Για κοντοσούβλια, γουρουνοπούλα, προβατίνα και άλλες αμαρτωλές επιλογές στο στέκι της οδού Ευελπίδων
Δήμητρα Μέττου
Η Δήμητρα Μέττου γεννήθηκε το 2003. Μεγάλωσε στη Σύρο και τώρα σπουδάζει Δημοσιογραφία στο ΑΠΘ. Της αρέσουν τα ταξίδια, το καλό φαγητό (για το οποίο μιλάει συνέχεια) και οι καλές ταινίες(για τις οποίες επίσης μιλάει συνέχεια). Απεχθάνεται με πάθος την ακαταστασία, το γκρέιπφρουτ και τον πατσά.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Το καινούργιο μπαρ στα Εξάρχεια έχει στιλ Los Angeles και ψυχή αθηναϊκή
Bill Skarsgård και FKA Twigs πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ που έρχεται τον Ιούνιο στους κινηματογράφους
Το πρώτο φιλμ για smartphones προβάλλεται με μία σειρά real time αναρτήσεων
Πήγαμε στα γυρίσματα της δημοφιλούς ελληνικής σειράς της φετινής σεζόν
Στο καινούργιο spot της Κυψέλης για νόστιμο και προσεγμένο φαγητό ενώ «πίσω» παίζει ροκ
Το πρώην μπαρ της αγοράς Μοδιάνο επέστρεψε με νέα ταυτότητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Η νεότερη προσθήκη στα Εξάρχεια με τους φανατικούς θαμώνες
Ο γνωστός food blogger μοιράζεται λαχταριστές «μαμαδίστικες» συνταγές και κουζίνα του κόσμου στο δεύτερο βιβλίο του
Τρεις διάσημοι σεφ φτιάχνουν το δικό τους μοναδικό μπέργκερ