάζει μεσαιωνικά ρωσικά όργανα και metal riffs με αφορμή τη νέα τους κυκλοφορία «Khram» που σημαίνει Ναός. (8/2, € 20)
▸ Οι Locomondo επιστρέφουν στο Κύτταρο για ένα μεγάλο μασκέ πάρτι (9/2) με το reggae υλικό τους, τη μεγάλη πρόσφατη επιτυχία τους «80s» και το νέο τους τραγούδι «La Mulata» σε συνεργασία με τον Tonino Carotone. (9/2, €10)
▸ Οι Θεσσαλονικείς Bullets φτάνουν στα 30 χρόνια δράσης και το γιορτάζουν με ένα καταιγιστικό ροκ εν ρολ live set. Με καλεσμένους τους ανερχόμενους El Bujura από τη Ζάκυνθο με ένα blend από surf, rockabilly, garage και swing, τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Rockabilly Radio Andreas Wanderer σε dj set και τις swing και rocknroll χορευτικές ομάδες Jump & Jive και Steam Rollers. (10/2, € 7)
▸ Το έβδομο κατά σειρά Music Highway Festival με τους Mr. Highway Band, στην κεντρική αθηναϊκή τους εμφάνιση να πλαισιώνονται από 3 νέα σχήματα. Τους Grey River & The Smoky Mountain, με το ξεχωριστό μείγμα τους και το ντεμπούτο τους «Captain Death» να έχει μόλις κυκλοφορήσει. Οι heavy rockers Rusty Bonez με κομμάτια από το πρόσφατο ντεμπούτο τους «Wrath» και οι Jet Black με garage punk. (16/2, €10)
▸ Οι Μπλε με τη φωνή της Τζώρτζια Κεφαλά σε τραγούδια από το τελευταίο album τους με τίτλο «.20» και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας από το 1996 έως και σήμερα, με 7 δίσκους και μια διπλή συλλογή με τις επιτυχίες τους. (17/2, €10)
▸ Οι Καλιφορνέζοι Cirith Ungol, με όνομα από την ξωτική γλώσσα του Tόλκιν, επανέρχονται στην Αθήνα με support από τα εγχώρια γκρουπ Night Demon και Dexter Ward. (23/2, €28)
▸ To ιδρυτικό μέλος και φωνή των θρυλικών hard rockers Wishbone Ash, Martin Turner στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας του The Beauty of Chaos έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ολόκληρο το κλασικό άλμπουμ «Argus» και επιλογές από τη δισκογραφία τους γιορτάζοντας την 45 του επέτειο και support από τους Daddy’s Work Blues Band (24/2, € 13, 15, 17)
ΚΥΤΤΑΡΟ, Hπείρου 48 & Αχαρνών 2108224134
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Blixa Bargeld μιλάει στην ATHENS VOICE για το νέο άλμπουμ «Rampen», τον αυτοσχεδιασμό, τη διαρκή μεταμόρφωση της μπάντας και την επικείμενη εμφάνισή τους στο Ηρώδειο
Το νέο άλμπουμ του θρύλου των Beatles έκανε ντεμπούτο στο νούμερο 1 του Ηνωμένου Βασιλείου
Δείτε τις επίμαχες σκηνές
Το βίντεο από τη στιγμή έγινε γρήγορα viral στο TikTok
Στον ρόλο του Ορφέα η Teresa Iervolino, της Ευρυδίκης η Μαρία Κοσοβίτσα και του Έρωτα η Μαριλένα Στριφτόμπολα. Συμμετέχει η Χορωδία Δωματίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου
70.000 θεατές τον αποθεώνουν στο SoFi. Η Βρετανία τον απαγορεύει. Και οι δυο έχουν δίκιο
Η πρώτη εμφάνιση του γκρουπ στην Ελλάδα αναμένεται να γράψει ιστορία
Η εθνομουσικολόγος Νικολέττα Δημητρίου μιλά στην ATHENS VOICE για τον «Κύπριο βιολάρη», το ερευνητικό έργο που κατέγραψε τις ζωές των τελευταίων παραδοσιακών μουσικών της Κύπρου
Ετοιμάζει νέο άλμπουμ, που θα ακουστεί πολύ, επιστρέφει για ένα διαφορετικό live στο Release Athens 2026 και μιλάει για όσα τον σημάδεψαν και όσα ο χρόνος έφερε
Η ταλαντούχος μουσικός μιλάει στην ATHENS VOICE για τον αυθορμητισμό και την ελευθερία του νέου της άλμπουμ
Ολλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιρλανδία και Σλοβενία αρνήθηκαν να συμμετάσχουν
Ο διάσημος τραγουδοποιός μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στον Λυκαβηττό
Η 67χρονη σταρ ξεσήκωσε τους θαυμαστές της λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ
DJs, διεθνείς συνεργασίες και 16 ημέρες ζωντανών εμφανίσεων και καλοκαιρινής ενέργειας
Μια πραγματική γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens, το Σάββατο 27 Ιουνίου
Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν περίπου 33.000 νέα βίντεο που χρησιμοποιούν τραγούδια τους
Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μετά την ανακοίνωση των συναυλιών του Σεπτεμβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.