- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Reagan»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον 40ό Πρόεδρο των ΗΠΑ
Πότε θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες
«Reagan»: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον 40ό Πρόεδρο των ΗΠΑ - Πότε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες
Tο πρώτο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία του Ρόναλντ Ρίγκαν με τον Ντένις Κουέιντ να υποδύεται τον 40ό Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «Reagan» είναι η πρώτη παραγωγή που κυκλοφορεί η νεοσύστατη ShowBiz Direct και υπόσχεται να παρουσιάσει τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του πρώην προέδρου περιλαμβανομένων τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το πάθος του για την υποκριτική και τη θητεία του ως πρόεδρος της Screen Actors Guild καθώς και την στροφή του προς την πολιτική και τη κατάκτηση του κορυφαίου αξιώματος της χώρας του.
Δείτε το τρέιλερ:
«Reagan»: Έρχεται η ταινία με τον Ντένις Κουέιντ στον ρόλο του 40ού Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
«Ήμουν ναυαγοσώστης σε ένα ποτάμι. Και έμαθα πώς να αναγνωρίζω τα ρεύματα, όχι μόνο αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και αυτά που βρίσκονται βαθιά κάτω από το νερό» λέει ο Κουέιντ στο τρέιλερ υπό τις νότες του «Everybody Wants to Rule the World», των Tears for Fears.
Την πρώην Πρώτη Κυρία, Νάνσι Ρίγκαν υποδύεται η Πενέλοπε-Ανν Μίλερ και μαζί της πρωταγωνιστούν οι Μένα Σουβάρι, Λέσλι-Ανν Ντάουν, Κέβιν Ντίλιον και ο Τζον Βόιτ.
«Από τις ρίζες μιας μικρής πόλης, στη λάμψη του Χόλιγουντ και στη συνέχεια στη διοίκηση της παγκόσμιας σκηνής, το «Reagan» είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι υπέρβασης των αντιξοοτήτων» αναφέρει η επίσημη σύνοψη.
To φιλμ γυρίστηκε κυρίως στην Οκλαχόμα το φθινόπωρο του 2020 υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σον Μακναμάρα, σε σενάριο των Xάουαρντ Κλάουσνερ και Τζόνας Μακκορντ.
Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.