Μουσικη

Ήμουν και εγώ εκεί: Πρώτος Ήχος

Ο τελευταίος Πρώτος Ήχος για το 2010 έγινε στον Ιανό.

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
ΤΕΥΧΟΣ Winter Guide 2011
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11164-25591.gif

Ο τελευταίος Πρώτος Ήχος για το 2010 έγινε στον Ιανό. Μία ακόμα μουσική γιορτή της πόλης και της A.V., στην οποία συμμετείχαν η Φάρμα του Τηλέμαχου Μούσσια και οι καλεσμένοι τους.

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος (το χιόνι έφτασε downtown), αλλά η τέχνη (όπως και οι φάρμες) έχουν συνηθίσει στα δύσκολα κι έτσι οι μουσικές ξεκίνησαν απ’ το πατάρι του Ιανού και βγήκαν στην πόλη, ενώ ο «Πρώτος Ήχος» έκλεινε τον κύκλο του και για το 2010. Η Φάρμα του Τηλέμαχου Μούσσια έκανε χώρο σε πιο rock και κιθαριστικά ακούσματα και οι μουσικοί της έδωσαν το «παρών» με την έντονη προσωπικότητά τους. Αν σκεφτείς ποια συγκροτήματα έχουν εμφανιστεί σ’ αυτή τη συνεργασία της Athens Voice και του Ιανού και κυρίως πότε... θα διαπιστώσεις ότι ο «Πρώτος Ήχος» έδωσε τη δυνατότητα μιας «διαφορετικής» εμφάνισης σε πολλά μουσικά σχήματα, που ξεκίνησαν από κει μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική πορεία.

Η AΤΗΕΝS VOICE εδώ και χρόνια κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν και φιλοξενεί στις συναυλίες της (Πρώτος Ήχος, Γιορτή της Μουσικής, Τεχνόπολη κ.λπ.) τα συγκροτήματα όταν ξεκινάνε κι όχι όταν έχουν καθιερωθεί. Όποιος έχει παρακολουθήσει συστηματικά τη συναυλιακή μας δράση ξέρει ότι όλη αυτή η νέα σκηνή έχει εμφανιστεί στις συναυλίες μας λίγο πριν αρχίσει να γίνεται talk of the town. Κι αυτό είναι από τα πράγματα που μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία. Και... του χρόνου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ