- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η πρώτη ταινία σε παραγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο εμπνέεται από την Ελλάδα
Θα είναι κωμωδία ληστείας τύπου «Ocean's Eleven» - Ξεκινούν τα γυρίσματα μέσα στο 2024
Ταινία εμπνευσμένη από Ελλάδα σε παραγωγή Γιάννη Αντετοκούνμπο - Σε συνεργασία με το Studio Galazio και τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς
Στον κινηματογράφο και την παραγωγή ταινιών στρέφει το ενδιαφέρον του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως επιβεβαιώνει δημοσίευμα του Variety.
Η πρώτη ταινία σε παραγωγή Γιάννη Αντετοκούνμπο
Συγκεκριμένα, το Studio Galazio και ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας νέας εταιρίας παραγωγής, που θα παρουσιάζει στο παγκόσμιο κοινό κινηματογραφικά πρότζεκτ εμπνευσμένα από ελληνικά θέματα.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ρίξουμε επιπλέον φως και θα ενταχθούμε στο κύμα δυναμικής που έχει δημιουργήσει ο ελληνικός κινηματογράφος διεθνώς, όχι μόνο ως μια υψηλής αξίας τοποθεσία γυρισμάτων για εγχώριες και ξένες παραγωγές, αλλά και ως ένα γόνιμο έδαφος για πρωτότυπες ιστορίες που ξεπερνούν κατά πολύ τα σύνορά του», δήλωσε ο παραγωγός και σκηνοθέτης.
Το ντεμπούτο της νέας εταιρείας θα είναι μία κωμωδία ληστείας τύπου «Ocean's Eleven» που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα, με τον δύο φορές MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να παίρνει μέρος στην παραγωγή. Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής, καθώς και το καστ κρατούνται μυστικά, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν φέτος.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της άτιτλης προς το παρόν ταινίας θα αναλάβει ο Μαρκς μαζί με μια ομάδα βετεράνων παραγωγών, όπως οι Σάνι Χίντον, Ραφαέλ Μπενολιέλ, Άνταμ Μπ. Στερν και Έρικα Άρονσον.
Επίσης στα νέα σχέδια του Studio Galazio είναι μια δραματική σειρά και μια βιογραφική ταινία για μια σημαίνουσα ελληνική προσωπικότητα, όλες με ταλέντα υψηλού προφίλ, σύμφωνα με το Variety.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Μετά το «Mirai» ο διάσημος Μαμόρου Χοσόντα μας ταξιδεύει σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους
Το φιλμ πετυχαίνει να μας κλέψει την καρδιά όχι μόνο για τα επίκαιρα μηνύματά του αλλά και για την τρυφερότητα που επιδεικνύει
Διακρίθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας 2025, κερδίζοντας το Βραβείο Κοινού
Η Τζέσι Μπάκλεϊ βρίσκει ακόμη έναν δυνατό ρόλο, που θα συζητιέται για καιρό, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ παίζει με την άνεση του ηθοποιού που τα καταφέρνει όλα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.