Μουσικη

Pearson sound of London

Πολύ δυνατή εβδομάδα

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 386
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21310-47497.jpg

Πολύ δυνατή εβδομάδα, εκεί που το νυχτερινό ρεπορτάζ είχε μεταφερθεί από τις μετακλήσεις στα καλοκαιρινά openings. Ξεκινάμε με τον Pearson Sound, έναν πολύ σπουδαίο καλεσμένο στο πλαίσιο των «Subbed Out» βραδιών. Έκανε μεγάλο όνομα στην dubstep έκρηξη ως Ramadanman και τώρα «ενηλικιώνεται» με έναν πιο σύνθετο ήχο πέρα από είδη κι ετικέτες. Λίγη όρεξη να έχει και πάμε για ένα από τα events της χρονιάς (μαζί Mr. Statik/Runner, € 10)

*** Κράτα ένα μεγάλο καλάθι για Robert Hood την Παρ. Ο φημισμένος απόγονος του Detroit techno είναι «κλεισμένος», αλλά εκκρεμεί ο χώρος. Gagarin ίσως;

*** Σάββατο, στον 7ο όροφο της Καρ. Σερβίας 4, το τρίτο «Penthouse» πάρτι της Klik Records καλεί τον Fritz Kalkbrenner. Αδερφός του Paul, εκπρόσωπος του γερμανικού label Suol και του γερμανικού electrohouse ήχου. Θα παίξει live, μαζί του Alex Dimou, George Kyriakou & Kimco (€ 15 με ποτό)

*** Φυσικά έχει και YesItDoes!!SureItDoes!! «Το πιο φιλόδοξό τους», όπως λένε, με δύο stages σε έναν καινούργιο χώρο –τη Στοά (Πατησίων & Κοδριγκτώνος, όσοι ήταν ΑΣΟΕΕ ξέρουν)– και 11 Αθηναίους DJs σε πρόγραμμα-υπερθέαμα. Στο athensvoice.gr ακούστε τα «τραγούδια της ζωής» του YID εγκέφαλου Βαγγέλη Καμαράκη (Bad Spencer). Είσοδος δωρεάν

*** Δύο σταθερά residencies για την Παρ.: στο Μπαρ Πάνω Από Το Bios οι NO! στήνουν το πικάπ στη μέση του χώρου και αφήνουν ολόκληρες πλευρές δίσκων να παίζουν (free), ενώ στο Key έχει Untitled, δύο παιδιά που ξεκίνησαν indie και λοξοδρόμησαν ο ένας προς την disco και ο άλλος στο darkwave (free)  *** Επιστρέφουν την Παρ. τα live sessions που στήνει η Ino Mei στο Mo’ Better με καλεσμένους τους Ludmila (φωνή τους η Φλώρα Ιωαννίδη των – τους θυμάσαι;– Make Believe, free) 

*** Τέλος, σήμερα Πέμπτη, στον εξαιρετικό χώρο του CAMP! στην πλατεία Κοτζιά, ο George Apergis διαλέγει μουσικές για το after party της πρεμιέρας της ταινίας «Τρεις μέρες ευτυχίας» του Δ. Αθανίτη (free).

p_menegos@yahoo.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ