- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ντακότα Τζόνσον «πειράζει» τον Λάνθιμο: Υπάρχουν κι άλλες ηθοποιοί εκτός από την Έμα Στόουν
Χιουμοριστική στιγμή στην παρουσίαση της ταινίας «Bugonia» στο Λος Άντζελες
Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον συντόνισε συζήτηση για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου και πρότεινε με χιούμορ τον εαυτό της για την επόμενη ταινία του.
Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την ταινία «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου το βράδυ της Παρασκευής, η Ντακότα Τζόνσον βρέθηκε σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της συντονίστριας.
Ωστόσο, η Ντακότα Τζόνσον δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο για την προτίμησή του στην Έμα Στόουν, που πρωταγωνιστεί για τέταρτη φορά σε δικό του φιλμ.
«Είσαι ενήμερος ότι υπάρχουν κι άλλες ταλαντούχες ηθοποιοί, ίσως και πολύ κοντά σου;» είπε η Τζόνσον γελώντας, με την Στόουν να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Κάνε την πρότασή σου, προχώρα». Η Τζόνσον αποκάλυψε ότι είχε ήδη επιχειρήσει να μπει σε πρότζεκτ του Λάνθιμου, χωρίς επιτυχία.
@hollywoodreporter #DakotaJohnson joins #EmmaStone for a #Bugonia screening in L.A.
♬ original sound - The Hollywood Reporter
Η συζήτηση ήταν γεμάτη χιούμορ και αυτοσαρκασμό, με την Τζόνσον να δηλώνει κατ' επανάληψη ότι είναι «η λάθος επιλογή» για να συντονίσει μία τέτοια συζήτηση. Η Έμα Στόουν μίλησε για την προετοιμασία της για τον ρόλο της, που απαιτούσε ξύρισμα κεφαλιού και έντονες σκηνές καλυμμένη με κρέμα δέρματος και αίμα, ενώ ο Τζέσε Πλέμονς μοιράστηκε περιστατικά με τις περούκες του χαρακτήρα του.
Στο τέλος, ο Λάνθιμος απάντησε στο χιούμορ της Τζόνσον λέγοντας ότι ήταν «η τρίτη καλύτερη συντονίστρια» της βραδιάς, με την ίδια να απαντά: «Αυτό είναι τεράστιο. Θα σας ακολουθήσω σε περιοδεία!».
(Με πληροφορίες Hollywood Reporter)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.