Κινηματογραφος

Ο Τζόνι Ντεπ συνεχάρη τον Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ για το πρώτο του Όσκαρ

H φιλία των δύο ηθοποιών κρατάει χρόνια με τα πάνω τους και τα κάτω τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζόνι Ντεπ συνεχάρη τον Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ για το πρώτο του Όσκαρ
Ο Τζόνι Ντεπ συνεχάρη τον Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ για το πρώτο του Όσκαρ © (Photo by Vince Bucci/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

Όσκαρ 2024: Ο Τζόνι Ντεπ συνεχάρη τον Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ - H φιλία των δύο ηθοποιών κρατάει χρόνια με τα πάνω τους και τα κάτω τους

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ «έσπασε το ρόδι» στα φετινά Όσκαρ και κέρδισε για πρώτη φορά το χρυσό αγαλματίδιο από την Ακαδημία. Η ταινία «Oppenhaimer» σάρωσε στα φετινά βραβεία και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ ήταν βασικός πυλώνας αυτής της επιτυχίας της ταινίας του Νόλαν ερμηνεύοντας τον Λίουις Στράους, το άτομο που «πολέμησε» τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο, ο «Ιron Man» έκανε με τα χέρια του το σήμα της νίκης και ξεκίνησε τον λόγο του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απαίσια παιδική μου ηλικία»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απαίσια παιδική μου ηλικία και την Ακαδημία. Με αυτή τη σειρά», είπε αρχικά ο νικητής του Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου, αποδεικνύοντας το δεύτερο χαρακτηριστικό του, το χιούμορ.

Φυσικά, από τις ευχαριστίες δεν έλειψαν η γυναίκα του που ως... κτηνίατρος τον «μάζεψε σαν αδέσποτο, χαρίζοντάς του αγάπη», όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Robert Downey Jr. wins Best Supporting Actor at Oscars 2024: I’d like to thank my terrible childhood

Τον συνεχάρη για το Όσκαρ ο φίλος του Τζόνι Ντεπ

Θέλοντας να τον συγχαρεί, ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται μια μακροχρόνια φιλία που εκτείνεται σε δεκαετίες, παρακολουθώντας τις διαδρομές τους μέσα από τα σκαμπανεβάσματα του Χόλιγουντ, που σημαδεύτηκαν και από τους αγώνες των δύο με το θυμό και τον εθισμό στις ουσίες.

Στο story που ανέβασε ο Τζόνι Ντεπ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δύο κοινά τους στιγμιότυπα από το παρελθόν, συνοδευόμενα από τη λεζάντα: «Ας το δοκιμάσουμε ξανά αυτό. Συγχαρητήρια στο φίλο μου».

Ο Τζόνι Ντεπ συνεχάρη τον Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ για το πρώτο του Όσκαρ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ