Μουσικη

3D (Massive Attack) και Young Fathers συνεργάζονται

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vimeo-147336202

Η διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι μόλις τελείωσε χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ήταν μία ακόμη αποτυχία. Όπως καταγγέλλουν ο Robert Del Naja (o 3D των Massive Attack) και ο δημιουργός του φιλμ, Mark Donne: «Οι συνέπειες της αποτυχίας είναι απολύτως καταστροφικές, αλλά αυτό δεν εμπόδισε και τις προηγούμενες 20 διασκέψεις να είναι ακριβώς αυτό». 

Το φιλμ έχει τίτλο «La Fête Est Finie» (The Party Is Over) και για το ενδιαφέρον σάουντρακ συνεργάστηκαν οι Young Fathers με τον 3D των Massive Attack, ενός συγκροτήματος που από χρόνια έχει δείξει την περιβαλλοντική του ανησυχία και έχει πάρει θέση σε πολλά ζητήματα τόσο έντονα που έγινε «επικίνδυνο».

Θα θυμάστε ίσως την προσπάθεια της κυβέρνησης Μπλερ να εμπλέξει τον Robert Del Naja σε (υποτιθέμενη) υπόθεση παιδεραστίας –με σκοπό να υποχρεώσει το γκρουπ να μην αντιδρά– τότε που ο Bρετανός πρωθυπουργός έμπλεκε τη χώρα του στον πόλεμο του Ιρακ ακολουθώντας τον Μπους.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Fiona O’Shaughnessy (γνωστή από τη σειρά «Utopia») και η Natasha O’Keefee (από τη σειρά «Peaky Blinders»).

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ