Κινηματογραφος

Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκάλυψε τον όρο που θα την έπειθε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel

Το πρόσωπο που θα την έκανε να υπογράψει χωρίς δισταγμό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρίστεν Στιούαρτ: Θα πρωταγωνιστούσε σε ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel υπό έναν όρο - Το πρόσωπο που θα την έκανε να υπογράψει χωρίς δισταγμό
H Κρίστεν Στιούαρτ μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε ταινία της Marvel © EPA/Hannibal Hanschke

Κρίστεν Στιούαρτ: Θα πρωταγωνιστούσε σε ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel υπό έναν όρο - Tι αποκάλυψε σε συνέντευξη

Αν και το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel πλαισιώνεται από κορυφαίες πρωταγωνίστριες όπως η Νάταλι Πόρτμαν, η Σαρλίζ Θερόν, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Μπρι Λάρσον και η Ντακότα Τζόνσον με την πρόσφατη ταινία «Madame Web», η Κρίστεν Στιούαρτ δηλώνει ότι δεν θα ήθελε να συμμετέχει.

Κρίστεν Στιούαρτ: Θα πρωταγωνιστούσε σε ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel υπό έναν όρο.
«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνω ποτέ μια ταινία της Marvel», είπε η Κρίστεν Στιούαρτ © EPA/Hannibal Hanschke

Κρίστεν Στιούαρτ: Πιθανότατα δεν θα κάνω ποτέ ταινία της Marvel

«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνω ποτέ μια ταινία της Marvel», είπε χαρακτηριστικά στο podcast «Not Skinny but Not Fat». «Αυτό ακούγεται σαν ένας τρομερός εφιάλτης στην πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι είναι «τόσο ανόητο» για εκείνη να είναι επιλεκτική με τα έργα και είπε στην οικοδέσποινα του podcast, Αμάντα Χιρστ, ότι έλκεται από ταινίες που επιτρέπουν μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία και έκφραση.

«Θα πρέπει να επενδύσεις τόσα πολλά χρήματα και να έχεις τόση εμπιστοσύνη σε ένα άτομο, και νομίζω ότι και η Ντακότα το ανέφερε. Αυτό δεν συμβαίνει» δήλωσε η Στιούαρτ. «Επομένως αυτό που καταλήγει να συμβαίνει είναι αυτή η αλγοριθμική, παράξενη εμπειρία κατά την οποία δεν μπορείς να το νιώσεις καθόλου ως προσωπικό».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχει κάτι που θα την έκανε να υπογράψει χωρίς δισταγμό σε μια ταινία της Marvel.

«Αν η Γκρέτα Γκέργουιγκ μου ζητούσε να το κάνω τότε θα το έκανα» είπε γελώντας. «Είμαι σούπερ, σούπερ, ντούπερ φαν της “Barbie”. Είναι η αγαπημένη μου. Έχω εμμονή μαζί της» τόνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ