- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τα Πάθη του Ιησού 2: Ο Μελ Γκίμπσον λέει πως η ταινία θα είναι «πολύ ψυχεδελική»
Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Τα Πάθη του Ιησού 2: Ο Μελ Γκίμπσον λέει πως η ταινία θα είναι «πολύ ψυχεδελική» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Στo πλαίσιo προώθησης της νέας του ταινίας, ο Μελ Γκίμπσον μίλησε για το επόμενο πρότζεκτ του: το πολυαναμενόμενο sequel στην ταινία «Τα Πάθη του Ιησού»!
Κάνοντας μία εμφάνιση στο δημοφιλές podcast του Τζο Ρόγκαν, ο Γκίμπσον μίλησε για την ταινία, η οποία βρίσκεται στα σκαριά από το 2016: «Ελπίζω να ξεκινήσουμε γυρίσματα κάποια στιγμή μέσα στο 2026» δήλωσε ο 69χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Η συγκεκριμένη παραγωγή απαιτεί πολλά πράγματα, γιατί το φιλμ είναι πολύ ψυχεδελικό. Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα σαν και το σενάριο αυτής της ταινίας» πρόσθεσε ο Αμερικάνος δημιουργός. Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο ίδιος ο Γκίμπσον, σε συνεργασία με τον αδελφό του, Ράνταλ Γουάλας.
«Είναι γεμάτο τρελά πράγματα» δήλωσε ο Γκίμπσον για το σενάριο του φιλμ, το οποίο σύμφωνα με αναφορές ακολουθεί τις... περιπέτειες του Ιησού μετά το θάνατό του και μέχρι την ημέρα της Ανάστασης. «Για να πούμε σωστά την ιστορία, θα πρέπει σίγουρα να ξεκινήσουμε από την πτώση των αγγέλων, πράγμα που σημαίνει πως βρισκόμαστε σε εντελώς διαφορετικό σύμπαν. Βρισκόμαστε στην κόλαση» συμπληρώνει ο Αμερικάνος κινηματογραφιστής.
«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε, έτσι ώστε να μην είναι πολύ προφανές και γελοίο» πρόσθεσε ο Γκίμπσον, τονίζοντας επίσης πως η ταινία είναι «πολύ φιλόδοξη» και πως διηγήται τα πάντα «από την πτώση των αγγέλων μέχρι και το θάνατο του τελευταίου αποστόλου».
Μελ Γκίμπσον: Δε θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί πολλή προετοιμασία
«Έχω πολλές ιδέες για το πώς θα κάνω τους ανθρώπους να νοιώσουν συναισθήματα με τον τρόπο που θα το κινηματογραφήσω. Το σκέφτομαι πολύ καιρό. Δε θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί πολλή προετοιμασία, και για να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρω. Αλλά θα το δοκιμάσω γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα» συμπλήρωσε ο εκκεντρικός δημιουργός.
Σύμφωνα με την Γκίμπσον, η ταινία θα ονομάζεται «Η Ανάσταση του Ιησού» και αναμένεται να κάνει γυρίσματα στη Μάλτα και την Ιταλία. Το 2022, ο Γκίμπσον δήλωσε πως η διήγηση του φιλμ «δεν θα είναι γραμμική» και πως «θα παραλληλίζει το κεντρικό γεγονός με όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό στο μέλλον, το παρελθόν και σε άλλα σύμπαντα. Έχει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας».
O Τζιμ Καβίζελ αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του Ιησού Χριστού, με τον Γκίμπσον να δηλώνει πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ψηφιακά γραφικά για να κάνει τον ηθοποιό να μοιάζει 20 χρόνια νεότερος. Η ταινία «Τα Πάθη του Ιησού», που έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γκίμπσον, κυκλοφόρησε το 2004 και σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, προκαλώντας επίσης και πολλές αντιπαραθέσεις. Η πιο πρόσφατη σκηνοθετική δουλειά του Γκίμπσον είναι η ταινία δράσης «Flight Risk», η οποία αναμένεται να προβληθεί σύντομα στους αμερικάνικους κινηματογράφους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Oι πρωταγωνιστές Μάικλ Κέιν και Γκλέντα Τζάκσον αποτελούν ένα απολαυστικό δίδυμο
Το φιλμ κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα Generation του Φεστιβάλ Βερολίνου 2025.
Θρίλερ που καθηλώνει με τον δυναμισμό του και συγκινεί με την αδυσώπητα σκληρή αλήθεια του.
Όταν ο Κρίστοφερ Νόλαν μεταφέρει στο σινεμά το πιο επιδραστικό κείμενο της δυτικής λογοτεχνίας
Από πού εμπνεύστηκαν οι αδερφοί Ντάφερ για να δημιουργήσουν την επιτυχημένη σειρά
Ο διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει τον δρόμο για νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν του Kill Bill
Η 90χρονη σταρ της υποκριτικής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καριέρα και την καθημερινότητά της
«Μου αρέσει να δουλεύω με ηθοποιούς, δεν θέλω να τους αντικαταστήσω», ανέφερε ο σκηνοθέτης
Ο Βρετανός ηθοποιός προσπέρασε τους Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.