- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζούλια Γκάρνερ: Το biopic της Μαντόνα βρίσκεται ακόμη στα σκαριά
Bρίσκεται στην φάση της παραγωγής εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια
Τζούλια Γκάρνερ: Το biopic της Μαντόνα βρίσκεται ακόμη στα σκαριά
Σε μία εποχή όπου κάθε κορυφαίο όνομα της μουσικής βιομηχανίας έχει αποκτήσει το δικό του biopic, η Μαντόνα, η θρυλική Βασίλισσα της Ποπ ακόμη περιμένει τη δική της κινηματογραφική βιογραφία.
Με το πολυσυζητημένο βιογραφικό φιλμ της Μαντόνα να βρίσκεται στα σκαριά από το 2020, πολλές πρόσφατες αναφορές ήθελαν το φιλμ να έχει ακυρωθεί - αλλά τώρα η 31χρονη Τζούλια Γκάρνερ επιβεβαιώνει τους θεατές πως το πρότζεκτ ζει και βασιλεύει
«Η ταινία βρίσκεται ακόμη στο πρόγραμμα» δήλωσε η νεαρή σταρ μιλώντας στο podcast «Smartless», στα πλαίσια προώθησης της ταινίας «The Fantastic Four: First Steps». «Είμαι μεγάλη fan της Madonna και μεγάλωσα ακούγοντας τη μουσική της. Όλα τα καλά παίρνουν χρόνο για να γίνουν» συμπλήρωσε η ανερχόμενη σταρ, επιβεβαιώνοντας τους ακροατές πως το πρότζεκτ δεν έχει ακόμη ακυρωθεί.
Η Γκάρνερ αποτελεί εδώ και χρόνια προσωπική και μοναδική επιλογή της ίδιας της Μαντόνα για να ενσαρκώσει τον ρόλο της θρυλικής τραγουδίστριας: H Τζούλια Γκάρνερ ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες από μολύ μικρή ηλικία, με εμφανίσεις στα «The Perks of Being a Wallflower» (2011) και «Sin City: A Dame to Kill For» (2014), ενώ εκτοξεύτηκε στο προσκήνιο με τον ρόλο της ως Ρουθ Λάνγκμορ στην τηλεοπτική σειρά «Ozark» του 2017. Προσφάτως πρωταγωνίστησε στην ταινία τρόμου «Wolf Man» του Λι Γουανέλ, ενώ στο υπερηρωικό φιλμ «The Fantastic Four: First Steps», το οποίο προβάλλεται αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους, η Γκάρνερ ενσαρκώνει τον μυστηριώδη διαγαλαξιακό χαρακτήρα «Silver Surfer».
Αν όλα πάνε καλά, η ίδια η Μαντόνα αναμένεται να καθίσει στην σκηνοθετική καρέκλα της βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της. Εκτός από την βιογραφία της, πολυάριθμα μουσικά biopics αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στους κινηματογράφους, μεταξύ των οποίων οι βιογραφίες των Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μπρους Σπρίνγκστιν, Μάικλ Τζάκσον, αλλά και τέσσερεις ξεχωριστές ταινίες για τη ζωή και την καριέρα των θρυλικών Beatles.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Δεν χρωστάμε τίποτα σε μια ταινία που δεν μας κερδίζει
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης και Διανομής Ελληνικού Κινηματογράφου
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.