- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το επόμενο σκηνοθετικό βήμα του Φράνσις Φορντ Κόπολα μετά το «Megalopolis»
Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα - Διασκευάζει μυθιστόρημα για τη μεγάλη οθόνη
Φράνσις Φορντ Κόπολα: Ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του μετά το «Megalopolis» - Οι πρώτες πληροφορίες για το βιβλίο που διασκευάζει.
Όπως έχει αναφέρει ο Φράνσις Φορντ Κόπολα σε εκδήλωση προς τιμήν του τον Απρίλιο, βρίσκεται ήδη στο σχεδιασμό της επόμενης ταινίας του και μάλιστα φαίνεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα.
Μιλώντας σε νέα του συνέντευξη στην Telegraph, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα δήλωσε ότι είναι έτοιμος να φέρει στη μεγάλη οθόνη μία διασκευή του βιβλίου της Ιντιθ Γουόρτον «The Glimpses of the Moon» του 1922, εμπνευσμένος παράλληλα και από την κλασική ταινία «The Awful Truth» του Λίο ΜακΚάρεϊ, η οποία προβλήθηκε το 1937. Και τα δύο αφηγούνται ιστορίες παντρεμένων ζευγαριών που χωρίζουν φιλικά και στη συνέχεια διαπιστώνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να ζήσουν μακριά.
Φράνσις Φορντ Κόπολα: Όσα αποκάλυψε για τη νέα του ταινία
Ο Κόπολα αναφέρει ότι η νέα του ταινία του θα έχει «έντονα χορευτικά και μουσικά στοιχεία», προσθέτοντας ότι «το μετέτρεψα σε ένα πολύ περίεργο γλύκισμα».
Να σημειωθεί ότι το μοναδικό μιούζικαλ που έχει σκηνοθετήσει είναι το «One From the Heart» το 1981, σύμφωνα με το World of Reel.
Όσο για τo οικονομικό σκέλος της ταινίας, σε αντίθεση με το «Megalopolis» ο σκηνοθέτης επιστρέφει στις παραδοσιακές επιλογές χρηματοδότησης, «με τη βοήθεια εθνικών επιδοτήσεων, γιατί είμαι χωμένος στα δάνεια».
Τα γυρίσματα προγραμματίζονται να γίνουν στην Ευρώπη.
Σημειώνεται ότι το «Megalopolis» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ, Τζιανκάρλο Εσποσίτο, και Νάταλι Εμανουέλ.
Διαβάστε ακόμη → Σαν σήμερα: 45 χρόνια από την πρεμιέρα του Apocalypse Now
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.