- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Crow: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το remake της ταινίας με τον Bill Skarsgård
30 χρόνια μετά την ταινία του 1994 με πρωταγωνιστή τον Brandon Lee
Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το remake του «The Crow», με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgard
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ για το remake της ταινίας «The Crow» με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård και σε σκηνοθεσία Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell).
Το remake του «The Crow» έρχεται 30 χρόνια μετά την ταινία του 1994 με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Brandon Lee, γιος του διάσημου Bruce Lee, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας σε ηλικία μόλις 28 ετών, λίγες μάλιστα ημέρες πριν ολοκληρωθούν.
The Crow: Πως έγινε το μοιραίο φονικό
Τη μοιραία νύχτα, στις 31 Μαρτίου 1993, μαγνητοσκοπούσαν σε στούντιο της Βόρειας Καρολίνα μία σκηνή, όπου ο πρωταγωνιστής πυροβολείται από τον «Funboy», τον οποίο υποδυόταν τότε ο ηθοποιός Michael Massee. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο Brandon Lee έπεσε στο έδαφος, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το συνεργείο νόμιζε ότι υποδύεται τον ρόλο του, όμως εκείνος είχε πέσει νεκρός από αληθινή σφαίρα.
Εφόσον, ο Lee είχε γυρίσει την πλειοψηφία των σκηνών του, οι παραγωγοί αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την ταινία χρησιμοποιώντας κασκαντέρ και ειδικά εφέ. Απέφερε $94 εκ. έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $23 εκ. και πλέον θεωρείται cult. Ακολούθησαν τα sequel «The Crow: City of Angels» (1996), «The Crow: Salvation»(2000) και «The Crow: Wicked Prayer» (2005), με κάθε μία από αυτές να έχει διαφορετικό cast και όχι μεγάλη επιτυχία στο box office, ενώ το 1998 άρχισε να προβάλλεται και η σειρά «The Crow: Stairway to Heaven» που κράτησε μόνο για μια σεζόν 22 επεισοδίων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Bill Skarsgård στο ρόλο του Eric Draven
Τόσο η εκδοχή του 1994 με πρωταγωνιστή τον Brandon Lee όσο και η σύγχρονη επανεκτέλεση βασίζονται στο graphic novel του James O’Barr. Στην εκδοχή του Rupert Sanders, ο Skarsgård υποδύεται τον Eric Draven, ο οποίος σκοτώνεται μαζί με τη φίλη του Shelly (FKA Twigs ή Tahliah Debrett Barnett). Σε μια αιωνιότητα μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Eric αναλαμβάνει την αποστολή να εκδικηθεί για τους φόνους τους.
Το τρέιλερ δείχνει τον Eric να επιστρέφει από τους νεκρούς για να πάρει την αιματηρή εκδίκησή του. Ζωντανός για άλλη μια φορά, είναι εμποτισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις και μπορεί να αντέξει πυροβολισμούς και μαχαιρώματα, ακολουθώντας ένα σκοτεινό μονοπάτι για να εκδικηθεί για τον θάνατο της Shelly.
Ο Jason Momoa θα υποδύονταν το Κοράκι
Το reboot ετοιμάζεται για πάρα πολλά χρόνια. Είχε ανακοινωθεί από το 2015, αλλά μπήκε στον πάγο δύο χρόνια αργότερα μετά την αποχώρηση των Jason Momoa, που ήταν να πρωταγωνιστήσει, και Corin Hardy που θα αναλάμβανε τα σκηνοθετικά ηνία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Ήμουν μεγάλος fan της πρωτότυπης ταινίας μεγαλώνοντας ως παιδί και ένιωσα μεγάλη τιμή που πήρα τον ρόλο του Eric Draven. Αλλά πραγματικά αυτό που με τράβηξε σε αυτήν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει ο Rupert Sanders. Ήθελε να επαναφέρει πλήρως την ιστορία και τον χαρακτήρα και να τα προσαρμόσει σε ένα σύγχρονο κοινό. Είναι ένας χαρακτήρας που γνωρίζω ότι πολλοί σέβονται και έχω μια ισχυρή σχέση - δεν μοιάζει με κανέναν που έχω αναλάβει ποτέ πριν. Η συνεργασία με την εξαιρετικά ταλαντούχα, FKA Twigs, ήταν μαγική. Ένιωσα ευθύνη για την ιστορία του Eric και προσπάθησα να παραμείνω πιστός στο πνεύμα του αρχικού υλικού. Ανυπομονώ να δει ο κόσμος την ταινία και ελπίζω να έχει απήχηση στο κοινό τόσο έντονα όσο και σε όσους από εμάς συμμετέχουμε», είπε ο Skarsgård σε δήλωσή του.
Το remake του «The Crow» θα κυκλοφορήσει στις οθόνες των σινεμά στις 7 Ιουνίου 2024 (ΗΠΑ).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυθιστορήματα και βιογραφίες ενέπνευσαν φέτος πολλές οσκαρικές υποψηφιότητες – Η λογοτεχνία στο Χόλιγουντ
Τα σχόλια του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού για την όπερα και το μπαλέτο προκάλεσαν έντονη αντίδραση
Αποκαλυπτικά στοιχεία για την πιο ανοιχτή κούρσα των τελευταίων ετών
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη μεγάλη βραδιά, τα τελικά προγνωστικά για τις μεγάλες κατηγορίες
Πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου
Η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου μπαίνει στην τελική ευθεία
Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ ξανά στους εμβληματικούς ρόλους - Πρεμιέρα στις 1 Μαΐου
Πώς η πιο «κλειδωμένη» κατηγορία των Όσκαρ, αυτή του Α΄ Ανδρικού Ρόλου, έγινε ξαφνικά ανοιχτή
«Η ταινία λειτουργεί ως ένα επίκαιρο σχόλιο για την κινηματογραφική αίθουσα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα» όπως λένε οι δημιουργοί της, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και Γιάννης Χλεμπάκος
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.