Μουσικη

Η Νατάσσα Μποφίλιου σαν παλιό παραμύθι

«Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει».

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
ΤΕΥΧΟΣ 414
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30179-68072.jpg

«Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Όμορφο, νοσταλγικό, συγκινητικό τραγούδι που θυμίζει τις παλιές, υπέροχες μελωδίες του ’50. Η Νατάσσα Μποφίλιου δίνει μία αληθινά εγκάρδια ερμηνεία, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων σε παρασύρει και το βίντεο θυμίζει γιορτή σε παλιό παραμύθι ή σε φελινικό σκηνικό – ξυλοπόδαροι, χαρτορίχτρες, κουκλοθέατρο, ένας πύργος, μυστηριώδεις κυρίες και πλανόδιοι μουσικοί. Εικόνες που στριφογυρίζουν σαν καρουσέλ.

Το video γυρίστηκε από την Κλαίρη Φαφούτη, στο σκηνικό του Μεγάρου της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη. Η μουσική είναι του Θέμη Καραμουρατίδη και οι στίχοι του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, από το πρόσφατο album «Οι μέρες του φωτός», που μόλις έγινε χρυσό.

Με τα λόγια της Νατάσσας

«Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει. Δώρο των αγοριών, Γεράσιμου και Θέμη, για τα χρόνια που έρχονται... Συγκίνηση, αλήθεια και αγάπη. Ο καλύτερος εαυτός μας που ζωγράφισε με την κάμερά της η Κλαίρη στο τραγούδι, σε μένα, σ’ όλα τα πρόσωπα των φίλων που περνούν χαμογελαστά ή θλιμμένα σ’ αυτά τα λίγα λεπτά».

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Νατάσσας αποκλειστικά στο athensvoice.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ