- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντουέιν Τζόνσον: Φοβόμουν να δεχτώ πιο σκληρούς ρόλους - Το Smashing Machine με απελευθέρωσε
Ο «The Rock» παραδέχεται ότι απέφευγε πιο ευάλωτους ρόλους μέχρι να δεχθεί να υποδυθεί τον θρύλο του MMA, Μαρκ Κερ
Ο Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε ότι απέφευγε τους πιο σκληρούς και ωμούς ρόλους, αλλά η επερχόμενη ταινία The Smashing Machine τον βοήθησε να ξεπεράσει τους φόβους
Ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός από τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές δράσης όπως το Red Notice του Netflix και οι ταινίες Jumanji, παραδέχτηκε ότι δεν έπαιρνε ευκαιρίες για πιο «ωμούς και ρεαλιστικούς» ρόλους, καθώς «φοβόταν» να εξερευνήσει πιο ευάλωτα θέματα.
Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας του A24, The Smashing Machine, ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον σημείωσε ότι ένιωθε νευρικότητα για την ερμηνεία του θρυλικού μαχητή ΜΜΑ και δις πρωταθλητή τουρνουά βαρέων βαρών στο UFC, Μαρκ Κερ, στη βιογραφική ταινία που σκηνοθετεί ο Μπένι Σάφντι.
«Ήταν κάτι πολύ αληθινό. Είχα πάρα, πάρα, πάρα πολύ καιρό να το νιώσω, να φοβάμαι πραγματικά και να σκέφτομαι: Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό. Μπορώ να το κάνω;» δήλωσε. «Κατάλαβα ότι ίσως αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονταν σε μένα επειδή εγώ φοβόμουν να τις εξερευνήσω».
Ο Τζόνσον πρόσθεσε: «Ήμουν τόσο διψασμένος για μια ευκαιρία να κάνω κάτι ωμό και ρεαλιστικό, να “σκίσω” τον εαυτό μου ανοιχτό. Και ξαφνικά εμφανίζεται το Smashing Machine».
Για τον ρόλο, ο ηθοποιός εξήγησε ότι χρειάστηκε να φορέσει πάνω από δώδεκα προσθετικά για να υποδυθεί τον «ευγενικό γίγαντα» που ήταν γνωστός για τη δύναμή του στο κλουβί: «Απλώς καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη για τρεις με τέσσερις ώρες και παρακολουθούσα τη μεταμόρφωση. Υπήρχαν περίπου 13 ή 14 διαφορετικά προσθετικά. Λεπτά, αλλά πολύ ουσιαστικά», είπε. «Μέχρι τη στιγμή που έφτασα στο πλατό, ήμουν ο Μαρκ Κερ και το ένιωθα – από τον τρόπο που περπατούσε, μέχρι τον τρόπο που μιλούσε και που έβλεπε τη ζωή».
Η ταινία The Smashing Machine, στην οποία συμπρωταγωνιστεί και η Έμιλι Μπλαντ, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 8 Σεπτεμβρίου, προτού βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου.
(Με πληροφορίες του Deadline)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.